Bekijk volle/desktop versie : GRATIS marktkraam manifestatie ICA! Reserveer NU!



20-03-2010, 16:30
Bismillaahi-Arrahmaani-Arrahiem
Assalaamu alaikom wa rahmatullaahi wa barakatuhu


Geachte broeder/zuster,


Het Islamitisch College Amsterdam (ICA) organiseert in-shaa’Allaah op vrijdag 26 maart de manifestatie “ICA Moet Blijven” met als doel een tegengeluid te geven aan het voorgenomen besluit van staatssecretaris Van Bijsterveldt om het ICA te sluiten. Dit ondanks het feit dat er van de 48 knelpunten reeds 45 zijn opgelost, de kwaliteit van het onderwijs in snelvaart is toegenomen én alweer bijna 200 nieuwe leerlingen zich hebben aangemeld!


ICA moet blijven! Laat dit recht niet afnemen van jouw moslimbroeders en -zusters, die in een Islamitische en veilige omgeving worden onderwezen mét behoud van hun identiteit!


U kunt een steentje bijdragen en uw steun tonen, en boven alles: de Beloning van Allaah behalen! Hoe kunt u dit doen? Simpel: Door op deze dag te komen. Daarnaast bieden wij u, kosteloos een marktkraam aan om uw producten te verkopen of uw diensten te presenteren. Op deze manier kunt u uw steentje bijdrage aan het voortbestaan van het Islamitisch College Amsterdam en tegelijkertijd uzelf profileren aan het publiek van de manifestatie.


Wilt u gebruik maken van dit aanbod en wilt u op deze manier het ICA steunen, neem dan uiterlijk vóór dinsdag 23 maart contact op via dit

e-mailadres: i.arsala@islamitischcollege.nl en vermeld hierbij uw contactgegevens en wat voor producten en/of diensten u wilt presenteren. (Let op, het aantal beschikbare marktkramen is beperkt!)


Kunt u die dag niet aanwezig zijn, maar wilt u tóch iets betekenen voor het Islamitisch College Amsterdam, laat het ons dan ook weten, wij kunnen in-shaa’Allaah alle steun gebruiken.


Moge Allaah onze ummah het beste geven!
Wassalaamu alaikom wa rahmatullaahi wa barakatuhu

Izmaray Arsala
Projectcoördinator Manifestatie 26 maart (“ICA Moet Blijven!&rdquo

20-03-2010, 21:49


verbazingwekkend, niet 1 reactie en niet 1 up

20-03-2010, 21:49
of moet ik teleurstellend zeggen? : )

20-03-2010, 22:45
Assalaam aleykoem,

Wat zijn de ontwikkelingen over de school? Wanneer krijgt de school definitief te horen of ze wel/niet open mogen blijven?

Up!

Wassalaam aleykoem,

20-03-2010, 23:43


Allaahu a'lam.