Advertentie: bereik met Marokko.nl vrijwel alle Marokkaanse jongeren


Bekijk volle/desktop versie : darmontsteking/stoma wie herkent dit?inch-allaaaaah
18-01-2010, 18:26


Salaam oe 3alaikoem ik heb een vraag an diegene die het herkennen/hebben en wil weten hoe ze ermee om gaan etc Onlangs hebben we te horen gekregen dat een dierbaar iemand darmonsteking heeft(collitus)medicatie slaat niet aan(prednison en klisma) enige optie is om de dikke darm weg te halen en te leven met een stoma:( Doe je dat niet dan heeft die persoon heel groot kans op darmkanker en verder te leven met veel pijn en slaapeloze nachten etc etc Die persoon heeft bedenktijd gehad om te kijken wat die wil. Met een stoma leven vind ie verschikkelijk en zegt daarop. 'dan hoef ik niet te leven... Wie herkend dit?wat hebben of zouden jullie doen? Wie heeft er een stoma? Het gaat om een jong iemand. gayr inschallah..

Alayya.
18-01-2010, 22:16
Verschrikkelijk maar vergeet niet dat alles een gunst van Allah(swt) is. Gedenk Allah(swt) doe dua en moge Allah(swt) diegene genezen ins'Allah!

inch-allaaaaah
19-01-2010, 13:55
Verschrikkelijk maar vergeet niet dat alles een gunst van Allah(swt) is. Gedenk Allah(swt) doe dua en moge Allah(swt) diegene genezen ins'Allah! amien!