Bekijk volle/desktop versie : Moslim geeft 21 duizend dollar terug



14-01-2010, 21:50

Citaat door kingmaroc2:
Een taxichauffeur uit New York heeft 21 duizend dollar teruggegeven aan de passagiers die het geld in zijn wagen hadden achtergelaten. De moslim vertelde dat hij als goede gelovige het geld nooit had kunnen houden.

Mukul Asadujjaman, die tevens student is, vond na zijn werk een tas met geld, juwelen, adresgegevens en enkele paspoorten in zijn auto. Hij reed bijna tachtig kilometer om de spullen af te leveren bij de eigenaar. Toen hij niemand thuis aantrof, liet hij een briefje met zijn telefoonnummer achter. Vlak daarna werd hij gebeld en kon hij de spullen alsnog overhandigen. Zo meldt dagblad DePers.

De tas was van een Italiaanse vrouw die samen met zes familieleden op bezoek was in de VS. ‘Hij heeft echt onze vakantie gered,” zegt ze tegenover de BBC. De familie heeft Asadujjaman een flinke beloning aangeboden, maar de man vond dat hij dit geld niet kon aannemen. Gevraagd of hij heeft overwogen het hele bedrag te houden, antwoordde hij dat het hem wel zou helpen met zijn studie, maar dat hij in zijn hart altijd zou weten dat het niet goed was.
http://www.maghreb.nl/2010/01/14/moslim-geeft-21-duizend-dollar-terug/
.

14-01-2010, 21:56


Alweer dit verhaal?