Advertentie: bereik met Marokko.nl vrijwel alle Marokkaanse jongeren

Bekijk volle/desktop versie : Kunne meisjes klaarkomen in hun dromen?Pagina's : [1] 2

LZN
02-07-2004, 01:05

Heb het ooit gehoord, maar dat kan ik me niet voorstellen, of ligt het aan mij?.

The_Borg
02-07-2004, 01:12
Nee, onmogelijk. Jongens wel want die kunnen tegen hun matras aanwrijven.

nuriye
02-07-2004, 01:21
Meisjes kunnen ook klaarkomen in hun droom als die intens genoeg is ( heb ik bij m'n studie gehad).Alleen ze merken het meestal zelf niet, omdat ze er geen bewijs uit hun lichaam vloeit ( bij wijze van spreken).

Boehajoef
03-07-2004, 01:54
Origineel gepost door Minnares lach maar, ik schaamde me dood :( wist ik veel dat ze mij hoorden :o Met wie deed je het in je droom. toch geen bradpitt ofzo he. :D

Boehajoef
03-07-2004, 01:59

Origineel gepost door Minnares met de jongen van mijn dromen :o en als hij in mijn droom al zo goed was, dan hoop ik dat hij dat ook zal zijn in het echt :D Ik hoop het voor je. Maar je moet er niet teveel van gaan verwachten want dan komt de klap van de teleurstelling alleen maar harder aan. :cool:

Boehajoef
03-07-2004, 02:03
Origineel gepost door Minnares ik verwacht helemaal niets eigenlijk :o ik laat het gwoon op mij afkomen zolang we maar beide tevreden wakker worden :D Niets verwachten gaat weer een beetje ver. Je verwacht van hem op zijn minst dat hij jou kan bevredigen en tevreden stelt. :cool:

Boehajoef
03-07-2004, 02:05
Origineel gepost door Minnares daar doen we het voor toch :o ;) Ja maar de een is er wat minder goed in dan de ander. En sommige mannen bakken er helemaal niks van. :cool:

Boehajoef
03-07-2004, 02:15
Origineel gepost door Minnares oefening baart kunst he en het moet van beide kanten komen. wat heb je er aan als de vrouw als een plank ligt. het moet plezierig zijn voor beide Zeker weten. Het is in iedergeval belangrijk dat je alles met elkaar kan bespreken. Want ik zie hier getrouwde meiden die hier zetten hoe slecht hun man in bed is. Dan denk ik bij me zelf. Wat laag zeg :(

Boehajoef
03-07-2004, 02:20
Origineel gepost door Minnares ja jammer he :( niet dat ze slechte sex hebben maar dat ze het niet kunnen bespreken met de man. het lijkt dan wel alsof de man even erin en eruit wil en niet denkt aan de behoeftes van de vrouw :( het is niet eens toegestaan in de islam te stoppen met sex voordat je vrouw ook klaargekomen is. zij heeft er evenveel recht op als de man sex wil ;) Ja maar kom op man. Je gaat je sexleven toch niet delen met heel nederland. Sorry maar ik vind dat echt laag. Ze kan er toch met haar man over praten. het is toch je man. Je kan hem alles vertellen toch. Nou dan dit ook. :(

Boehajoef
03-07-2004, 02:26
Origineel gepost door Minnares ik zou het ook niet doen, dat is zeker iets tussen mij en hem..niemand hoeft het te weten. en de vrouwen die het doen, die hopen op deze manier verbetering te krijgen, wat dus onmogelijk is. signalen lezen is een kunst, sommige mannen zien ook niet in dat ze niet goed bezig zijn. ik ben het met je eens hoor, praten en oplossing zoeken Verbetering?? Wat verwachten ze dat een lid naar haar man stapt en zegt 'he luister maar jij bakt er niks van onder de lakens' Ja zeker praten. Met praten kom je echt heel ver.

Boehajoef
03-07-2004, 02:30
Origineel gepost door Minnares en een boekje van kama sutra ofzo :D hahaha. Kamasutra :D Ik zal dat niet iniedergeval niet nodig hebben. :o Maar of een andere marokaanse man dat gaat kopen. muah denk het niet weinig kans :D

Boehajoef
03-07-2004, 02:35
Origineel gepost door Minnares je doet nu net alsof je weet hoe elk standje in elkaar zit :D het enige wat ik weet is dat je je sexleven spannend moet houden, gekke dingen doen binnen de grenzen van de islam uiteraard ;) IK zal mijn vrouw wel tevreden houden. En nee ik ken niet alle standjes. Maar we hebben genoeg tijd om nieuwe te ontdekken. ;)

Boehajoef
03-07-2004, 02:38

Origineel gepost door Minnares :goedzo: iemand die het begrijpt Weet je wat het is. Sommige dames kijken gewoon echt teveel soaps. En die verwachten echt dat het zo word met hun mannetje. Maar ze krijgen echt een harde klap als ze achter de waarheid komen. maar ja :cool:

Boehajoef
03-07-2004, 02:43
Origineel gepost door Minnares maar dat is zo mooi, zo romantisch :verliefd: die liefde, genot :Iluvu: ik denk dat ik het me zo ook voorstel hja :( het kan toch zo ook wel gaan in werkelijkheid :o kwestie van goed praten :D een op de tien dames heeft zo een romantische man. Het is niet een kwestie van praten. Het ligt er maar net aan hoe je man is. Als je man niet zo is dan kun je praten tot je er duizelig van word maar word het toch niks. :cool:

Boehajoef
03-07-2004, 02:48
Origineel gepost door Minnares wil je nu zeggen dat 90% voor een quicky is? :( mijn man komt niet van mij af totdat we beide klaar zijn :ego: en hij gaat maar zijn best doen om mij te krijgen als hij zin heeft. nee nu praten we langs elkaar heen. Heel veel heren zijn niet romantisch ingesteld. je hebt verschil tussen romantiek en erotiek :cool:

Pagina's : [1] 2