Bekijk volle/desktop versie : 'De situatie is nog niet veranderd, Barcelona blijft lijstaanvoerder en is de baas.



19-04-2010, 17:06
Met een degelijke overwinning op Valencia (2-0) verkleinde Real Madrid zondag haar nadelige marge op Barcelona tot één punt. De koploper van de Primera División kwam een dag eerder niet verder dan een remise tegen Espanyol (0-0) en verspeelde daarmee haar voorsprong van drie punten. "Er is niet veel veranderd", stelt algemeen directeur Jorge Valdano echter. "Barcelona is en blijft voorlopig koploper."

"Real Madrid heeft in de afgelopen twee wedstrijden laten zien dat we de strijd om de landstitel absoluut niet opgeven", vertelde de Argentijn na afloop van het treffen. "Dta is ook wat het publiek wil zien. We zijn afhankelijk van Barcelona en moeten toeslaan zodra het moment daar." Real had andermaal moeite met scoren. "Normaliter scoren we gemakkelijk, maar tegen Almeria en Valencia was dat heel anders."

Volgens de sportbestuurder waren Gonzalo Higuaín, die de score opende, en Guti de beste spelers bij de Koninklijke. "Higuaín kreeg een daverend applaus en dat verdiende hij absoluut. Hij scoort niet alleen veel, maar neemt ook actief deel aan het teamproces. Guti helpt veel om het spel van de tegenstander te ontregelen en ondanks zijn gevorderde leeftijd zie ik hem nog steeds groeien."

19-04-2010, 19:57



Citaat door FCDenHaag:
real madrid is alle 30jaar de baas in spanje en 9jaar in europa nu mogen die zieligerds fans van barcajoden eens gaan juichen



Ja allemaal dankzij Franco zonder Franco was Real nergens en dat weet je zelf ook. Weet je wel wie Franco is?

19-04-2010, 20:07
Daarom gaf je kritiek op je cluppie en pep op voetbalzone

19-04-2010, 23:22

Citaat door FCDenHaag:
zekker is franco ook in europa de baas toen real madrid 9 champions league won ag jongen je lult onzin



Nee jij lult jij weet niet eens wie Franco is.

20-04-2010, 01:08


barca Boy hahaha

20-04-2010, 01:49
madrid mag in de nek van barca hijgen, ze mogen aangeven dat ze aankomen maar ons halen ze nooit in