Bekijk volle/desktop versie : 'Ken je dat niet horen dan?'



05-05-2010, 19:04
'Ken je dat niet horen dan?'

Blijkbaar niet, want Feyenoord doet er nog fijn een schepje bovenop, wat de maatregelen bij de wedstrijd tegen Ajax morgen betreft, en zet doodleuk een doventolk in om spreekkoren vanaf camerabeelden te vertalen. Lees: om supporters die zich schuldig maken aan het uiten van emotie weer doodleuk op te zadelen met een stadionverbod.

En dus roepen wij iedereen op om zijn Feyenoord-sjaal mee te nemen. Dit keer niet omdat het zo koud is, of omdat het zulke mooie plaatjes geeft. Nee, dit keer om je mond af te dekken bij het uiten van je emotie. Mondkapjes -verkrijgbaar bij elke zichzelf respecterende Doe Het Zelf-zaak- zijn dus ook goed...

En dan nog dit: mocht de wedstrijd morgen stilgegeld worden vanwege spreekkoren, dreigt de KNVB met het komend seizoen spelen van Feyenoord - Ajax voor een leeg stadion. Tuurlijk joh. Bovendien: het 'Rotterdam Kankerstad, in de oorlog lag je plat' en 'Bommen op Rotterdam' zoals bij de eerste finalewedstrijd in de ArenA te horen is natuurlijk niet erg. Wel nee joh, daar wordt niemand door gekwetst.