Bekijk volle/desktop versie : lasangne



21-12-2009, 12:44
hoi,
weetr iemand hoe ik lasangne kan maken met kefta en bechamelle saus ik heb er namelijk echt zin in
choukrane

21-12-2009, 19:43


eest gehaktsaus maken: 1ui stoven met gehakt in olie dan 1look, 2paprikas, 1wortel, (halve courgette, hoeft niet), 2eetlepel tomatenpuree peterselie, kosber, zout peper, (spaghetti kruiden) water toevoegen. SAUS VAN MAKEN.

ipv bechamel gebruik ik1 fles room op het einde.

bechamel saus, 2etlp boter smelten dan 2etlp bloem bij doen (kun achteraf altijd bloem bij doen) dan half liter ofzo melk. dan kruiden met zout peper nootmuskaat.


lasagnebladeren voorkoken en hete water niet te veel koken 2min ofzo.

lasagne met bechamelsaus: begin eerste laagje met gehaktsaus nie veel, dan bladeren dan weer gehaktsaus dan bechamelsaus, dan weer bladeren dan gehaktsaus , bechamelsaus zo ga je door tot waar je wil hihihi.
eindigen met bechamelsaus en kaas erover. dan alimunium papier en zo in de oven als bladeren zacht zijn doe je aliminium papier weg.


lasagne met room: gehaktsaus, kaas, bladeren, gehaktsaus, kaas, bladeren, gehaktsaus, kaas, room.