Bekijk volle/desktop versie : Hoe charmilia te maken voor bij vis?



06-12-2009, 15:45
Salaam alaikom,

Weet dat het misschien simpel is, maar wil toch even weten wat er allemaal nodig is.

Alvast bedankt.

06-12-2009, 15:57



Zo doen wij het:
x9asbour
xMa3dnous
xKnoflook
xOlijfolie
xScheutje azijn
xZout
xPeper (zowel witte als zwarte)
xPaprikapoeder
xKomijn
xGemberpoeder

06-12-2009, 16:03

Citaat door marocloubna:

Zo doen wij het:
x9asbour
xMa3dnous
xKnoflook
xOlijfolie
xScheutje azijn
xZout
xPeper (zowel witte als zwarte)
xPaprikapoeder
xKomijn
xGemberpoeder


Soekran voor je reactie en hoeveel tomaten en parprika's en knoflook?

06-12-2009, 16:08

Citaat door anisa:
Soekran voor je reactie en hoeveel tomaten en parprika's en knoflook?



Oooooh hahahaha, dat was ik vergeten, tomaten en paprika's natuurlijk ook!!
Het hangt ervan af hoeveel vis je hebt. Begin met vier tomaten (groot) en 1 of 1 1/2 paprika.. Als je ziet dat het te weinig is dan kun je er altijd meer bij doen..

06-12-2009, 16:15


Dank je wel meid

06-12-2009, 16:17
ik gebruik altijd. zonnebloem olie/olijolie. uien die je in schijfjes heb gesneden goed aanbakken, daarna de geschilde tomaten in blokjes erbij goed roeren, even op zacht vuur door laten sudderen, dan de paprika's ik rooster ze altijd eerst en dan ook in blokjes snijden en dit erbij doen. dan het zout en de kruiden. gember, zwarte peper, ras elhanout, beetje sambal klein beetje tomaten puree, half glas water erbij doen en dan door laten sudderen even proefen voor de smaak en klaar is kees. ohh ja kosber en ma3knous er ook bij doen.

06-12-2009, 16:24
2 Tomaten
2 Uien
1Groene & 1rode Paprika
Peterselie
En de Marokaanse kruiden zoals,safraan.
En ook lekker om er kleine Garnalen in te doen en Beetje sambal.

06-12-2009, 16:26
2 Tomaten
2 Uien
1Groene & 1rode Paprika
Peterselie
En de Marokaanse kruiden zoals,safraan.
En ook lekker om er kleine Garnalen in te doen en Beetje sambal.

06-12-2009, 18:38
2 tomaten
2 uien
Peterselie
1 rode en groene paprika
Beetje azijn
Beetje zout
Olijfolie
Beetje safraan, en kruiden
en ik doe er ook zwarte peper bij ( kruiden)