Bekijk volle/desktop versie : Dames herkennen jullie dit ?



26-11-2009, 13:51
[Deze 'waarheden' delen mannen nooit met hun vrouwen


Bijna elke man heeft een geheim. Deze geheimen houden ze achter voor hun vriendin of vrouw. Erover praten doen ze niet omdat ze bang zijn dat dit consequenties zal hebben voor hun relatie.

In een bepaalde fase van een relatie realiseert een man zich dat echte waarheden over bepaalde gevoelens of bezigheden beter niet verteld kunnen worden. Ze zijn vooral bang dat de relatie geschaad zal worden of ze begrijpen hun eigen beweegreden voor hun manier van doen niet. Laat staan dat ze dit dan van hun partner verwachten.

Leugentjes

Het is algemeen bekend dat de meeste geheimen en leugentjes om bestwil normaal en menselijk gevonden worden. Sommigen zijn zelfs sociaal noodzakelijk om goed met elkaar om te kunnen gaan.

Hieronder zeven geheimen waar mannen nooit open over zullen zijn tegen hun partner:

1 Ze kijken naar alle mooie vrouwen

Mocht een man een mooie vrouw zien, dan volgt hij haar automatisch met zijn ogen. Dit komt door een primaire reactie van zijn hersenen. Dat jij er op je mooist bij staat maakt niet uit. Hij moet alle mooie vrouwen even bekeken hebben. Natuurlijk probeert hij dit wel zo discreet mogelijk te doen.

2 Even de deur uit

Een man heeft een ingebouwde drang naar vrijheid. Hij wil soms even niet aan zijn vrouw, kinderen of het huishouden denken. Daarom gaan ze graag even de deur uit om te sporten of een biertje te drinken. Hij wil niet te veel plichtplegingen hebben. Het klinkt allemaal ernstig, maar dit is het niet. Na een korte tijd mist hij toch zijn vrouw en komt hij weer graag thuis.

3 Trouw tot in de dood?

Vrouwen zien hun wederzijdse liefde met hun partners graag bezegeld en garandeerd worden. Ze verwachten eeuwige trouw. Bij mannen spreekt een klein stemmetje in hun dit tegen. Ze vinden echtelijke strikte beloftes te benauwend. Dit wordt ingegeven door angst en testosteron.

4 Geld

Veel mannen ontkennen het, toch vinden ze het zeer belangrijk dat zij de hoofdkostwinnaar zijn. De vrouw mag best wel wat bijverdienen, maar hij haalt het grootste gedeelte binnen en bepaalt dus ook de grootste aanschaffen. Mannen voelen het toch een beetje als een nederlaag, als vrouwlief meer verdient.

5 Klussen

Een man voelt zich al snel het mannetje, als zijn hulpeloze vrouwtje hem vraagt om iets te repareren of te monteren. Sommigen mannen mopperen er nog wel een beetje over, maar in hun hart vinden ze het erg fijn om steeds als probleemoplosser gevraagd te worden. Een compliment van vrouwlief is dan ook belangrijker voor hem dan hij ooit zal toegeven.

6 Vrouwen zijn onbegrijpelijk

"O jee", denken ze als wij een belangrijk punt in de relatie willen gaan bespreken. Meestal willen wij dat net als hij voetbal wilt kijken of de deur uitgaat om met vrienden te gaan stappen. Hij weet dat het dan oppassen geblazen is.

Hij mag onze gevoellens niet achterloos wegwuiven, want dan kunnen we nogal boos worden, zo weet hij uit ervaring. Dus knikt hij en loopt deze discussies niet uit de weg en hoort hij ons aan. Maar begrijpen doet hij het niet, hij snapt er echt niets van. Hij vindt diep in zijn hart dat we van alle muggen olifanten maken en op alle slakken zout leggen.

Dit zou vooral in het feit liggen dat vrouwen erkenning zoeken voor hun problemen en gevoelens. Mannen zijn praktischer en zoeken kant en klare oplossingen. En opgelost is voor hen ook echt opgelost.

7 Kleine pubers

Raar dat keurige mannen in pakken of liefhebbende verantwoordelijke vaders, ineens helemaal wild worden van het nieuwste voetbalspelletje. Ook kan hij helmaal uit zijn dak gaan bij het optreden van zijn favoriete rockband of het zien van de nieuwste BMW. Hij baalt soms van het keurslijf waarin hij zit. Elke man heeft een gedreven puberjongen in zich die heel heimelijk weigert groot te worden. Laat hem maar het kan geen kwaad.

En eerlijk antwoorden]

26-11-2009, 13:54


hihi

1 2 5 en 6 kloppen heel erg