Bekijk volle/desktop versie : Wetenschappelijke ontdekking doet Dimitri leiden naar de Islam



26-01-2010, 23:04
Wetenschappelijke ontdekking doet Dimitri leiden naar de Islam

In een Islamitische stichting in Kiev treden dagelijks tientallen mensen de Islam binnen. Maar onlangs omarmde een jongeman het geloof wel vanwege een heel aparte gebeurtenis!

Een Oekraïense jongeman, genaamd Dimitri Bolyakov, hield zich bezig met wetenschappelijke onderzoeken. Zijn omarming van de Islam had betrekking op een natuurkundig aspect. Hij zegt: “Ik werkte in een team dat zich bezighield met wetenschappelijke onderzoeken op het gebied van natuur- en ruimtewetenschappen. Deze groep, met aan het hoofd ervan Professor Nicolaï Koskov, heeft een onderzoek verricht naar de oorzaken van het feit dat de aarde om haar as draait. Zij zijn geslaagd in het vastleggen van de theorie hiervan.”

Hierop volgend hebben zij ontdekt dat er een profetische overlevering bekend is onder de moslims, die tevens een deel vormt van hun geloofsovertuiging. Deze overlevering was een bevestiging van deze theorie. Aangezien deze theorie al langer dan 1400 jaren bij hen bekend was, kan dit maar één ding betekenen: Deze is afkomstig van de Heer der werelden!

Uit het onderzoek is naar voren gekomen dat de magnetische polen van de aarde zich 10 kilometer hebben verplaatst. Dit tot aan het jaar 1970. In de jaren erop verschoven deze polen zelfs met 40 kilometer per jaar. In het jaar 2001 verplaatsten de magnetische polen van de aarde zich jaarlijks met 200 kilometer! Hieruit kan geconcludeerd worden dat vanwege deze magnetische kracht de aardpolen van positie zullen wisselen. Dit zal ertoe leiden dat de rotatie van de aarde in de tegengestelde richting zal gaan en de zon uiteindelijk op zal komen uit het westen.

Dimitri had tot dan toe nooit eerder hiervan gehoord. Hij heeft deze theorie proberen te vinden in de Hemelse Boeken. Echter trof hij dit nergens aan, behalve binnen de Islam. Hij trof een overlevering aan op gezag van Aboe Hoerayrah dat de Profeet Mohammed (vrede zij met hem) heeft gezegd: “Degene die berouw toont voordat de zon opkomt uit het westen, Allah zal zijn berouw accepteren.”
(Moeslim)

Op dat moment kon Dimitri niets anders dan zich wenden tot de Islamitische stichting in Kiev en te getuigen van zijn geloof in de Islam. Hij trad de stichting binnen en sprak de geloofsovertuiging uit. Allah heeft hem, middels deze theorie, geleid naar de Islam en heeft hem begunstigd.

http://www.lahaonline.com

(al-yaqeen.com)

26-01-2010, 23:29


topic bestaat al.