Bekijk volle/desktop versie : Brief aan mijn moslim zuster



06-04-2010, 17:01

Citaat door mabroka:
Brief aan mijn moslim zuster


Weet dat jij de zuster van de mannen bent en de helft van de mensheid uitmaakt. Jij bent een moeder, een echtgenote, dochter, zuster, tante, kleinkind of oma.

De Profeet (vzmh) zei, wat vertaald betekent:
"Vrouwen zijn werkelijk de partners van de mannen" (Abu Dawood).

Jij bent een lid van de grote natie van de islam, de beste natie die ooit voor de mensheid is voortgebracht. Geen enkele andere natie op deze aarde kent meer vooraanstaande personen, leiders en veroveraars. Het is de natie van leiding en de rechtlijnige religie en het leidt de mensheid in deugdzaamheid en waarheid. Het transformeert de mensen, van aanbidders van slaven tot aanbidders van de Heer van de slaven, van de onderdrukkingen des levens tot de heerlijkheden van het Hiernamaals en van de onrechten van andere religies tot de rechtvaardigheid van de islam.

Jullie voorouders, vooraanstaande vrouwen in de islam, waren een van de belangrijkste oorzaken dat deze grootse natie deze vooraanstaande plaats inneemt tussen alle andere naties.

God de Verhevene, die de islam heeft gegeven aan deze natie, bereidde een hoge plaats voor moslimvrouwen, en verordende dat zij zouden delen in de verantwoordelijkheid van het aansporen tot de waarheid, het verbieden van het slechte en het hijsen van het vaandel van de islam. Hij zei, wat vertaald betekent:
"En de gelovigen, mannen en vrouwen, zijn vrienden van elkander. Zij sporen aan tot het goede en verbieden het kwade en houden het gebed en betalen de zakaat en gehoorzamen God en Zijn boodschapper. Dezen zijn het, wie God barmhartigheid zal betonen. Voorzeker, God is Almachtig, Alwijs". Koran 9:71

God heeft moslimvrouwen gegeven wat zij kunnen dragen aan opdrachten en plichten. Hij is de God die zijn schepping kent

"Zou Hij Die schiep niet alles weten? Hij is de welwillende, de welingelichte". Koran 67:14

Mijn beste zuster, jij wordt vandaag geroepen om werkelijk een actief lid van de moslim natie te worden, te streven om de overwinning van God’s Woord te vestigen, de Koran toe te passen en om te helpen de generatie van imaan (geloof) op te bouwen.

Wat willen jouw vijanden van jou?

Er zijn er die jou willen afleiden van jouw plicht. Zij willen jou afleiden van het vervullen van je nobele verplichting, dat is, de religie van God te verdedigen en om Zijn Woord te laten zegevieren. Die vijanden maken gebruik van vele methodes:

Ten eerste: Zij leiden jou af van wat God voor jou heeft bestemd om te verrichten, in aanbidding, geloof en uitnodiging tot de islam (da’wah). Zij gebruiken dit wereldse leven als hun aas. Juweliers, mode uit niet-moslim landen, steeds weer nieuwe modellen, verlangens worden aangewakkerd, een honger die nooit kan worden gestild, plezier en wedijver voor hen en eindeloze manieren van vermaak. God heeft ons niet gemaakt voor dit soort dingen. Je inlaten met deze zaken gaat meestal gepaard met het verspillen van tijd en geld en het aanwakkeren van vijandschap en competitie tussen de rijken en de armen.

Ten tweede: Zij wakkeren vijandschap aan tussen jou en mannen. In de ogen van die zondaren, ben jij een dochter die neergehaald wordt, een vernederde moeder, een misbruikte echtgenote en een onderdrukte zuster!
Mannen zijn altijd oneerlijk, hypocriet, dictators, vrijheids beperkers en onderdrukkers, volgens hen. Er is een gekunstelde oorlog die deze slechte mensen opwekken met slechts een enkele reden, namelijk om jou te laten rebelleren tegen jouw vader, om arrogant te zijn tegen jouw broer en ongehoorzaam tegen jouw man te zijn. Zij roepen niet op tot recht, genade en eenheid. Zij roepen op tot haat, arrogantie en vernietiging.

Ten derde: Zij stoppen niet bij de oproep tot opstandigheid tegen ouders, broeders en echtgenoten, doch zij smeden een complot tegen de islam. Zij roepen jou op om opstandig te zijn tegenover de verplichtingen van de islam en de verordeningen van de Alwetende Koning. Voor hen is de islam onrechtvaardig en de islamitische wetgeving onvolmaakt en beperkend. Zij roepen jou op, dag en nacht, om opstandig te zijn en volharden in hun oproep om ongehoorzaam te zijn aan deze religie. Zij zullen proberen om jouw geloof van jou af te pakken. Zij zullen proberen om de veiligheid en zorgzaamheid van jouw ouders, jouw gelukkig huwelijk en de goede zusterlijke relaties van jou af te nemen.

Deze duivels verdraaien mededogen en eer, tot ketenen van onderdrukking. Voor hen, bedekt de hijab niet het hoofd, maar bedekt het ook de geest. Gebed, vasten en het betalen van zakaat zijn alleen een verspilling van tijd en inspanning. Gehoorzaamheid aan de echtgenoten is slavernij en voert terug naar het Stenen Tijdperk. Zij verdraaien alle feiten en veranderen alle waarheden, allemaal om hun slechte doel te heiligen.

Beste zuster,
De doelen die jouw vijanden en de vijanden van jouw religie nastreven zijn welbekend. Zij willen dat jij beschikbaar bent voor hen om hun slechte verlangens te vervullen wanneer zij dat maar wensen. Zij willen dat jij een maîtresse bent zonder eergevoel. Zij willen dat je overal te vinden bent, op de wegen en de plaatsen van de zonde, zonder eer, religie of manieren. Zij willen dat jij precies doet overeenkomstig hun eigen wens. De westerse wereld heeft dit alles doorgemaakt. Vrouwen in het westen zijn de groep van de samenleving die oneerbiedig en onrechtvaardig worden behandeld. Zij streven ernaar om mannen te behagen die van partner blijven wisselen en die hun lusten najagen zonder verantwoordelijkheid en zonder rekening te houden met de slechte consequenties van hun zondige handelingen.

O, Moslim zuster, lees en leer over die vrouwen die hun schaamte en eer aan de kant zetten en die hun verlangens volgden, wat was het resultaat van hun daden? Was hun einde eerbaar en wenselijk of was het een schandelijk en verachtelijk einde?

Advies aan mijn zuster in de islam
Wees trots op jouw religie en op de religie van jouw voorvaderen. Wees een goed voorbeeld voor jouw zonen en dochters en wees oprecht in jouw aandeel in deze machtige natie. Weet dat eer een eer is voor alle wijze mensen, en dat overspel een schande is voor alle naties, zelfs als ze het vrijheid noemen.

Weet dat overspel ook met de ogen kan worden gepleegd door te kijken, met de oren door te luisteren en met de mond door te kussen, zoals genoemd in een hadith overgeleverd door imam Muslim. Jouw geluk ontstaat door een gehoorzame en gelovige dochter te zijn, een loyale en vrijgevige echtgenote en een rechtschapen en genadevolle moeder. Weet dat het gebed de hoeksteen van de islam is. Een dag vasten uit naam van God, zal jou zeventig jaren wegdragen van het hellevuur, zoals in de hadith overgeleverd door al- Bukhari en Muslim wordt verteld.

Door liefdadigheid zul jij vergiffenis ontvangen en het is de reden dat jouw berouw zal worden geaccepteerd.

Die vrouwen die delen van hun lichamen aan mannen laten zien, zullen het Paradijs niet binnen gaan noch de geuren ervan ruiken en zij zijn vervloekt, zoals in een hadith wordt verteld, overgeleverd door imam Muslim. Hijab is een eer en een bescherming voor jou. Hijab moet bescheiden zijn en niet uitbundig, wijd en niet doorzichtig noch onthullend en moet verschillen van de kleding van niet-moslim vrouwen en mannen.

Mijn beste zuster,
Dit zijn woorden vanuit mijn hart. Dit zijn woorden met goed en oprecht advies. Pas op voor de volgelingen van Satan die jou in de verleiding willen brengen. Wees een dienaar van God, rechtschapen en een ware afstammeling van rechtschapen vrouwen en ken jouw rol in het opbouwen van deze grootse natie. Verricht jouw plichten en wees geen oorzaak voor vernietiging. Wees een maker van een rechtschapen generatie die de mensheid zal leiden, opnieuw, naar wat goed en eerlijk is, naar de prachtige religie van de islam.

Walsalaam alaikom
.