Bekijk volle/desktop versie : De eerste die me aanraakt zal ook de laatste zijn



02-10-2010, 22:44
Oeepppaaaaaaaaa

02-10-2010, 22:45



Voor de duizendste keer sloeg ik tegen de deur aan. ‘Fouad doe open’ riep ik. ik wist zeker dat hij thuis was. dagen was hij niet naar werk gegaan en zijn auto stond gewoon voor zijn deur. Ik bleef maar kloppen op zijn deur maar er kwam maar geen reactie. Ik bleef nadenken.. ik kon niet zijn tuin ingaan dat was omringd door hekken. Misschien was er nog hoop. Snel reed ik naar huis. ik zocht in mijn moeders kledingkast. Zij bewaarde hier de reservesleutel van Fouads huis. na wat kleren op de grond te hebben gesmeten vond ik eindelijk de sleutel. Het was een hele sleutelbos. Dus zou het even zoeken zijn maar goed. Snel gooide ik alles terug in mijn moeders kast. Ik was niet in de stemming om alles nog perfect op te ruimen. Ik moest Fouad wat geven. Het was Nouhaila’s nalatenschap aan Fouad. Ik struikelde over wat kleren en stond snel op om naar mijn broer te gaan..


Met trillende handen zocht ik naar de sleutel van de voordeur. Na een paar minuten had ik de sleutel gevonden. Hij ging in het slot maar van binnen bleek het dicht te zijn. weer sloeg ik tegen de deur. Fouad moest gewoon open doen. ik wou weten hoe het met hem ging en natuurlijk de brief geven. Het lukte niet. ik keek naar de sleutelbos. Ik rende naar de achterkant van het huis. klom over het hek en kwam bij de deur naar zijn woonkamer. Ik probeerde elke sleutel weer. De deur was eindelijk open en ik gilde. Alles was overhoop op de grond. Vazen, scherven, de tafel van glas was een en al scherven. Geschrokken zag ik Fouad aan. woorden konden niet een duidelijke beschrijving geven over hoe ik mijn broer voor me zag staan. ongeschoren, opgezwollen ogen, met een afschuwelijke blik in zijn ogen en opgedroogd bloed aan zijn handen. Wat hij had gedaan begreep ik niet. ik liep op hem af en hij stond stil en keek vaag naar me. ‘wat kom je hier doen’ schreeuwde hij opeens en duwde me tegen de muur aan. dit was weer de agressieve Fouad. Een nachtmerrie voor elk zusje. ‘je hebt al die tijd gelogen, ik ben haar nu kwijt. Ik kan geen stap meer zetten. Door jou ben ik haar kwijt. Als iemand me wat had verteld dan leefde ze vast nog’ schreeuwde hij huilend. Ik barstte uit in tranen en probeerde me los te maken van hem. Hij liet me los en ging op de bank zitten. Zijn hoofd was in zijn handen en hij huilde als een klein kind. Hij was zo verward. Ik ging naast hem zitten en streek met mijn hand over zijn rug ‘het is iets van Allah’ snikte ik.. ‘dat kan niet’ zei hij snikkend. Beiden zaten we te huilen en te jammeren. ‘hoe moet ik verder, leg me alleen uit hoe. Waarom zou ik verder moeten leven’ zei hij. Wat moest ik zeggen? Ik huilde er alleen maar nog erger door.. ‘ik stond op het punt om alles recht te zetten maar nu ben ik het allemaal kwijt’ snikte hij verder. Ik kon het niet meer langer aan horen. ‘ik moest dit aan je geven van haar’ zei ik maar.. ‘wanneer’ vroeg hij geschrokken. ‘voor..’ was het enige dat ik zei.. hij knikte vaag en huilde weer.. ‘hier.. laat wat van je horen he..’ zei ik. ik gaf hem een stevige knuffel en wou net weglopen. ‘nee wacht even’ zei hij. Ik begreep hem niet. ik luisterde gewoon en ging op de bank zitten. Gespannen keek hij naar de brief.


Met trillende vingers probeerde ik de brief open te maken.. ik durfde het niet te lezen… toch verzamelde ik alle moed en begon er aan..

[I][SIZE="4"]Lieve Fouad,
Ik weet niet of je hieraan wat hebt maar ik wel. Dit is de enige manier om je te kunnen bereiken. Bepaalde dingen moet je weten voor het te laat is.. Allereerst wil ik zeggen dat het me spijt voor alles wat ik je heb aangedaan. Alle keren dat ik je boos heb gemaakt en alle keren dat ik je in de weg stond. Nu heb ik enorme spijt, mijn excuses daarvoor. Sorry voor als ik je tijd heb verspilt en als ik je ooit heb geïrriteerd. Mijn oprechte excuses voor alle momenten die niet leuk waren met mij. En het spijt me dat je zo veel tijd in me heb besteed.

Ondanks het gevoel dat je alles met mij niet leuk genoeg vond heb ik het wel leuk gehad. Wat we hadden was in mijn ogen het mooiste. Alles liep zoals wij het wouden. We planden onze levens. Alles werd besproken en dat maakte me gelukkig. Dat was wat ik altijd wou. Ik wou jou en had je.. we hadden weleens ruzies maar onze liefde overtrof alles. Met jou zijn was het leukste gedeelte van mijn dag. Jij kon me goed laten voelen als geen ander. Alleen al als je naar me keek voelde ik de hele wereld stoppen. Dit gevoel was er altijd.

De eerste keer dat ik je zag was het raak. Hoe jong ik was, voelde het anders. Jou slechte kant moest ik vergeten want er kon iets goeds in je zijn. ik kreeg gelijk en jij bewees het. Ik heb in mijn leven zoveel over jou gehoord. Destijds gingen de verhalen over jou snel rond. Elk weekend een ander hoorde ik.. met mijn 16 jaar was ik daar natuurlijk weleens gebroken van want jij was toch wel degene die me kuste en me anders behandelde. Je trok me aan door de spanning die je me gaf. Het voelde heerlijk aan. als je alleen al voor me stond was het genoeg om me de hele dag goed te laten voelen. Ik heb mezelf zo vaak moeten kalmeren als je voor school stond en me opmerkte. Je hebt me ook veel misdaan. De momenten dat ik dan vies werd aangekeken, dat je met Safae ging en mij volkomen niet meer zag staan terwijl jij mij als 19 jarig jongen al beloofde om met me te trouwen. Het was natuurlijk niet serieus maar toch brak je telkens weer mijn hart. Je was anders bij anderen, je handen thuis houden kon niet. elke dag werd ik geconfronteerd met een verhaal over jou met andere meiden. Jij zal nooit weten hoe dat was. want jij weet niet hoeveel ik van je hou.
Mijn hart brak je ook toen je naar Marrakesh ging. Om zo ver van je te zijn en om zoveel te horen was erg voor me. daar ging het al mis tussen ons.. ik vind het jammer dat het zo moet gaan. ik heb ook fouten gemaakt en moest dat nooit doen. maar mijn fouten brachten me weer bij jou. Alleen al als ik denk aan die 3 prachtige dagen voel ik je bij me liggen. Je nam me totaal in bescherming. Ik ben niet boos omdat je me pijn deed. Je deed het voor mijn bestwil. En dat begreep ik ook.

Ik ben je dankbaar voor alle tijden dat je ervoor me was, voor al het mooie dat je gaf, elke droom die je liet uitkomen. En voor elk leugen die je liet verdwijnen door me de waarheid te laten zien. Jij was het lichtpunt in mijn leven. je hebt me gemaakt tot wie ik was. zonder jou was ik er niet. jou aanraking was genoeg om me te laten zweven. Je zag mij als jou verantwoording met liefde. Ik ben gezegend omdat ik jou heb leren kennen op mijn manier. De manier die ik wou sinds ik jong was. je gaf me het vertrouwen dat ik mezelf ben omdat jij van houdt. Mijn leven was beter door jou. Ik heb altijd geprobeerd om je gelukkig te maken. meer van me wou ik je zeker geven. Maar het kon niet. om uit je mond te horen dat je van me hield is achteraf al genoeg geweest.

Hoe bang ik ook ben om deze wereld te verlaten moet ik het toch accepteren. Ik had je eigenlijk wel nodig maar heb het geprobeerd. Ik voel dat het einde er aan komt. Als ik een kans had om te leven dan zou ik voor gaan om met jou verder te gaan. ik zou er alles aandoen om ons beiden gelukkig te zien. jou heb ik nu juist nodig, maar ik vergeef het je.. het is zoals het moet.

Hoe jij bent verandert is prachtig. Je doet alleen aan goede dingen. jou leven bestond uit mij, je werk en familie en vrienden. ik ben blij en trots op je. Ik wil dat je altijd zo blijft. Op het rechte pad. Je zal je geluk vinden. Dat weet ik zeker. Jou hart is het mooiste van allemaal. Wat jij ook in je leven zal doen, zal goed gedaan. Daar ben ik van overtuigd. Je zal een perfecte echtgenoot zijn en al helemaal een goede vader. Ik wens je het allerbeste want dat je verdien. Fouad, als het je pijn doet dat ik er niet meer ben dan moet je even volhouden. Er zijn genoeg die je gelukkig kunnen maken. toch wou ik diegene zijn.. Ik hou zielsveel van je. Je was de eerste en de laatste. Ik ben trots op je kanjer van me. weet dat ik onvoorwaardelijk veel van je houd en dat tot mijn dood heb gedaan. Alles is gegaan zoals Allah het wou.. Hij bracht ons samen en liet ons elkaar rustig loslaten. Blijf zoals je bent want je bent perfect Fouad.
Ik hou van je x je prinsesje .[/[/SIZE]I]


02-10-2010, 22:45

Citaat door nador_chika:
Nee, nog niet inscha'Allaah als ik wat beter ben. Volgende keer goed studeren en je haalt hem zker dan inscha'Allaah


ameen insha ALlah het geldt ook voor jou insha Allah zul je het halen Moge Allah je genezen, ameen!!! Allah chafiek

02-10-2010, 22:45
upppppppppppppppppppppp

02-10-2010, 22:49


Uuuuuuuuuuuuuuuuupppppppppppppppppppppppppppppp

02-10-2010, 22:50
Komt er vandaaag nog een vervolg??????

02-10-2010, 22:54
pff kon mijn tranen niet bedwingen, wat erg , nu wil ik wel weten hoe fouad gaat reageren

02-10-2010, 22:56
het laatste vervolgje voor vandaag plaats ik zo


02-10-2010, 23:00

Citaat door nador_chika:
Mensen niet stressen want Nouhaila is niet dood ze ligt waarschijnlijk in een coma ofzo dat is punt een.

punt twee lees de laaste vervolgje eens en ik bedoel niet die van vandaag. Daar staat duidelijk in dat de dokters in Nouhails kamer waren de rest is gewoon van uitgegaan dat ze dood is. Want waar hebben jullie /wij gelezen dat de dokters tegen de ouders hebben gezegd HET SPIJD ONS MAAR WE KONDEN HAAR NIET MEER REDDEN ? he waar staat dat?




Sorry hihi


Nouhaila is wel dood, check laatste vervolg..

02-10-2010, 23:00

Citaat door soemm:
ameen insha ALlah het geldt ook voor jou insha Allah zul je het halen Moge Allah je genezen, ameen!!! Allah chafiek


Amien

02-10-2010, 23:08
uuppuuuuppp!!!!!

02-10-2010, 23:09
Oeepppppwaa

02-10-2010, 23:14


Groeeeeeeeeeeeeen, Heb Dr Nog Maar 1tje Nodig!

02-10-2010, 23:29
plaesssssssssssss nog een vervolg

02-10-2010, 23:38
Oeppppp plss snel aubb

Pagina's : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 [168] 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357