Bekijk volle/desktop versie : Vader Michael Jackson-'slachtoffer' pleegde zelfmoord uit schuldgevoel



27-11-2009, 03:09


Evan Chandler, de man die Michael Jackson er van beschuldigde zijn zoontje te hebben misbruikt, heeft zelfmoord gepleegd omdat hij last had van zijn slechte geweten. Dat zou Jordan Chandler, het jongetje om wie de zaak draaide, hebben verteld tegen Jermaine Jackson, de broer van Michael. Jermaine: "Jordan heeft ook vertelt dat Michael hem nooit heeft aangeraakt."

Sinds de zaak in 1993 aan het licht kwam, heeft Jordan nooit meer in het openbaar over de zaak gesproken. Hoewel er nooit iets bewezen is en Michael de 13-maanden durende zaak rondom Jordan afkocht voor 13,8 miljoen euro, was het leed al snel geschied. Michaels imago als kindermisbruiker was getekend en dit bleef hem de rest van zijn leven achtervolgen.

Pas na de dood van Michael afgelopen juni, is de nu 29-jarige Jordan naar Jermaine gekomen om hem te vertellen dat hij nooit seksueel misbruikt is door de King of Pop. Volgens Jermaine zegt Jordan ook dat zijn vader zichzelf van het leven heeft beroofd, omdat hij niet meer langer met zijn leugens kon leven.

De 56-jarige Even werd een paar weken geleden dood gevonden in zijn bed. Hij had zelfmoord gepleegd door zichzelf door het hoofd te schieten.

bron

Ik heb het al eens eerder gezegd:Vroeg of laat zullen er een paar wroeging krijgen bro...
Blijkt maar weer eens..