Advertentie: bereik met Marokko.nl vrijwel alle Marokkaanse jongeren

Bekijk volle/desktop versie : spiraalPagina's : [1] 2

najat20
11-07-2004, 23:18

hallo dames ik heb even een vraagje ? ik ben in december getrouwd ik slikte vanaf die tijd de pil ik kreeg dan elke dag de vraag goh en neem je nog geen kind of ben je niet zwanger je weet wij marokane ik was toen twee maanden geleden op een bruiloft en kwam een tante van me man tegen en die zei weet je dat als je lang de pil slikt dat je baarmoeder na een tijdje gaat beschadigen op z"n marokaans gezegd en toen was ik echtbang geworden ik wou de pil niet meer innemen en ben naar de huisarts geweest en heb een spiraal laten plaatsen maar ik heb nou altijdlast van buikpijn en word niet meer ongesteld volgens mijn huisarts is dat normaal wie weet wat ik moet doen :(

najat20
11-07-2004, 23:24
bedankt voor je reactie la_haine

MissWildThing
11-07-2004, 23:53
:eek: pil.spiraal......allemaal dingen waarmee mensen nadelige ervaringen hebben gehad ik zou niet durven, mijn moeder heeft zich laten steriliseren nadat ze geen kinderen meer wou trouwens is een condoom niet genoeg dan?

Miss_Wafae
12-07-2004, 00:03
Pil Lijkt Mij Toch De Beste Optie Aangezien Veel Mannen Het Liever Zonder Condoom Doen.. Er Is Toch Ook Een Soort Prik Als Voorbehoedsmiddel..?

Mysticalia
12-07-2004, 00:12

De pil kankerverwekkend? das de eerste keer dat ik dat hoor. Ik ken zat vrouwen die de plik slikken en alhamdoulilah in goede gezondheid zijn. :belgie:

Daarom
12-07-2004, 01:50
Origineel gepost door KohiNoor Wat is spiraal? En condoom lijkt me niet leuk :o Ik wil gewoon trouwen en kindjes en als ik er genoeg heb dan MOET ik wel aan de pil wat ik ook echt niet zou willen :( Ik ook...:o K doe niet mee met de mode-voorbehoedsmiddelen. :ego: Kinderen :Iluvu:

tezert
12-07-2004, 23:11
Origineel gepost door Daarom Ik ook...:o K doe niet mee met de mode-voorbehoedsmiddelen. :ego: Kinderen :Iluvu: wil je met me trouwen

Daarom
12-07-2004, 23:29
Origineel gepost door tezert wil je met me trouwen Nee. :moe:

0uidath
21-07-2004, 14:40
Origineel gepost door najat20 hallo dames ik heb even een vraagje ? ik ben in december getrouwd ik slikte vanaf die tijd de pil ik kreeg dan elke dag de vraag goh en neem je nog geen kind of ben je niet zwanger je weet wij marokane ik was toen twee maanden geleden op een bruiloft en kwam een tante van me man tegen en die zei weet je dat als je lang de pil slikt dat je baarmoeder na een tijdje gaat beschadigen op z"n marokaans gezegd en toen was ik echtbang geworden ik wou de pil niet meer innemen en ben naar de huisarts geweest en heb een spiraal laten plaatsen maar ik heb nou altijdlast van buikpijn en word niet meer ongesteld volgens mijn huisarts is dat normaal wie weet wat ik moet doen :( GEEN SPIRAAL!!!! Ik bedoel als je tenminste nog geen kinderen wilt. Mijn nicht had een spiraal en is vorig jaar zwanger geworden. Heeft daarna een miskraam gehad. Moeder van mijn schoonzus was gesterilliseerd en is toch zwanger geworden. Mijn zus had ook een spiraal en is toch zwanger geworden terwijl ze dat absoluut niet meer wilde!. Ze is nu een week geleden bevallen. En heeft gezworen om nooit of te nimmer meer een spiraal te gebruiken mijn nicht idem. Dat neemt niet weg dat ze dolblij is nu 't kindje er toch is. Maar toch had wilde ze 't niet en 't feit is dat ze er nu wel 1 bij heeft.

zejda
21-07-2004, 21:29
Salaam, Mijn zus had ook een spiraaltje laten plaatsen. In het begin had ze last van haar buiken kwamen haar maandstonden ongeregeld. Na een aantal maanden was ze toch zwanger geraakt en moest ze van de dokter het spiraaltje onmiddellijk laten verwijderen. In december was het kindje gestorven. Ik denk toch dat de pil het veiligst is. Vraag advies aan je dokter, ik denk toch dat dat de beste oplossing is. In ieder geval veel succes!!!

zinalady
30-07-2004, 22:09
Salaam alaikoum, Ik wil je helemaal niet ontmoedigen of iets..Maar naar mijn idee is dat spiraaltje alles behalve VEILIG en goed voor je lichaam! Mijn moeder had ook een spiraal laten plaatsen maar werd toch zwanger van mij...Ze hebben hem er toen uit moeten halen maar dat ging alles behalve goed. Mijn moeder kreeg heel veel last van bloedingen. En ze heeft er echt ontzettend veel last van gehad. Maar goed nu praat ik natuurlijk wel over 19 jaar terug :rolleyes: Ik weet niet hoe het er nu aan toe gaat maar als ik de reacties lees dan is er niet veel verandert! Veel succes meid Beslama :zwaai:

blauwtje2
03-08-2004, 21:12
niks is 100% veilig

Atlas_Gebergte
04-08-2004, 10:03

Sallaam meid, ik hoor in mijn omgeving dat de spiraal niet veilig is, mijn schoonzus had hem ook gezet, maar ze kreeg steeds bloedingen en toen heeft ze hem verwijderd, toen ze hoorde dat ik een implanon had gezet, heeft ze dat ook gedaan, en nu hamdoulillah nergens last van. Ik adviseer je om een implanon te nemen, het is heel veilig, ik heb hem nu bijna een jaar en nooit ergens last van gehad. Succes.

tonibraxton
01-10-2004, 14:55
dat is normaal, mijn zus heeft wegens gezondheidsredenen ook een spiraal laten zetten en zij word ook niet ongesteld, maar ze kan niet anders wamt ze mag geen enkele soort medicatie drinken ook geen pil. ze heeft geelzucht en medicatie tast haar lever aan. en en spiraal is niet zo erg, ze doet het al jaren en ze is echt in orde hoor

Grover
01-10-2004, 15:02
spiraal is echt troep en dat kan ik je afraden. de pil is gewoon goed en dat verhaal van je tante klopt niet.

Pagina's : [1] 2