Advertentie: bereik met Marokko.nl vrijwel alle Marokkaanse jongeren

Bekijk volle/desktop versie : Is dat misschien niet dè grootste zonde?LZN
10-07-2004, 01:54

Deze wereld wordt leeggezogen door SEX. De ene seksverslaafde dient zich na de andere aan. De één is vunziger dan de ander. Men is zelfs niet meer in staat hun kinderen te beschermen tegen één van de grootste wapens van satan: sex. Door dit wapen, taboes en slechte voorlichting, is Allah's geweldige geschenk in sexualiteit voor velen een onbekend terrein. Sexualiteit is een stukje natuur die door Allah in ons gelegd is. Allah openbaart Zich in de natuur en eigenlijk weet iedereen dat, maar door zonde zijn de meeste verblindt (Want sinds hij de wereld heeft geschapen, kunnen ze met hun verstand uit de schepping opmaken wat niet gezien kan worden: zijn eeuwige macht en zijn Allahzijn. Allah schonk ons het huwelijk, wij bouwden hoerenhuizen. Allahschonk in de natuur atoomenergie, wij bouwden daar bommen van. En dan durven wij Hèm de schuld te geven van alle ellende? Is dat misschien niet dè grootste zonde?.

Hanady
10-07-2004, 23:05
Djakou Alluhou ghairan oor dee topic!!! Wallahila agtie je hebt gelijk!!! het draait nu alleen om sex, je hoeft nu alleen maar de tv aan tezetten en wat zie je????...of de muziek tegenwoordig gaat ook allemaal over sex...hamdullah ik luister arabische muziek ik kijk nauwelijks westerse films!!!!

mojojojo
11-07-2004, 01:20
DE grootste zonde is nog altijd Shirk. Het toekennen van deelgenoten aan Allah .

abdul_Hakeem
11-07-2004, 01:41
Origineel gepost door Hanady Djakou Alluhou ghairan oor dee topic!!! Wallahila agtie je hebt gelijk!!! het draait nu alleen om sex, je hoeft nu alleen maar de tv aan tezetten en wat zie je????...of de muziek tegenwoordig gaat ook allemaal over sex...hamdullah ik luister arabische muziek ik kijk nauwelijks westerse films!!!! lol is muziek halal dan dat je Hamdulilah zegt?

Poesycat
11-07-2004, 22:26

Origineel gepost door antijudassen Deze wereld wordt leeggezogen door SEX. De ene seksverslaafde dient zich na de andere aan. De één is vunziger dan de ander. Men is zelfs niet meer in staat hun kinderen te beschermen tegen één van de grootste wapens van satan: sex. Door dit wapen, taboes en slechte voorlichting, is Allah's geweldige geschenk in sexualiteit voor velen een onbekend terrein. Sexualiteit is een stukje natuur die door Allah in ons gelegd is. Allah openbaart Zich in de natuur en eigenlijk weet iedereen dat, maar door zonde zijn de meeste verblindt (Want sinds hij de wereld heeft geschapen, kunnen ze met hun verstand uit de schepping opmaken wat niet gezien kan worden: zijn eeuwige macht en zijn Allahzijn. Allah schonk ons het huwelijk, wij bouwden hoerenhuizen. Allahschonk in de natuur atoomenergie, wij bouwden daar bommen van. En dan durven wij Hèm de schuld te geven van alle ellende? Is dat misschien niet dè grootste zonde? :goedzo:

Nassimatje
11-07-2004, 23:12
Origineel gepost door antijudassen Deze wereld wordt leeggezogen door SEX. De ene seksverslaafde dient zich na de andere aan. De één is vunziger dan de ander. Men is zelfs niet meer in staat hun kinderen te beschermen tegen één van de grootste wapens van satan: sex. Door dit wapen, taboes en slechte voorlichting, is Allah's geweldige geschenk in sexualiteit voor velen een onbekend terrein. Sexualiteit is een stukje natuur die door Allah in ons gelegd is. Allah openbaart Zich in de natuur en eigenlijk weet iedereen dat, maar door zonde zijn de meeste verblindt (Want sinds hij de wereld heeft geschapen, kunnen ze met hun verstand uit de schepping opmaken wat niet gezien kan worden: zijn eeuwige macht en zijn Allahzijn. Allah schonk ons het huwelijk, wij bouwden hoerenhuizen. Allahschonk in de natuur atoomenergie, wij bouwden daar bommen van. En dan durven wij Hèm de schuld te geven van alle ellende? Is dat misschien niet dè grootste zonde? Je gaat van sex, naar atoombommen en daarna naar Allah (swt) :confused: Wie geeft Allah (swt) de schuld dan? Ik heb het nooit iemand horen zeggen! Ik geef de mensheid de schuld van zulke zondes. Maar Allah (swt) heeft ons duidelijk gemaakt wat goed is en wat slecht is. En dan maar hopen dat zijn dienaren zijn adviezen gaan volgen.

Daarom
12-07-2004, 01:47
Origineel gepost door La__Haine Ze heeft een haramrelatie. :rolleyes: Lady_moi?

Marocca
12-07-2004, 02:01
Origineel gepost door La__Haine Ze heeft een haramrelatie. And there she goes again....

Daarom
12-07-2004, 02:03
Origineel gepost door Marocca And there she goes again.... Grappig kind hé. :maf3:

Marocca
12-07-2004, 02:35
Origineel gepost door Daarom Grappig kind hé. :maf3: Ik vind et eerder zielig! :confused:

Daarom
12-07-2004, 02:36
Origineel gepost door Marocca Ik vind et eerder zielig! :confused: Eh, tja. Een vreemd geval. :moe:

Marocca
12-07-2004, 02:41
Origineel gepost door Daarom Eh, tja. Een vreemd geval. :moe: Precies :wat?!:

sweety21
13-07-2004, 02:23

he la haine je komt hier over haram relatie,s praten. en op een andere topic vertel je dat je 8 mannen hebt versleten!!! en dat je nu weer bent verloofd en binnen een week niet meer verliefd bent. omdat je je ex wil. en op weer een andere topic ben je verkracht toen je 5 was. dus ga niet over haram relatie,s praten. en de heilige boon uit hangen. of heb je last van schrizofenie!!!!!

cheima
21-07-2004, 15:24
Origineel gepost door sweety21 he la haine je komt hier over haram relatie,s praten. en op een andere topic vertel je dat je 8 mannen hebt versleten!!! en dat je nu weer bent verloofd en binnen een week niet meer verliefd bent. omdat je je ex wil. en op weer een andere topic ben je verkracht toen je 5 was. dus ga niet over haram relatie,s praten. en de heilige boon uit hangen. of heb je last van schrizofenie!!!!! Ziekelijke leugenaar is ze..Allah ie seffek ah Lady_lyer. :)