Bekijk volle/desktop versie : Nova Radicale imams verwerpen democratie en emancipatie



25-02-2010, 04:29
Radicale imams in Amsterdam en Den Haag blijven doorgaan met hun preken tegen het westen, tegen de democratie en tegen de emancipatie van de vrouw.

Dat blijkt uit opnamen van vrijdagpreken in hun moskeeën die in het bezit zijn van NOVA. Afgelopen zomer - na de eerste NOVA-uitzending over de preken van radicale imams - zeiden politici en autoriteiten dat zulke preken ontoelaatbaar zijn. Want ze staan op gespannen voet met de Nederlandse wet en belemmeren de integratie van allochtonen in de Nederlandse samenleving.

Toch blijkt deze kleine groep radicale imams - die niet representatief is voor de moslims in Nederland - door te gaan met die preken.

Zo roept imam Fawaz (november j.l.) in de moskee Assoennah in Den Haag de moslims op om zich afzijdig te houden van de democratie: "Ze moeten politieke partijen afzweren en het wereldse gedachtegoed zoals liberalisme, democratie, socialisme en alles wat ernaar riekt en aan 't menselijk brein is ontsproten." ...
"Ons geloof moet waarachtig zijn. We mogen nooit meegaan met ongelovigen, socialisten of democraten."
"We mogen die partijen niet steunen, op ze stemmen, campagne voor zo voeren hun kranten of tijdschriften kopen of ze financieel helpen, al is het maar met een cent. Ze zijn bondgenoten van Satan."

Aldus Fawaz in 2002!

25-02-2010, 04:45


Dat was in 2002, volgends mij heeft hij ook andere uitspraken gedaan

25-02-2010, 04:59
dat is het rare, in 2002 zij hij dat dit absoluut verboden is en shirk is en dat dit een andere geloof is, en nu verkondigen hij en zijn leerling abo ismael dat het een toegestane zaak is om te stemmen etc.

Dus hoe kan het zo zijn dat wij onze geloof van deze mensen nemen die als een jojo veranderen van manhaaj, manhaaj-hoppen noem ik dat omwille van de tevredenheid van de kuffar!