amouramour
26-11-2009, 14:03
Salaaam,
Als ik marmerkoekjes maak en ze dan laat hard worden wanneeer ik ze serveer dan smelten ze op de schaal?
Hoe komt dat? of weet iemand wat ik fout doe?
chocola smelt ik au bain marie. of magnetron ik zet de schaal in de vriezer tot het hard word.of soms op balkon.
wanneer ik het snijd begint het al te smelten.
Ik wil het graag weer maken alleen wil ik niet dat het weer smelt.
Alvast bedankt!!!
Als ik marmerkoekjes maak en ze dan laat hard worden wanneeer ik ze serveer dan smelten ze op de schaal?
Hoe komt dat? of weet iemand wat ik fout doe?
chocola smelt ik au bain marie. of magnetron ik zet de schaal in de vriezer tot het hard word.of soms op balkon.
wanneer ik het snijd begint het al te smelten.
Ik wil het graag weer maken alleen wil ik niet dat het weer smelt.
Alvast bedankt!!!