Bekijk volle/desktop versie : Babylijkje gevonden in Den Haag



10-06-2004, 14:02
DEN HAAG - Een man die in Den Haag grachten schoonhoudt, heeft maandag tijdens zijn werk een babylijkje gevonden. Dat maakte een woordvoerder van het Openbaar Ministerie (OM) donderdag bekend.

Uit onderzoek van justitie blijkt dat het gaat om het lichaampje van een pasgeborene die oktober vorig jaar door de ouders om het leven is gebracht. De ouders moeten 16 juli voor de rechter verschijnen.

Het gaat om een 20-jarige man en een 18-jarige vrouw. In december kwam de zaak aan het rollen toen de moeder van de vrouw de politie belde. Ze vertrouwde het niet dat haar hoogzwangere dochter ineens niet meer zwanger was. De dochter en de man bekenden bij de politie dat zij de baby op gruwelijke wijze hadden omgebracht en in het water hadden gegooid.

De politie begon na de melding in oktober een uitgebreide zoekactie naar het kindje in het water langs de Bierkade in het centrum van Den Haag, maar vond niets. Het stoffelijk overschot werd maandag gevonden in het water een flink eind verderop. De politie had de mensen die het Haagse grachtenwater schoonhouden na de zoekactie al gewaarschuwd dat zij een plastic tas konden vinden met daarin het stoffelijk overschot.

10-06-2004, 14:12


allatief
onbegrijpelijk dat iemand zoiets bij zijn eigen kind kan doen

10-06-2004, 14:18

Citaat:
Origineel gepost door esiyaa
allatief
onbegrijpelijk dat iemand zoiets bij zijn eigen kind kan doen
mee eens, als je het kind niet wilt hebben dan had je het ook ter adoptie kunnen aanbieden.

10-06-2004, 17:38
Als mensen hun Schepper niet vrezen, dan zijn ze tot alles in staat..

10-06-2004, 17:48



Citaat:
Origineel gepost door Justified
EEN PASgeboren baby dammmmn ewa die baby is nu bij allah, jenna staat nu open voor hem, die lieve baby zit nu lekker onder de boompjes te spelen!!!
ja daarom ,maar heeft wel eerst pijn geleden voor dat ie naar jenna is gegaan.

10-06-2004, 19:01

Citaat:
Origineel gepost door Corrie
Ook al ben je vantevoren gewaarschuwd dat je zoiets kan vinden, het lijkt me toch ontzettend gruwelijk om daadwerkelijk een babylijkje te vinden, arme man....

Wat bezielt mensen toch om zoiets te doen, als je dat kind niet wil geef het kind dan weg, maar je pasgeboren baby vermoorden, ziek...
Weggeven? Wat dacht je van helemaal niet aan een kind beginnen? Als je net zo slim bent om seks met elkaar te hebben, wees dan ook zo slim om het veilig te doen.

10-06-2004, 19:08
Heel ziek ja

Die Iemarak fetghan

10-06-2004, 22:25
Afschuwelijk!

Die mensen verdienen het niet eens om vruchtbaar te zijn of geslachsgemeenschap te kunnen hebben.

Waarom denken veel mensen zoals zij niet over de mogelijke consequenties? Wallahi dat begrijp ik echt niet.

Bovendien kon zij in een vroeg stadium abortus plegen, alhoewel ik daar zonder islamitisch goedgekeurde reden tegen ben, zonder en zwanger geweest te zijn. Je omgeving weet ervan, wanhopig te zijn en uiteindelijk het kind te vermoorden.

Dit soort gruwelijkheden krijg je van geslachtsgemeenschap zonder een huwelijk en op jonge leeftijd. Ook al zijn ze volgens de nederlandse wet volwassen.