>
>
> hoe groot is de kans dat dit lukt??
Bekijk volle/desktop versie : hoe groot is de kans dat dit lukt??
Shop_and_Shine
09-01-2010, 16:04
ik ben begonnen aan een pizza zonder gist!!!
echt stom, maar goed.zal dit lukken of niet??...
Feloesa22
09-01-2010, 16:51
Shop_and_Shine
09-01-2010, 17:19
Citaat door Feloesa22:Uhm zelfrijzendbakmeel??
Ehm, nee op het pakje staat pattent bloem..
0% overlevingskans zeker he?
oepsie, verkeerde bloem.
Shop_and_Shine
09-01-2010, 17:20
Uooeeeeeppaaa!!...
hoeveel % overlevings kans heeft mijn pizza..
ben ik oookk benieuwd naar.
ik denk dat ie zonder gist superkrokant zal zijn geworden.
Loveliness-
09-01-2010, 22:01
Citaat door Shop_and_Shine:ik ben begonnen aan een pizza zonder gist!!!
echt stom, maar goed.zal dit lukken of niet??...
Jouw pizza zal het overleven ik doe er nooit gist of bakpoeder in en mijn deeg is alsnog lekker zacht
Shop_and_Shine
15-02-2010, 16:09
Citaat door _Nouhaila_:Jouw pizza zal het overleven ik doe er nooit gist of bakpoeder in en mijn deeg is alsnog lekker zacht
dankzij de 1000enden zakjes bakpoeder was hij net 1.5 cm dik. Best lekker eigenlijk.
Citaat door Shop_and_Shine:Hahaha, dankzij de 1000enden zakjes bakpoeder was hij net 1.5 cm dik. Best lekker eigenlijk.
Nou deel je recept met ons en evt n foto
Shop_and_Shine
15-02-2010, 16:53
Citaat door MamVanD:Nou deel je recept met ons en evt n foto
http://forums.marokko.nl/showpost.php?p=54163775&postcount=196
Sharifa__
15-02-2010, 19:23
Is het niet keihard geworden? mijn man heeft dat ook wel eens een keer gemaakt zonder gist, was superhard... mijn tanden gingen er bijna aan.
Shop_and_Shine
17-02-2010, 14:41
Citaat door Sharifa__:Is het niet keihard geworden? mijn man heeft dat ook wel eens een keer gemaakt zonder gist, was superhard... mijn tanden gingen er bijna aan.
Haha, nee niet echt eigenlijk.
Privacy |
Cookies©2000-2024 Marokko.nl Virtual Community's - La maison du Maroc. Powered by Marokko Media.