Advertentie: bereik met Marokko.nl vrijwel alle Marokkaanse jongeren


Bekijk volle/desktop versie : 3 jaar met een nederlandse nu verliefd op een marokkaansePagina's : [1] 2 3 4 5

hakimaagadir
18-01-2010, 03:24


(NIET MIJN ACCOUNT) gebruik k om onherkenbaar te worden IK ben een marokkaanse jongeman en heb een relatie van 3 jaar met een nederlands mesje heel seriues enzo we willen ook heelgraag trouwen en noem het maar op maar nu ben ik hopeloosverliefd op een marokkaanse war ik maar niet van kan afblijven.ze is een sloerie die het met een en al heeft gedaan maar be toch verliefd op haar e wil met haar een familie stichteb ben ik nou gek geworden of zal ik van een flat springen ben gek op haar en smoorverliefd en weet nie wat ik moet doen

James_Sok
18-01-2010, 03:26
hoe is het mogelijk ? (retorisch) mensen gaan van goed naar beter. jij gaat van goed naar slecht.

Captain.Egg
18-01-2010, 03:27
(NIET MIJN ACCOUNT) gebruik k om onherkenbaar te worden IK ben een marokkaanse jongeman en heb een relatie van 3 jaar met een nederlands mesje heel seriues enzo we willen ook heelgraag trouwen en noem het maar op maar nu ben ik hopeloosverliefd op een marokkaanse war ik maar niet van kan afblijven.ze is een sloerie die het met een en al heeft gedaan maar be toch verliefd op haar e wil met haar een familie stichteb ben ik nou gek geworden of zal ik van een flat springen ben gek op haar en smoorverliefd en weet nie wat ik moet doen Eh HAKIM! ROESTIG! Qa jij gaat met een partij fouten maken, als je zo emotioneel door blijft gaan :jammer:

Slaz
18-01-2010, 03:28
:lol: Allahiselhawn.

BABOONA
18-01-2010, 03:31


Wjahhahahahahhahaha:lol: Ik heb honger nu moet ik wat gaan eten, Hahahah:lol:

hakimaagadir
18-01-2010, 03:31
hoe is het mogelijk ? (retorisch) mensen gaan van goed naar beter. jij gaat van goed naar slecht. james dit is heel moeilijk ik ben de eerste vriend van het nederlands meisje ze woont naast me weet je zo gingen we met elkaar bekeerd ramadan zakkat noem het maar op dat doet ze allemaal nu heeft dat marokkaans meisje me helemaal gek gemaakt blijf maar aan haar denken.het ergste is me beste vrienden hebben met haar sex gehad ja je raad het al negers dus ik word boos om mezelf dat ik met haar wil gaan nu en met haar wil trouwen.

Captain.Egg
18-01-2010, 03:34
james dit is heel moeilijk ik ben de eerste vriend van het nederlands meisje ze woont naast me weet je zo gingen we met elkaar bekeerd ramadan zakkat noem het maar op dat doet ze allemaal nu heeft dat marokkaans meisje me helemaal gek gemaakt blijf maar aan haar denken.het ergste is me beste vrienden hebben met haar sex gehad ja je raad het al negers dus ik word boos om mezelf dat ik met haar wil gaan nu en met haar wil trouwen. Semhai, maar hier ga ik even een hard stokje voor steken. Ga NU naar de wc en voel of je daar nog wat ballen hebt hangen. Zo ja >>> blijf bij die Nederlandse schone Zo nee >>> spring inderdaad maar van die flat af, want dit is zelfs beter dan dat Marokkaanse meisje

ta7amoesht_
18-01-2010, 03:35
Dik het nog meer aan man. :nerd:

James_Sok
18-01-2010, 03:38
james dit is heel moeilijk ik ben de eerste vriend van het nederlands meisje ze woont naast me weet je zo gingen we met elkaar bekeerd ramadan zakkat noem het maar op dat doet ze allemaal nu heeft dat marokkaans meisje me helemaal gek gemaakt blijf maar aan haar denken.het ergste is me beste vrienden hebben met haar sex gehad ja je raad het al negers dus ik word boos om mezelf dat ik met haar wil gaan nu en met haar wil trouwen. bezoek een refki. (imam) want dit klinkt echt niet meer gezond.

hakimaagadir
18-01-2010, 03:39
Semhai, maar hier ga ik even een hard stokje voor steken. Ga NU naar de wc en voel of je daar nog wat ballen hebt hangen. Zo ja >>> blijf bij die Nederlandse schone Zo nee >>> spring inderdaad maar van die flat af, want dit is zelfs beter dan dat Marokkaanse meisje ik geef je helemaal gelijk ik d8 geljk aan sh7ur maar moet daar niet aan denken ik ben echt hopeloos verliefd op haar en voel me geljk schuldig als ik met haar ben me neefje zei tegen me dat ik gestoord ben en dat niet in zie.zalme familie te schande zetten als ik met dat thuis kom.ze had een trio gedaan met 2 gasten die ik ken maar toch ben ik verliefd ik wil menederlandse niet pijn doen. net als gisteren smse ze me hey lief ben je al gaan bidden.ik kreeg tranen in me ogen omdat ik onderweg was naar die andere en dacht waar ben ik mee bezi dit wl ik niet !

hakimaagadir
18-01-2010, 03:41
bezoek een refki. (imam) want dit klinkt echt niet meer gezond. ja dit is iet gezond zou ze wat hebben gedaan met me? zij wou me al sinds mei 2009 en telkens weigerde ik haar.ik zei je bent gek me vriende lachen me uit.nu weet ik niet wat ze met me gedaan heeft dek dag en nacht aan haar

Captain.Egg
18-01-2010, 03:41
ik geef je helemaal gelijk ik d8 geljk aan sh7ur maar moet daar niet aan denken ik ben echt hopeloos verliefd op haar en voel me geljk schuldig als ik met haar ben me neefje zei tegen me dat ik gestoord ben en dat niet in zie.zalme familie te schande zetten als ik met dat thuis kom.ze had een trio gedaan met 2 gasten die ik ken maar toch ben ik verliefd ik wil menederlandse niet pijn doen. net als gisteren smse ze me hey lief ben je al gaan bidden.ik kreeg tranen in me ogen omdat ik onderweg was naar die andere en dacht waar ben ik mee bezi dit wl ik niet ! Saffie busted jij! Jij lijdt aan 1 van de volgende syndromen: 1) je kickt op deze ranzige verhalen van je 2) je bent een raye7/enge witte spook Want dit verhaal is niet meer menselijk meer. Adios :vrede:

Geduldigschat
18-01-2010, 03:42


jullie zijn voor elkaar gemaakt ,zij een sloeri ,jij idem dito

ta7amoesht_
18-01-2010, 03:43
ik geef je helemaal gelijk ik d8 geljk aan sh7ur maar moet daar niet aan denken ik ben echt hopeloos verliefd op haar en voel me geljk schuldig als ik met haar ben me neefje zei tegen me dat ik gestoord ben en dat niet in zie.zalme familie te schande zetten als ik met dat thuis kom.ze had een trio gedaan met 2 gasten die ik ken maar toch ben ik verliefd ik wil menederlandse niet pijn doen. net als gisteren smse ze me hey lief ben je al gaan bidden.ik kreeg tranen in me ogen omdat ik onderweg was naar die andere en dacht waar ben ik mee bezi dit wl ik niet ! Voorspelbaar. Zo kom je nog aankakken da ze et met je broers of neven gedaan heeft.

James_Sok
18-01-2010, 03:43
ja dit is iet gezond zou ze wat hebben gedaan met me? zij wou me al sinds mei 2009 en telkens weigerde ik haar.ik zei je bent gek me vriende lachen me uit.nu weet ik niet wat ze met me gedaan heeft dek dag en nacht aan haar moet wel.


Pagina's : [1] 2 3 4 5