Bekijk volle/desktop versie : Fotograaf



28-01-2010, 20:06
Wie
heeft
er
ervaring
met fotograaf:
Laressa uit amsterdam
&&
Khadija?

29-01-2010, 00:13



Citaat door yasmina-foto:
Fotografie yasmina heeft een professionele fotostudio aan huis en kan daarom scherpe prijzen hanteren en biedt kwaliteit en flexibiliteit.
Videografie
Altijd al gedroomd van uw eigen trouwfeest film? Wilt u echt een unieke registratie, vastgelegd op video? Kies dan voor een professionele videograaf. Fotografie yasmina is een professioneel bedrijf met een brede doelgroep. Wij maken films voor bedrijven en particulieren. Persoonlijk contact staat bij ons centraal!
U krijgt een schitterende DVD volledig aangepast aan uw wensen, een mooie DVD-hoes met prachtige inleg als eindresultaat en bovendien een DVD die tot eind toe stijlvol gemonteerd is om naar te kijken, en alles in super scherpe beeldkwaliteit!
Fotografie
Bij de mooiste dag van je leven hoort het mooiste album van je leven. Een herinnering waarmee je weer even dat gevoel van die dag terugkrijgt.
Daarom zet Fotografie yasmina zich in om nét dat beetje extra te geven. We luisteren aandachtig naar je wensen en stemmen daar onze fotografie op af. Veel kleur, zwart/wit of sepia? Of misschien een combinatie van?

U zegt het maar. Met stijlvolle boeken maken we een album om nooit te vergeten.
Kom dus eens langs bij fotografie yasmina en bekijk de mogelijkheden die wij u bieden. Laat je trouwdag weer tot leven komen met fotografie yasmina.

Voor meer info http://www.fotografie-yasmina.nl
0613224596





ga toch een leven zoeken als je goed bent hoef je geen reclame te maken op andermans topic zij vroeg zeker niet naar jou

29-01-2010, 00:22
neem geen risico's en ga voor de beste kwaliteit want het gaat om de mooiste dag van je leven. studio Nadine is volgens de beste van ze allemaal

29-01-2010, 11:40

Citaat door Riham_tanja:
neem geen risico's en ga voor de beste kwaliteit want het gaat om de mooiste dag van je leven. studio Nadine is volgens de beste van ze allemaal



Hallo meid,
Die site ziet er prachtig uit zeg, heb je weleens ervaring met haar gehad?