Bekijk volle/desktop versie : Teken Deze Internationale Petitie Om Israel Aan Te Pakken, En Stuuuuur Dooooor !!!!



03-02-2010, 01:03
Internationale petitie aan de Algemene Vergadering van de Verenigde Naties voor de vorming van een bijzonder strafhof ter berechting van door Israël gepleegde oorlogsmisdaden, in het bijzonder in de Strook van Gaza.


AFPS


Omdat het Handvest van de Verenigde Naties in 1945 namens ons is getekend...

Omdat het Verdelingsplan voor Palestina in 1947 namens ons is goedgekeurd door de Algemene Vergadering van de Verenigde Naties...

Omdat de Conventies van Genève in 1949 namens ons zijn getekend...

Omdat geen enkele van de eveneens namens ons aangenomen VN-resoluties over Palestina door de staat Israel is uitgevoerd; en omdat deze staat sinds zijn stichting voortdurend de beginselen van de VN en de internationale verdragen heeft geschonden, geheel straffeloos en met groeiend cynisme, hebben wij, burgers van de wereld, thans de plicht om de internationale gemeenschap te herinneren aan haar verplichtingen!

Wij verzoeken plechtig:

dat de Algemene Vergadering van de Verenigde Naties gebruik maakt van haar bevoegdheid om hulporganen in te stellen door een bijzonder ad hoc strafhof te vormen (zoals door de Veiligheidsraad gedaan is voor voormalig Joegoslavië en Rwanda) om de in Palestina gepleegde oorlogsmisdaden te berechten.

Thans eisen wij:

beëindiging van alle gewelddadige handelingen tegen het Palestijnse volk en internationale bescherming voor dit volk

volledige en algehele opheffing van het beleg van de Strook van Gaza

verplichte uitvoering van alle VN-resoluties met betrekking tot Palestina en verwezenlijking van internationaal recht, zonodig onder oplegging van internationale sancties. Israël is een staat als elke andere, met dezelfde rechten en dezelfde plichten.

Wij verzoeken in het bijzonder dat alle samenwerkingsovereenkomsten met Israël worden opgeschort totdat die staat de VN-resoluties respecteert.

Om te tekenen hier klikken: http://www.france-palestine.org/article11097.html



Komaan broeders en zusters dit is maar een kleine moeite voor ons wa inchaAllah ghair voor onze broeders en zusters daar. Wat we kunnen doen moeten we doen, is ons plicht. Vergeet onze broeders en zusters in Palestina niet in jullie douas, inchaAllah dat ze op een dag de vrijheid mogen kennen, terugkeer naar hun eigen land en vrede mogen omhelzen, Amin.


PS : nadat je jouw email hebt ingevuld krijg je een email opgestuurd daarin moet je op een link klikken om jouw handtekening te bevestigen

03-02-2010, 10:56


help je uppen

03-02-2010, 11:00

Citaat door friesmeisje:
help je uppen



Gracias