Bekijk volle/desktop versie : tajine wie weet.........................



24-12-2009, 21:13
ik heb tagine net gemaakt met aardappelen en kofta,nou heb ik een beetje over
kan ik dat op het gasfornuis laten staan,of zetten jullie het in de koelkast.
wil het morgen opeten....

24-12-2009, 21:25


Koelkast of ergens fris.

24-12-2009, 22:49
Altijd Je Eten In De Koelkast Vooral Vlees Laat Even Afkoelen En In De Koekast Zetten Nooit Buiten Laten Staan Geldt Voor Alle Eten

24-12-2009, 22:51

Citaat door kebdania2811:
Altijd Je Eten In De Koelkast Vooral Vlees Laat Even Afkoelen En In De Koekast Zetten Nooit Buiten Laten Staan Geldt Voor Alle Eten


Tis buiten frisser dan in de koelkast.

24-12-2009, 23:01



Citaat door kitschkitchen:
Tis buiten frisser dan in de koelkast.



maar binne is de verwarming meestal aan nu, bij mij is het nu 25 graden

24-12-2009, 23:08

Citaat door bastilla:
maar binne is de verwarming meestal aan nu, bij mij is het nu 25 graden


Ja meid versta je wel en idd tis dan beter in de koelkast, maar zelf hebben we hier een heel frisse kelder dus ik zet het daar neer omdat het zoveel plaats in neemt in de koelkast, dus dat bedoelde ik kelder of een heel frisse plaats.