Advertentie: bereik met Marokko.nl vrijwel alle Marokkaanse jongeren

Bekijk volle/desktop versie : Zooooo RomantischPagina's : [1] 2

Just_me
26-06-2004, 22:48

Vriendelijkheid jegens je vrouw wanneer je tot haar wenst te komen. Het is aan te beleven dat wanneer een man zijn vrouw in de huwelijksnacht benadert, haar vriendelijkheid te tonen, zoals haar iets te drinken aanbieden, enz. In de de hadith overgeleverd door Asma bint Yazid ibn as-sakan die zei: “ Ik verfraaide Aisha voor de boodschapper (Allah’s vrede en genade zij met hem), riep hem daarna te komen om haar ongesluierd te zien. Hij kwam, zat naast haar en bracht een grote beker melk waaruit hij dronk. Daarna bood hij het aan Aisha aan. Maar zij liet haar hoofd zakken en voelde zich verlegen. Ik berispte haar en zei tegen haar : ‘neem van de hand van de profeet (Allah’s vrede en genade zij met hem)’ Ze nam het vervolgens en dronk wat. Toen zei de profeet (Allah’s vrede en genade zij met hem) tegen haar: ‘geef wat aan jouw metgezellin.’ Op dat moment zei ik; ‘o boodschapper van Allah, neem het liever zelf en drink, en geef het dan uit jouw hand aan mij.’ Hij naam het, dronk wat en bood het toen aan mij aan. Ik ging zitten en zette het op mijn knieën. Toen begon ik het rond te draaien en volgde en volgde het met mijn lippen teneinde de plek te raken van waar de profeet (Allah’s vrede en genade zij met hem) had gedronken. Daarna zei de profeet (Allah’s vrede en genade zij met hem) over sommige vrouwen die daar met mij waren : ‘geef hen wat’ Maar zij zeiden: ‘Wij willen niet (hebben er geen trek in). De profeet (Allah’s vrede en genade zij met hem) zei: ‘combineer geen honger met jokken.’ (Ahmad en Al-hoemaidi, Ahmad vermeldt het met twee isnaads).

BintElmagreb
26-06-2004, 22:56
Macha allah! :Iluvu: Ja.... als je daar met je man zit en hij wil naar je kijken enz. dan voel je je zeker erg warm van binnen. Ik zou werkelijk dood gaan van de schaamte, omdat iedereen naar je kijkt en óók hij! Helppppppppppp! Wassalaam.

Just_me
26-06-2004, 22:57
hahaha gekkie

BintElmagreb
26-06-2004, 23:02
Origineel gepost door Yassina hahaha gekkie Jij niet dan...........? :rolleyes:

Just_me
26-06-2004, 23:10

ikke...dan zullen de tomaten in de aanbieding zijn.Met andere woorden ik zal vergaan van de schaamte..

BintElmagreb
26-06-2004, 23:13
Hahahhaah :giechel:

doc25
28-06-2004, 02:22
mooie herinnering aan hoe de mannen het moeten aanpakken op die bekende nacht. Velen springen erop en doen hun "ding".

didi_ino
31-07-2004, 19:50
wat sweeeeeeeeet

lady_khadija
31-07-2004, 21:59
prachtig man..... :verliefd:

muslima17
01-08-2004, 16:22
zooooooooooo lief masa allah

Poesycat
01-08-2004, 18:38
Origineel gepost door Just_me Vriendelijkheid jegens je vrouw wanneer je tot haar wenst te komen. Het is aan te beleven dat wanneer een man zijn vrouw in de huwelijksnacht benadert, haar vriendelijkheid te tonen, zoals haar iets te drinken aanbieden, enz. In de de hadith overgeleverd door Asma bint Yazid ibn as-sakan die zei: “ Ik verfraaide Aisha voor de boodschapper (Allah’s vrede en genade zij met hem), riep hem daarna te komen om haar ongesluierd te zien. Hij kwam, zat naast haar en bracht een grote beker melk waaruit hij dronk. Daarna bood hij het aan Aisha aan. Maar zij liet haar hoofd zakken en voelde zich verlegen. Ik berispte haar en zei tegen haar : ‘neem van de hand van de profeet (Allah’s vrede en genade zij met hem)’ Ze nam het vervolgens en dronk wat. Toen zei de profeet (Allah’s vrede en genade zij met hem) tegen haar: ‘geef wat aan jouw metgezellin.’ Op dat moment zei ik; ‘o boodschapper van Allah, neem het liever zelf en drink, en geef het dan uit jouw hand aan mij.’ Hij naam het, dronk wat en bood het toen aan mij aan. Ik ging zitten en zette het op mijn knieën. Toen begon ik het rond te draaien en volgde en volgde het met mijn lippen teneinde de plek te raken van waar de profeet (Allah’s vrede en genade zij met hem) had gedronken. Daarna zei de profeet (Allah’s vrede en genade zij met hem) over sommige vrouwen die daar met mij waren : ‘geef hen wat’ Maar zij zeiden: ‘Wij willen niet (hebben er geen trek in). De profeet (Allah’s vrede en genade zij met hem) zei: ‘combineer geen honger met jokken.’ (Ahmad en Al-hoemaidi, Ahmad vermeldt het met twee isnaads). Macha allah! :goedzo:

Multajeema
02-08-2004, 22:47
Origineel gepost door Just_me Vriendelijkheid jegens je vrouw wanneer je tot haar wenst te komen. Het is aan te beleven dat wanneer een man zijn vrouw in de huwelijksnacht benadert, haar vriendelijkheid te tonen, zoals haar iets te drinken aanbieden, enz. In de de hadith overgeleverd door Asma bint Yazid ibn as-sakan die zei: “ Ik verfraaide Aisha voor de boodschapper (Allah’s vrede en genade zij met hem), riep hem daarna te komen om haar ongesluierd te zien. Hij kwam, zat naast haar en bracht een grote beker melk waaruit hij dronk. Daarna bood hij het aan Aisha aan. Maar zij liet haar hoofd zakken en voelde zich verlegen. Ik berispte haar en zei tegen haar : ‘neem van de hand van de profeet (Allah’s vrede en genade zij met hem)’ Ze nam het vervolgens en dronk wat. Toen zei de profeet (Allah’s vrede en genade zij met hem) tegen haar: ‘geef wat aan jouw metgezellin.’ Op dat moment zei ik; ‘o boodschapper van Allah, neem het liever zelf en drink, en geef het dan uit jouw hand aan mij.’ Hij naam het, dronk wat en bood het toen aan mij aan. Ik ging zitten en zette het op mijn knieën. Toen begon ik het rond te draaien en volgde en volgde het met mijn lippen teneinde de plek te raken van waar de profeet (Allah’s vrede en genade zij met hem) had gedronken. Daarna zei de profeet (Allah’s vrede en genade zij met hem) over sommige vrouwen die daar met mij waren : ‘geef hen wat’ Maar zij zeiden: ‘Wij willen niet (hebben er geen trek in). De profeet (Allah’s vrede en genade zij met hem) zei: ‘combineer geen honger met jokken.’ (Ahmad en Al-hoemaidi, Ahmad vermeldt het met twee isnaads). Masha'Allah, ik hoop dat velen onder ons dit als voorbeeld gaan nemen :D

_xxDaylaxx_
03-08-2004, 23:45

masha 'alah

Fallujah
08-08-2004, 14:58
ik ga het als volgt doen: en meisjes, geef maar kritiek als het verkeerd is eerst de voorgeschreven salaat ... en dan: -dimlicht -rustige love-yu-muziek -roosjes aan de zijkant van mijn kamer -airco gaat zachtjes aan .............................. rustig naast er liggen, beetje op haar gemak stellen....met mijn vingers door haar haren gaan, langzaam naar voren voor de eerste zoen en de rest is prive !

OmniaCadunt
09-08-2004, 19:36
Masha allah :goedzo:

Pagina's : [1] 2