Bekijk volle/desktop versie : kan iemand me vertellen hoe ik slagroom op een taar doe zonder dat het zakt..



17-11-2009, 19:25
upp..!!

17-11-2009, 19:30


Gebruik slagroomversteviger


17-11-2009, 20:24
Klopfix heet ik geloof ik..,,, Van dr. Oetker

17-11-2009, 21:29
klopfix erbij gooien tewijl je de slagroom mixt , het help echt ik doe het zo vaak. de slagroom erop spuiten pas als je het gaat reserveren

17-11-2009, 22:26


gebriuk slagroom van aldi 3pakje met poeder suiker goed mixen ne gbruik me op je taart .

17-11-2009, 22:37
kan het ook gewoon met normale suiker ipv poedersuiker?

17-11-2009, 23:07
Maar dames, dat helpt niet hoor. want je moet zowieso 24 uur van te voren slagroom in de koelkast laten. dan mixen met vanille suiker of suiker. en tegelijktijd met klopfix maar ik krijg gwn een natte slagroom.

17-11-2009, 23:21
dan doe je iets verkeerd hoor,klop je toch met klopfix he
goed mixen en je krijgt een stevige slagroom.
succes meid

17-11-2009, 23:25

Citaat door minaadil:
dan doe je iets verkeerd hoor,klop je toch met klopfix he
goed mixen en je krijgt een stevige slagroom.
succes meid



Hoelang moet ik mixen dan, ik kan alles maken, behalve slagroom gek is dat he

17-11-2009, 23:29
mixen tot het een stevige massa is ,je moet wel geduld hebben echt
succes meid

17-11-2009, 23:40

Citaat door 112233moh:
Maar dames, dat helpt niet hoor. want je moet zowieso 24 uur van te voren slagroom in de koelkast laten. dan mixen met vanille suiker of suiker. en tegelijktijd met klopfix maar ik krijg gwn een natte slagroom.


Je gaat hoogstwaarschijnlijk te lang door met het slagroom mixen..

Je moet optijd stoppen anders wordt het idd een natte slappe massa..
Je moet tijdens het kloppen steeds je garde omhoog halen en wanneer je wat stevige korte slierten hebt moet je stoppen..

Je moet ook weer niet te vroeg stoppen want dan is het ook niet goed!

17-11-2009, 23:56
Wat is het verschil tussen de slagroom van 0,60 en die van 1,-
? (behalve de prijs dan)