Bekijk volle/desktop versie : De eerste die me aanraakt zal ook de laatste zijn



04-08-2010, 19:17



'Je moet gaan, mijn wil is wet' zei me moeder. Ik gooide de deur dicht en liep naar de auto. Ik wou echt niet naar de psycholoog gaan. dat was wel de laatste optie die ik wou gebruiken. praten met iemand over mijn mentale gezondheid.. het sloeg nergens op. Sneaky had ik geprobeerd af te zeggen maar me moeder had me gepakt. na wat klappen en geschreeuw had ik geen keus.

Ik parkeerde de auto en liep heel langzaam naar binnen. express stopte ik wel eens. maar sneller kon ik ook niet. me lichaam voelde zo zwaar aan terwijl ik super mager ben geworden. Ik liep eerst nog naar de wc, ik keek in de spiegel en oefende mijn neppe lach. ik kneep wat in me wangen voor een 'gezond' kleurtje.

de psycholoog was een aardige vrouw. het was gelukkig niet
zo'n heks als die vrouw die me hier naar toe stuurde. ze vroeg me naar alles. of ik gelukkig was,vriendinnen had,een goed sociaal leven had. op dat alles antwoorde ik Ja. Ik loog alles. als ik de waarheid zou zeggen dan zou ik sowieso van huis worden geplaatst en dan zouden ze me echt naar een inrichting sturen. Dus wat het de enige manier om normaal te doen. door gewoon te liegen.

'ben je op dit moment verliefd, heb je een relatie'
'Nee' zei ik zo normaal mogelijk. Ze knikte. ze schreef van alles en nog wat op. 'heb je een goede band met je ouders en andere familieleden' zei ze. 'Ja, dat zeker we doen vaak leuke dingen samen' loog ik.
'Ik kom tot de conclusie dat je niet echt nog een afspraak nodig hebt, alhoewel mijn collega wat opmerkte kan ik daarbij niets aan toevoegen. je bent een leuke frisse meid' zei ze op het eind. Gelukkig , mijn acteer gedoe heeft geholpen. nu heb ik wat minder gezeur aan me hoofd.



04-08-2010, 19:20


Not good

UP UP UP <3

04-08-2010, 19:36



Ik ben wat maanden verder.De situatie is erger geworden. Ik kan echt niets meer thuis. Ik eet nauwlijks, ik slaap alleen maar. soms wordt ik wakker gemaakt door me moeder die me dan helemaal uitscheld en zegt dat ik normaal moet doen.
Iedereen is het nu echt opgevallen dat ik niet meer de oude ben.
'Praat met Fouad' heb ik duizenden keren gehoord. Ik leef echt alleen. Me zussen hebben een hekel aan me gekregen om wie ik ben. Lieke, Gina en me andere vriendinnen heb ik verwaarloosd. Ik sta echt alleen in het leven.
Enige dingen op de wereld waar wat aan heb zijn me sigaretten en soms drank.

Vandaag heb ik weer werk afgebeld. ik zei dat ik ziek was. ik reed meteen naar een tankstation. blijkbaar had ik me lesje niet geleerd dacht ik meteen. maar het boeide me niets. ik kocht drank en sigaretten. 'gaat het' vroeg de Marokkaanse jongen achter de toonbank. 'ik vroeg je niet om me te ondervragen , ik vroeg om een pakje sigaretten' zei ik bot. ik betaalde en liep weg. in de auto begon ik al met drinken en had al snel me eerste sigaretje op. Zo dit was wel kalmerend soms. Ik reed weg naar een afgelegen winkelcentrum. een iets betere plek qua veiligheid.


04-08-2010, 19:38
Up Up Up


Verslaafd verhaaltjee dit

04-08-2010, 19:47


gaat echt slechte kant met haar jammer echt jammer

04-08-2010, 19:47


Na een hele dag zitten drinken, roken en niksen ging ik maar naar huis. ik nam veel kauwgom in en spoot veel deo en parfum. Nooit dronk ik te veel. had geen zin in nog meer problemen.
'Hoe was werken' vroeg me moeder.
Ik negeerde haar en liep naar boven. ze was echt mislukt. heel jammer gewoon dat zij mijn moeder was. haar lekker dood zien gaan was het mooiste volgens mij. ze heeft me al maanden alleen maar pijn gedaan. in het begin voordat alles erg werd deed ze wel eens normaal maar na het hele gebeuren met Fouad is ze echt een heks geworden. Ik hoorde dat ze de trap op kwam. 'wat antwoord jij niet als ik praat tegen je ' zei ze en zwaaide met een pan. Ze zou me daarmee echt goed mee kunnen slaan. Ik hield mijn schouders.
'Jij bent mislukt, jij kan helemaal niks. jij hoort te zijn als alle meiden die nu leven. die leven blij en gelukkig. maar jij bent de hele tijd boos en geirriteerd. Houda is een pracht meisje, genoeg mensen die haar willen. Jij hebt me alleen maar schande gebracht. voor mijn vriendin heb je me zo laten schamen. Fouad is een pracht jongen, elke vriendin van me wil hem als schoonzoon. hij heeft een goede baan, is een goede jongeman. hij moest jou redden van jongens a koweda. je hebt jezelf schande gezet voor een jongen met klasse en niemand zou jou willen.' zei ze. Ik begon zachtjes te huilen. ze schold me uit en liep weg.


04-08-2010, 19:51
Someone Help Her

UP UP UP

04-08-2010, 19:58



Ik heb de hele nacht zitten huilen. de woorden van me moeder deden pijn. niemand echt helemaal niemand was er die me begreep. ik was slecht dat was het enige wat mensen me wijs maakten. Ik miste hem, heb hem zo veel aangedaan maar was nog altijd verliefd op hem

Vandaag had ik een afspraak in het ziekenhuis. Het was een controle voor me been. Ik maakte een afspraak bij de balie en wou net weglopen toen ik mijn naam hoorde.
Fouad's moeder kwam naar me toe gerent. 'hey benti' zei ze terwijl ze me hartelijk groette. ze gaf me een strakke knuffel. pfoe.. kon zij maar nu veranderen in haar zoon dacht ik maar. 'hoe is het met je' zei ze.
'Gaat wel iets beter' zei ik met een neppe lach. ik probeerde mijn tranen in te houden. anders zou er een lelijke huilbui uitkomen.
We maakten een babbeltje. 'Kom volgende week langs, je zussen komen ook' zei ze.
'Ik zie wel gelti' zei ik moeilijk. Ik wou echt niet gaan. echt gewoon niet.
'Oke kijk maar wat jij wil hbiba' zei ze lief. Ik nam afscheid van haar en begon een goede smoes te verzinnen


04-08-2010, 20:01



UP UP UP

04-08-2010, 20:17



'Nee sorry gelti ik voel me echt niet lekker' loog ik.
'Maakt niet uit benti. kom maar een andere keertje gezellig langs' zei ze lief.

Dat was simpel. Het heeft geen nut om naar hun te gaan, krijg alleen maar hatelijke blikken. Ik besloot maar naar bed te gaan ookal was het half 6. Pas na een uurtje viel ik in slaap.

-------------

'Jammer dat Nouhaila niet is gekomen' zei me moeder. 'ach ja' zei ik.
Ze had het veelste druk met andere dingen, zoals jongens spotten bij een benzine station ofzo. Ik ging met Soukaina en Zahra praten. Me moeder begon over Nouhaila. Hun gezichten waren meteen sip. 'Weet je gelti, ik, mama en soukaina weten het niet meer met haar. ze is afwezig en niet blij. misschien heeft iemand wat bij haar gedaan of is er wat. wollah ik weet het niet meer. ik probeer express op mijn leven te focussen omdat we weten dat we haar niet meer kunnen helpen' zei haar oudste zus.
'Ewa Zahra, het is veel wat ze heeft mee gemaakt. al op jonge leeftijd elke week naar therapie, elke week naar de dokter. ik heb met je moeder gepraat maar ze luistert niet. zij zegt weer dat er wat anders is. je zusje is een prachtig meisje, en heeft hersens . ze is niet zo dom om wat verkeerds te gaan doen, jullie moeten sbar hebben met haar' zei me moeder.
Ik zag dat Fouad en Anouar sneaky mee luisterde. ze zaten op een andere bank. Fouad keek tv maar ze oren waren hier.
'ik weet het niet. ik ga liever niet naar haar toe. want ze snauwt ons af, negeert ons. ze is er slecht aan toe. als ze met ons zou praten dan zou het misschien iets helpen. Mijn man merkt ookal op dat ik chagerijnig ben, en ik wil mijn gezin niet op het spel zetten voor iemand die zo tegen me doet . ookal is het me zusje, ze is bijdehand en geestelijk ziek' zei Zahra. Ondertussen waren er al wat tranen gevallen bij Soukaina en Zahra.
Rustig keek ik naar Fouad. Hij staarde naar de grond. het deed wat met hem. ik kon het aan me broer zien. 'het komt wel goed met je zusje hbiba'
zei me moeder en ze trooste de zusjes. Ja het is klote.
Ik weet ook niet hoe het tussen Fouad en haar zit. hij praat er niet over ..


04-08-2010, 20:28
Oepaa!

04-08-2010, 20:34


Moest ik nou medelijden hebben met Nouhaila?
Anouar vertelde me net boven dat een vriend van hem
haar heeft zien roken. 'zus van Faysel rookt man' zei die vriend tegen hem.
Ik wist het niet, het is helemaal niets voor haar.
En er zijn al zoveel verhalen rond gegaan. ik geloofde het niet.
Het was jammer dat ze er zo slecht aan toe was. maar ik kon er niets aan doen..praten was geen optie meer. Ookal miste ik mijn vrouwtje enorm.
'Meskiena, dat meisje he' zei me moeder terwijl ze naast me kwam zitten. het bezoek was weg en Houda bracht alles naar de keuken. 'Iemand, heeft haar wat aan gedaan, ik voel het. misschien door slechte oog ofzo' zei ze. me moeder zat diep na te denken. Het was deels mijn schuld..als al die dingen niet waren gebeurd dan waren we nu wel ergens anders. Verloofd ofzo..
'zeg eens eerlijk jongens. voordat ze zo ziek werd was ze toch prachtig. elke jongen zou met haar toch willen trouwen' vroeg me moeder. Anouar en ik knikte. Ik wil dat heel graag, alleen zijn het problemen die het tegen houden. Houda kwam er bij zitten. 'Als ik jullie zeg he, na de bruiloft van haar zus hebben veel mensen tegen haar moeder gezegd dat ze langs wouden komen om haar hand te vragen' zei me moeder. me moeder bleef over haar praten.
'ewa ja, is haar probleem. ze wordt heus ooit normaal' zei ik en ging weg. Ze zou nooit de oude worden. dat was het ergste .

04-08-2010, 20:46


OEEeeWppppaaaa .!!![COLOR="Red"][/COLOR]

04-08-2010, 21:24
Prachtigg meidd je bent de beste!

Upaaa

04-08-2010, 21:29

half jaar later

Me moeder heb ik verteld over Yasmin. Ik was bereid om met haar verder te gaan. We hadden een keertje knallende ruzie maar daarna was alles goed. We hebben vaak serieus gepraat. ze was er voor me en ik kon op haar rekenen. ik miste Nouhaila ook maar het zou echt niet meer goed komen tussen ons. Yasmin was verandert en deed normaal.
Ze zou met mee komen naar Houda's verjaardag.
We waren beiden serieus. ik wist dat een grote stap zou worden maar het was beter. Nouhaila zou ik dan vergeten denk ik.

'Wollah Fouad, ik heb haar zelf zien roken' zei Anouar.
Ik was boos geworden. waarom doet ze dit..
'Boeit me niets' zei ik boos. Nou dan gaat ze maar lekker haar gang. ze boeit me niets.

----------------------------------

Me zussen stonden in me kamer. 'Kom van je bed af. we gaan het even gezellig maken' zei Zahra.
Met moeite deed ik me kleren aan. ze hadden me beloofd om ergens naar toe te gaan , waar wist ik niet.
Ik deed me kokerrok aan en een wit blousje. dat stond me altijd perfect. maar nu stond het afschuwlijk. 'ik doe wat anders aan' zei ik boos.
Ik trok een skinny jeans aan met een wit tuniekje.
Soukaina deed me haar . ik begreep er niks van. ze deed er 2 klepjes in met bloemetjes. Zahra deed wat lipgloss op voor me. Ik keek ze vies aan.
Meteen veegde ik de lipgloss weg en gooide speldjes op de grond. 'Hoeft niet' zei ik fel. 'waar gaan we nou' vroeg ik. 'geheimpje' zeiden ze allebei.
me haar deed ik in een staartje.
'Tot later mama' riepen ze beiden. Nou het is echt lang geleden dat we iets gingen doen. me moeder had me bedreigd als ik niet mee zou gaan dus deed ik dat maar uit verveling.




Pagina's : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 [52] 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357