Bekijk volle/desktop versie : Bouw moskee Edam, jullie hulp insha allah!



30-01-2010, 23:01
Assalaamoe alaykoem warahmatoellahi wabarakatoe

Beste broeders en zusters,

In de naam van Allah, de meest Bramhartige, de meest Genadevolle vraag ik u aandacht voor het volgende,

In de gemeente Edam zijn we bezig met het bouwen van onze moskee.
Dit was hard nodig: Afgelopen ramadan waren mensen genoodzaakt om hun gebeden buiten de deuren van de moskee te verrichtten. Dit vanwege geen vaste ruimte om bij elkaar te komen.

De bestuursleden en de vrijwilligers van de Stichting Op weg naar de Toekomst willen de islamitische gemeenschap de gelegenheid bieden om in een sfeervolle gebedsruimte hun gebeden te kunnen verrichten, waar ruimte is voor iedereen. Daarnaast wil/zal stichting Op weg naar de Toekomst zorgen voor huiswerkbegeleiding, Arabische- , islam-, en/of koranlessen, voor degene die daar behoefte aan hebben.

Om dit te verwezenlijken is uw hulp hard nodig. Namens stichting Op weg naar de Toekomst vragen wij uw een bijdrage (sadaqa) te leveren voor de bouw van een gebedshuis voor ons allen. Wij zijn ervan overtuigd dat met de hulp van Allah Sub7ana Wa Ta3ala en uw hulp het zeker zal lukken, om de bouw van een moskee in Edam te realiseren.

De profeet (vrede zij met hem) heeft gezegd:

“Degene die een huis (Moskee) bouwt omwille van Allah, voor hem zal Allah de Verhevene een huis bouwen in het paradijs”

Graag vragen wij u om dit bericht door te sturen of door te geven aan u vriendenkring, familieleden en de rest van de Islamitische gemeenschap om onze stichting ook bij te staan, immers:

“Wanneer de mens sterft, houden zijn daden op, behalve drie: een doorlopende liefdadigheid, kennis waar anderen profijt van hebben of een oprechte zoon (of dochter) die smeekbeden voor hem verricht.”
Overgeleverd door Abu Hurayah, hadith Sahih Muslim.

Mocht u in staat zijn om een bijdrage te leveren, dan verzoeken wij u om deze over te maken naar het volgende rekeningnummer: 52.51.79.704 tnv Stichting Op weg naar de toekomst.
Djazakaa allahoe gairan voor uw gift

Tot slot vragen wij Allah om u en ons het pad naar het Paradijs te vergemakkelijken.
Wassalaamoe alaykoem warahmatoellah wabarakatoe,

Kijk voor meer info en de verloop van de bouw op onze website: http://www.opwegnaardetoekomst.com

31-01-2010, 00:24


Djazak allah oe gharain voor je hulp