Bekijk volle/desktop versie : FOTO - John Terry aanvoerder af na affaire met vriendin ploegmaat



30-01-2010, 13:19
John Terry (29) ligt zwaar onder vuur na een onverkwikkelijke seksaffaire met de vriendin van een ploegmaat. De aanvoerder van Chelsea en de nationale ploeg bedroog zijn vrouw Toni met Vanessa Perroncel (foto), een 28-jarige lingeriemodel en tot voor kort jarenlang de vriendin van Wayne Bridge. John Terry (vorig jaar nog verkozen tot 'Dad of The Year') deed er alles aan om de affaire geheim te houden, hij huurde zelfs twee zaakwaarnemers in die het zaakje bedekt moesten houden door het model handenvol geld te bieden.

Pittig detail nummer 2: Terry en Bridge waren jarenlang dikke vrienden bij Chelsea. Nu speelt Wayne Bridge bij het Manchester City van Vincent Kompany. Bij de Engelse nationale ploeg zijn de twee verdedigers nog altijd ploegmaats en daar wringt het schoentje nog het hardst. Bondscoach Fabio Capello, van in het begin geen fan van al die WAG-toestanden in het Engelse voetbal, is razend en wil Terry de aanvoerdersband afnemen.

De zaak ging pas gisteren aan het rollen door een rechterlijke uitspraak. John Terry (getrouwde vader van een tweeling) kreeg lucht van geruchten dat zijn affaire ondanks het zwijggeld voor zijn minnares ging uitlekken en verkreeg vorige week een juridisch verbod voor de pers om te berichten over zijn uitspattingen met Vanessa Perroncel. Rechter Michael Tugendhat van het Hooggerechtshof staat bekend voor zijn voorkeur voor persvrijheid en maakte die uitspraak ongedaan. "Terry zit enkel in met geld: de sponsordeals die hij zal verliezen als zijn imago door het slijk wordt gehaald", oordeelde de rechter.

Sinds zijn jeugd is John Terry al samen met Toni Poole. Ze trouwden en kregen drie jaar geleden een tweeling: zoontje Georgie John en dochterje Summer Rose. Een jaar na de geboorte trouwde het koppel in Blenheim Palace. Het leek een sprookjeshuwelijk in het topvoetbal. Terry werd vorig jaar verkozen tot 'Vader van het Jaar'. Er leek geen vuiltje aan de lucht. Nu zijn vrouw hoorde van de affaire, stortte ze in. Vrienden van het stel verwachten dat ze absoluut een scheiding zal willen.

Wayne Bridge (29) speelde jarenlang samen met Terry bij Chelsea en ze werden de beste vrienden. Nu Terry hem een dolk in de rug plantte, is ook Wayne Bridge een hoopje ellende. Wayne en Vannessa Perroncel hebben een jarenlange relatie achter de rug. Ze hadden samen een zoontje (4), maar gingen vorige maand uit elkaar. Vanessa ontkent de affaire. "Het is shockerend, ik weet niet of ik moet lachen of huilen", reageert ze in The Sun. Die ontkenning is belachelijk, want uit het gerechtelijke dossier blijkt dat Terry de affaire bekend heeft en dat hij agenten inhuurde om haar een contract te doen tekenen met zwijgplicht in ruil voor een pak geld.

En tot slot springt er nog een partij in de dans. Bondscoach Fabio Capello was naar verluidt wit van woede. De affaire lijkt zelfs een bom te gooien onder de Engelse nationale ploeg die in juni het WK in Zuid-Afrika speelt. Wayne Bridge zou zelfs niet meer willen spelen voor Engeland en Terry riskeert zijn aanvoerdersband te verspelen. Capello is not amused. Hij verklaarde eerder al dat WAG's geen plaats hebben rond de nationale ploeg en de Italiaanse succestrainer wil dat de voorbereiding op de Wereldbeker op geen enkele manier verstoord wordt door externe factoren. Bovendien lijkt het bijna uitgesloten dat Capello het duo nog samen kan opstellen. Insiders zijn er ook van overtuigd dat Capello zo goed als zeker iemand anders zal aanduiden als aanvoerder op het WK.

Bron:http://debalisnietrond.web-log.nl/debalisnietrond/2010/01/foto---john-ter.html






Vriendin van Wayne Bridge



30-01-2010, 13:20


therry is altijd een smeerlap geweest.
binnen en buiten het veld.

Bridge moet hem af laten knallen door een huurmoordenaar.

Ik mag brigde heel graag, goede voetballer met aanvallende gedachtes.

30-01-2010, 13:34
zijn vrouw is veel knapper, wat bezield hem?

30-01-2010, 14:54
Vies van hem!

30-01-2010, 17:07


Mannen lezen dit en klikken weg. Die hebben schijt. Voor vrouwen is dit de PRAAT van de dag.