http://www.youtube.com/watch?v=G0Deq-xU3_I&feature=player_embedded misschien heb je hier wat aan
Het is wel in t engels
hier is het recept van haar;
Ingrediënten:
Chicken Vulling:
1 hele kip van ongeveer 2 pond (1 kilo)
2 grote uien fijngesneden
1 kopje fijngehakte peterselie
2 eetlepels bakolie
1 theelepel gemberpoeder
1 theelepel kaneelpoeder
1 / 4 theelepel kurkuma poeder
Een groot snuifje saffraan
1 theelepel zout
1 / 4 theelepel peper
2 kopjes water
Eieren Vulling:
6 eieren
Amandelen Vulling:
10 oz van geblancheerde amandelen
4 oz van poedersuiker
2 eetlepels oranjebloesemwater
1 / 4 van een theelepel kaneelpoeder
Olie voor frituren
Deeg Ingrediënten:
Phyllo deeg (In Marokko maken we gebruik van een opgeroepen deeg "Warka"
1 stick van boter (gesmolten)
1 eidooier
Stappen:
Stappen om de kip Vulling:
1 - Op hoog vuur, sprenkel de olie in je pan. Voeg de uien, peterselie, en specerijen. Meng goed.
2 - Voeg de hele kip. Bedek je pan en laat de kip koken gedurende 10 minuten.
3 - wat water toevoegen aan de kip, net genoeg voor de kip te koken, ons doel is een dikke saus. Bedek je pan en laat de kip koken gedurende 30 minuten.
4 - Als de kip gaar is, verwijdert u deze uit de saus, laat afkoelen en verdeel het vlees van het bot. Shred het vlees in kleine stukjes.
Stappen om de eieren Vulling:
1 - Voeg de 6 eieren aan de saus waarin de kip is gekookt.
2 - Laat de hitte, en roer de eieren in de saus.
3 - niet Bedek uw pan en laat de saus verdampen. Het ei mengsel moet droog na 10-15 minuten. Blijf roeren van tijd tot tijd.
Stappen om de amandelen Vulling:
1 - Bak de amandelen in de olie totdat ze goudbruin zijn.
2 - Verwijder overtollige olie uit de amandelen.
3 - Verwerk de amandelen met de poedersuiker, kaneel en oranjebloesemwater in een keukenmachine tot de amandelen worden verpletterd.
Stappen om Vouw de Bastilla:
1 - Borstel uw bakken pan met gesmolten boter.
2 - phyllo Vouw het deeg in 2 en zet 3 lagen in het midden van de pan bakken. Plaats gevouwen phyllo vellen deeg rond de pan bakken waar 1 / 3 van hun lengte boven de rand van de pan. Borstel de phyllo deeg met gesmolten boter.
3 - Spreid het ei mengsel in het midden van de pan. Bedek het met 2 lagen phyllo gebak. Borstel de phyllo deeg met gesmolten boter.
4 - Spreid de stukken kip. Bedek ze met 2 lagen phyllo gebak. Borstel de phyllo deeg met gesmolten boter.
5 - Spreid de amandel mengsel. Bedek het met 2 lagen phyllo gebak. Borstel de phyllo deeg met gesmolten boter. Meng voorzichtig over de phyllo deeg aan alle kanten en borstel de bovenkant van het deeg met gesmolten boter en eigeel.
6 - voeg 3-4 lagen van phyllo deeg deeg bovenop en plooi ze in de bodem van de taart. Borstel het oppervlak met gesmolten boter en eigeel.
Laatste stappen:
1 - Verwarm de oven voor op 350 graden en bak de bastilla voor 20-30 minuten of tot goudbruin.
2 - Versier de bastilla met poedersuiker en kaneel poeder voor het opdienen.