Advertentie: bereik met Marokko.nl vrijwel alle Marokkaanse jongeren


Bekijk volle/desktop versie : Tips om je huwelijk niet in een sleur te laten komen!!LZN
10-06-2004, 07:07


Assalamoe aleikoem dames!! Ik kwam op het fantastische idee om elkaar te helpen met ideetjes om onze echtgenoten nog meer van ons te laten houden :D Na een tijdje getrouwd te zijn zul je wel denken van goh elke dag hetzelfde...Maar nee, verander er wat aan inshaAllah. We kunnen onze kennis en tips hier delen inshaAllah... Eerste tip: Ondanks dat velen van ons het druk hebben, maak altijd tijd voor je echtgenoot, laat hem niet gepasseerd voelen. Als het even kan, maak je dan op (gewoon normaal, naturel het een en ander accentueren ;) Je hoeft echt niet op een kerstboom te gaan lijken ) en spuit een lekker geurtje op. Grappig is dat als je veel hetzelfde luchtje gebruikt, hij meteen aan je zal denken als hij het geurtje ergens anders ruikt :D.

Selly
10-06-2004, 08:55
- 1x in de zoveel tijd uit eten gaan en tijd voor elkaar nemen of een hotel boeken en hem dat laten weten op de dag zelf (wel zeker weten dat hij vrij is) - euhh.. (?) Veel mannen vinden het wel goed zo, ze hebben er meer vrede mee dan wij vrouwen. Dat wij verrassingen regelen vinden ze erg leuk maar no way dat ze zelf met iets aan komen. Was vroeger bij ons wel anders...jaaa vroegahhhh heremetied! :D Wat zou een man doen om zijn huwelijk niet tot een sleur te laten komen vraag ik me af..reakties van getrouwde mannen zijn ook welkom Effe kijken of ze net zo initiatiefvreemd zijn als de mijne:D Misschien dat ik m dan wat subtiele hints kan geven.

misstomatisch
10-06-2004, 09:01
:) Dit is een leuke topic. Kom op dames en heren!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :zwaai: :zwaai:

yasmina.
10-06-2004, 09:27
Ja zekers een leuke topic... mijn man is een beetje als die van jou selly... initiatieven nemen, ho maar.... hij vindt het wel oke zo.... "als ik niet van je zou houden, zou ik heus niet met je zijn getrouwd" "waarom een bloemetje, je hebt toch genoeg planten in huis?" (dit slaat echt ALLES, stond echt te kijken van WAT IS DIT?!!) hahahaa romantiek? Wat is dat? komt in zijn woordenboek dus echt niet voor.... meestal moet het van mijn kant komen... en de laatste tijd ben ik druk en moe...... dus een "beeeeetje" (ahum) een sleur is het wel geworden ja.... binnenkort maar eens iets leuks doen...........denk ik... wat weet ik ook niet...... moet natuurlijk wel rekening houden met mijn dochtertje.... tips zijn dus van harte welkom! GOED IDEE NESHWAHA! Groetjes Y*

misstomatisch
10-06-2004, 09:46


Origineel gepost door yasmina* Ja zekers een leuke topic... mijn man is een beetje als die van jou selly... initiatieven nemen, ho maar.... hij vindt het wel oke zo.... "als ik niet van je zou houden, zou ik heus niet met je zijn getrouwd" "waarom een bloemetje, je hebt toch genoeg planten in huis?" (dit slaat echt ALLES, stond echt te kijken van WAT IS DIT?!!) hahahaa romantiek? Wat is dat? komt in zijn woordenboek dus echt niet voor.... meestal moet het van mijn kant komen... en de laatste tijd ben ik druk en moe...... dus een "beeeeetje" (ahum) een sleur is het wel geworden ja.... binnenkort maar eens iets leuks doen...........denk ik... wat weet ik ook niet...... moet natuurlijk wel rekening houden met mijn dochtertje.... tips zijn dus van harte welkom! GOED IDEE NESHWAHA! Groetjes Y* Hoi Yasmina, :) Je kan met je mannetje en dochtertje naar de efteling of naar disneyland. Romantisch en toch ook leuk voor je dochterje hahaha :Iluvu: :Iluvu:

yasmina.
10-06-2004, 10:02
hahhahaaaaa echt joh???!!!!! ik zie die reactie van je man al helemaal voor me!! hahahahahaaa ik zou me inderdaad ook helemaal kapot hebben gelachen......... maar weet je wat het is... mijn man hecht daar echt geen waarde aan.... voor hem hoeft het ECHT niet.... terwijl ik er wel waarde aan hecht... bijv. zo'n kaartje/bloemetje sturen... ik zou dan echt helemaal in de wolken zijn ..... alsof ie ooooit op de gedachte komt dat te doen...echt niet..... en om hem zoiets te sturen...tja... ik weet dat ie er toch geen waarde aan hecht... wel aan cadeautjes hoor.... dan is ie echt net een klein kind...!! had een keer iets gekocht voor zijn verjaardag of een andere dag, weet niet meer... hij wist dat ik iets gekocht had, maar ik wilde het hem dus pas de volgende dag geven..... hij was ECHT net een klein kind.... ging OVERAL zoeken, en maar mopperen dat ie het NU wil hebben... anders HOEFT hij het al helemaal niet meer te hebben! echt ik wist niet wat ik meemaakte! sjonge jonge... ;)

Mysticalia
10-06-2004, 10:06
:D wat leuuuuuuuuuuuuuuuuk! :hihi: Kom, nog meer!!! :D kan ik me al voorbereiden :o :belgie:

yasmina.
10-06-2004, 10:12
ja misstomatisch....inderdaad... de efteling lijkt me ook wel leuk... alleen weet ik niet of mijn dochtertje daar wat aan heeft.... ze is bijna 1,5.... dus of ze al beseft wat er allemaal is in de efteling weet ik niet... misschien dat het sprookjesbos leuk is voor haar ja.... ;) thanx voor de tip!

misstomatisch
10-06-2004, 10:18
Origineel gepost door yasmina* ja misstomatisch....inderdaad... de efteling lijkt me ook wel leuk... alleen weet ik niet of mijn dochtertje daar wat aan heeft.... ze is bijna 1,5.... dus of ze al beseft wat er allemaal is in de efteling weet ik niet... misschien dat het sprookjesbos leuk is voor haar ja.... ;) thanx voor de tip! Is hartstikke leuk voor haar joh :) . Pardoes loopt er rond enzo echt super gezellig. Ik ga ook binnenkort met mijn man (heb nog geen kinderen). Lekker wandelen. :zwaai: :zwaai:

yasmina.
10-06-2004, 10:30
ja............. heb er al helemaal zin in gekregen!!

mimi_tangaouia
10-06-2004, 11:16
wat een leuke topic zeg ik denk dat ik hier wel wat aan zou hebben aangezien ik net getrouwd ben ik en me mannetje hebben afgesproken als we allebei vrij zijn die dag voor ons te houden

yasmina.
10-06-2004, 11:17
hahaha...... ik denk dat ik laaaaaang mag wachten op die dag komt... ar 3am joeffen.... zeggen ze dan ;) maar weet je wat het dan trouwens wel is? ALS hij dan eens wat onverwachts doet...... al is het het kleinste gebaar... heb ik helemaal zo van: "ooooooh... hij heeft gewoon aan mij gedacht!!!! joepieeee..... kan wel in de lucht springen dan... terwijl ik wel weet dat ie heus wel aan mij denkt....maar ja... wij vrouwen hebben zo nu en dan bevestiging nodig he ;)

Selly
10-06-2004, 12:03


Als je persee je kind mee wil nemen dan zou ik liever voor de dierentuin kiezen. Efteling zou ze denk ik alleen maar jengelen en in die dingen kan ze toch nog niet zitten. Dieren vinden ze nu op deze leeftijd harstikke leuk. Maar eigenlijk bedoelde ik meer met zn 2-tjes, lekker tijd voor elkaar nemen. Hand in hand slenteren langs het strand en daarna lekker gaan eten (zie je al de clip van Glenn Madeiros voor je nothings gonnaaa change my love for uuuu) dat soort overdreven dingen dus :D Maar ik heb niet zozeer de bevestiging nodig dat tie van me houd maar meer om de sleur wat te breken. Tegenwoordig is het altijd maar haast-je rep-je en zien we elkaar alleen maar s avonds bij het eten en dat gaat ook niet altijd rustig aangezien onze dochter ook dan onze aandacht opeist. Je hebt dan snel het gevoel van werken, eten , slapen en als je weggaat dan is het op familiebezoek omdat je die anders ook niet ziet. De dagen vliegen zo snel voorbij de laatste tijd. Haha ja die kaart, hij was wel verrast. Ik heb ook een keer een t shirt voor m laten drukken met een persoonlijke tekst. Had ik in een videobandhoes gestopt, hij verheugd ooo die film (wilde er toen specifiek een hebben welke weet ik niet meer) Hij openmaken zat dat t shirt er dus in. Maar die gebruikt hij nu nog steeds om in te pitten. Voor vaderdag had ik een foto van mij en ons kind op een mok laten drukken was tie ook erg blij mee. Hij drinkt daar nu altijd zn koffie uit. Hm ff denken wat nog meer...O ja en een keer als totale verrassing een weekendje barcelona. met een smoes naar schiphol gelokt, zelf vrij geregeld bij zijn werk, hij viel echt letterlijk gewoon op de grond achterover van verbazing haha als ik er nog aan terugdenk. Was een superweekend om nooit te vergeten. Maar dat blijft wel eenmalig want t was een dure grap :)

Selly
10-06-2004, 12:07
Origineel gepost door yasmina* hahaha...... ik denk dat ik laaaaaang mag wachten op die dag komt... ar 3am joeffen.... zeggen ze dan ;) wallahila hahaha. Wachten tot sint juttemis noemen ze dat. Als ik wat regel he ofzo zegt tie zo beteuterd ik doe nooit zoiets voor je... ikke zo van naaaaaaaaaaaaaaaaaaaa joh schat. ja anders wordt het zo'n verplicht iets en dan hoeft het voor mij niet. t moet echt uit zn hart komen anders laat maar dan. :D Dan denk ik hoe leuk jij het vind dan kan je je toch voorstellen dat ik het ook wel leuk zou vinden als je zo nu en dan een geurtje ofzo mee naar huis neemt. Maar ja dan kijk ik weer naar mn kadootjes en gedroogde rozen die hij gaf voordat we trouwden en dan kan ik er weer tegen aan :rolleyes:

Saloua1978
10-06-2004, 12:08
Wat een leuk idee om deze topic te starten. Ik denk dat we er idd allemaal wel eens last van hebben. Soms denk ik bij mezelf is dit nou het huwelijk? Vroeger deden we veel meer.. Maar zoals de meeste al zeiden. Mijn man hecht ook geen waarde aan die dingen, hij vindt het allemaal wel prima zo. Hij is getrouwd en houdt van een stabiel leventje. Bij mij kriebelt het weleens. Ik hou gewoon van leuke dingen doen. Maar voor hem hoeft dat niet zo.. Ik heb laatst een weekendje geboekt als verrassing.. Maar we waren allebei zo vreselijk moe van de afgelopen periode (zwangerschap, werk, verhuizing) dat we eigenlijk heel veel hebben geslapen). Ik denk dat een vakantie de ultieme manier is om even uit je sleur te komen en dan m.n. als je naar een ver, warm land gaat..mmmmm :zwaai:


Pagina's : [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78