Bekijk volle/desktop versie : Youssef Rabeh gaat op de vuist met technisch directeur en moet vertrekken



18-01-2010, 19:48
Youssef Rabeh zal in zijn actieve loopbaan waarschijnlijk nooit meer voor een Bulgaarse club spelen. De verdediger van Levski Sofia raakte afgelopen weekeinde in een discotheek in Kavarna slaags met technisch directeur Georgi Ivanov. Het is niet de eerste keer dat de Marokkaan in opspraak komt. Rabeh haalde vaker het nieuws met zijn uitstapjes dan met zijn prestaties binnen de lijnen.

De selectie van Lesvki trainde enkele dagen in het noordoosten van Bulgarije en kreeg toestemming om Kavarna in te gaan. Het bezoek eindigde in een discotheek. Diverse spelers probeerden Rabeh ervan te overtuigen dat het al laat was en dat het tijd was om naar het spelershotel te gaan. De Marokkaan weigerde echter, en ging verder met het nuttigen van alcohol en ruziemaken met de obers.

Rond de klok van vijf uur 's morgens verscheen Ivanov in de discotheek om Rabeh tot orde te roepen. Het antwoord van de verdediger liet niet lang op zich wachten. Ivanov kreeg een rake vuistslag in zijn gezicht. De volgende dag kreeg Rabeh te horen dat hij het trainingskamp onmiddellijk moest verlaten. Levski zoekt nu naar een nieuwe club voor de verdediger, die eerder in opspraak kwam door in staat van dronkenschap een auto te besturen en een taxichauffeur af te tuigen.

18-01-2010, 19:50


wat een debiel!