Een cookiewall? Irritant he? Helaas ontkomen wij er ook niet aan. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. We doen dat middels deze cookiewall. Op Marokko.nl gebruik we:
Functionele cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website door basisfuncties als paginanavigatie en toegang-, en gebruikersrechten tot afgesloten secties van de website mogelijk te maken. Deze cookies zorgen er ook voor dat de website informatie kan onthouden die het gedrag en de indeling van de website beinvloed, zoals je instellingen/voorkeuren;
Statistische cookies helpen ons begrijpen hoe bezoekers de website gebruiken, door anoniem gegevens te verzamelen en te rapporteren. Wij gebruiken hiervoor Google Analytics;
Marketing/3rd party cookies worden gebruikt om bezoekers te volgen wanneer ze verschillende websites bezoeken. Hun doel is advertenties weergeven die zijn toegesneden op, en relevant zijn voor de individuele gebruiker. Deze advertenties worden zo waardevoller voor uitgevers en externe adverteerders.
wie weet hoe ik het lekkerst kan kruiden en met welke kruiden
Perversity_
21-02-2010, 15:59
marokkaanse moeders hebben altijd zo een pot met mix van alle kruiden die er bestaan probeer dat!
anders viskruiden uit n zakje ofzo.. en peterselie..
je zou het ook in rubriek cuisine kunnen proberen! zitten topkoks tussen
XxYasmiinaaxX
21-02-2010, 16:00
Viskruiden.!
zinaatje_siham
21-02-2010, 16:01
dank je voor de tip ik heb marokkaanse kruiden maar allemaal los niet gemixt
zinaatje_siham
21-02-2010, 16:02
Citaat door Perversity_:
marokkaanse moeders hebben altijd zo een pot met mix van alle kruiden die er bestaan probeer dat!
anders viskruiden uit n zakje ofzo.. en peterselie..
je zou het ook in rubriek cuisine kunnen proberen! zitten topkoks tussen
kan die rubriek niet vinden
Perversity_
21-02-2010, 16:12
http://forums.marokko.nl/forumdisplay.php?f=36
tanjawi_chdid1
21-02-2010, 16:57
panga filet....
pak een pannetje...9esbour en ma3dnous fijn snijden samen met uien + knoflook.....dan pak je kuirden...ik doe viskruiden, en extra paprika poeder + vis bouillon....en als laatste olijfolie(sommige doen ook witte olie)...en dan lekker roeren...uiteindelijk smeer je het op je filet...trouwens vergeet citroen niet....heerlijk met vis.....