Bekijk volle/desktop versie : Liefdadigheidsmarkt Utrecht 23/05



29-04-2010, 23:43
Assalaamoe aleikoum warahmatullah beste broeders en zusters,

Zoals jullie in de bijgevoegde flyer kunnen zien, zal er zondag 23 mei in SMJ een grote liefdadigheidsmarkt georganiseerd worden ten behoeve van onze weduwen en weeskinderen in Tsjetsjenië. In het verleden is deze markt met groot succes georganiseerd in Amsterdam (ook voor Tsjetsjeni&euml en Rotterdam (voor Palestina), en nu is het de beurt aan Utrecht.

Om het hier met de wil van Allaah ook tot een groot succes te laten worden, willen we onze vaste bezoeksters van SMJ vragen om medewerking.

Graag vragen we jullie ten eerste om allemaal aanwezig te zijn. Vervolgens willen we jullie vragen om spullen te doneren voor de liefdadigheidsmarkt. Denk aan kleding (nieuw en tweedehands), huishoudelijke spullen e.d. Alles is welkom, maar wel graag spullen van enige kwaliteit, zodat het insha Allah verkocht zal worden. De spullen kunnen ingeleverd worden in SMJ t/m 21 mei.

Tot slot een laatste verzoek. Er wordt ook eten verkocht, dus als zusters lekkere hapjes kunnen doneren, dan zouden we daar heel blij mee zijn. We hebben dat echt nodig! Mail dan graag wel wat je gaat maken, zodat we niet allemaal hetzelfde gaan maken.

Kortom, we roepen iedereen op om te delen in de hasanaat, zodat we onze behoeftige zusters en kindjes in Tsjetsjenië kunnen helpen.

Dit is je kans om iets te betekenen voor de Ummah, grijp deze dan ook insha Allaah!

Djazaakoenna Allahoe gayran!

wa salaam

ps. Zowel broeders als zusters zijn van harte uitgenodigd!