Bekijk volle/desktop versie : vlees mfouer



05-12-2009, 16:43
wil voor avondmaal vlees mfawer maken (in couscouspot)
maar weet nie hoe da moet moet wil er ook groentjes bijdoen

05-12-2009, 16:56


iemand ?????

05-12-2009, 17:33
niemand?????

18-12-2009, 15:06
http://forums.marokko.nl/showpost.php?p=65879433&postcount=31

18-12-2009, 15:08


http://forums.marokko.nl/showpost.php?p=75066861&postcount=1773

18-12-2009, 17:35
zo hoe heb je dat gedaan sory



maar ziet er niet uit het oog wil ook wat
je doet het vlees in een grote teil na dat je het gwassen en leten uitlekken je weet dat er niks op zit in een andere teil snij je 3 uien ligt er aan hoeveel vlees je snijd de uien grog dan snij je kosbar ongeveer half bosje fijn doe olie zout komijn peper en kerij (lahtoer) op ze marokaans en zahfran alles met de hand mengen en smeer de vlees stuk voor stuk er mee en laat het er in voor b.v in de ochtend marineren in in de avond koken dan trekt de smaak goed dan doe je alles in de couccousier 9boven0 met zilver papier er op dan word ie snel gaar en deksel er op dan na 2 uurtjes prik je re in en kijk of ie gaar is soms is het vlees eerder gaar ligt er aan de schaap of ie oud of jong is dan doe je de groente de laatste half uur aan de kant
er bijdan kan je opdienen voor meer vragen mail me maar ik help je verder ik maak het zo het is echt heerlijkdoei