Bekijk volle/desktop versie : 'Barcelona moet scherp zijn, de cijfers van Real zijn imponerend'



09-04-2010, 19:09
Josep Guardiola verwacht niet dat de naderende Clásico van aanstaande zaterdag wederom in een 2-6 overwinning zal eindigen. "Het wordt wel een sexy wedstrijd", voorspelde de oefenmeester van Barcelona. "We moeten heel scherp zijn, de cijfers van Real Madrid, vijftien achtereenvolgende zeges en een gemiddelde productie van meer dan drie goals in eigen huis, zijn imponerend."

"Op de counter zijn ze echt dodelijk met Cristiano Ronaldo en Gonzalo Higuaín", benadrukte Guardiola. Ook de oefenmeester ligt in principe niet wakker van een gelijkspel of zelfs een nederlaag. "De titelstrijd eindigt zaterdag niet, er zijn daarna nog 21 punten te vergeven." Beide ploegen verzamelden tot dusver 77 punten. Het resterende programma van Barcelona lijkt op papier een stuk lastiger.

"We laten beide beangstigend weinig liggen dit seizoen. Het is bizar dat we 21 punten meer hebben verzameld dan een team als Valencia. Hun voorhoede bestaat uit David Silva, Juan Mata en David Villa." De werkgever van Hedwiges Maduro kampt echter met veel afwezigen in defensief opzicht en liet mede daardoor de afgelopen maanden dure punten liggen. In het Camp Nou werd met 3-0 verloren.

09-04-2010, 19:11


Laat de toto rollen
wordt een mooie wedstrijd

09-04-2010, 22:13
Hala Madrid
!