Advertentie: bereik met Marokko.nl vrijwel alle Marokkaanse jongeren


Bekijk volle/desktop versie : Netwerken (zakelijk gezien de huidige arbeidsmarkt)Pagina's : [1] 2

Sofia30
09-06-2004, 15:14


Hoi mensen, Ik wil graag een netwerkclub in het leven roepen mbt de arbeidsmarkt. Het is tegenwoordig heel moeilijk om aan een baan te komen. Het is bewezen dat je juist via je netwerken aan een baan komt. Een werkgever zoekt eerder via zijn personeel, vrienden en kennissen iemand dan dat hij een vacature in de krant zet. Mijn vraag is wie is serieus geinteresseerd om elkaar te helpen aan een baan, door een netwerkorganisatie in het leven te roepen. Een organisatie die zich daar al mee bezig houdt, is Tans. Een super leuke goede organisatie. Niettemin plaats ik toch dit oproepje. Ik wil me graag verdiepen en specialiseren in het acquisitiegebeuren en alle beetjes helpen. Mocht jij bij een interessante bedrijf werken of weet je dat er binnenkort bij jouw organisatie een vacature vrijkomt of dat men op zoek is naar nieuw personeel. Of heb je een eigen onderneming en ben je op zoek naar personeel. Benader me dan. Niet alle bemiddelingsbureaus vragen een financiele vergoeding voor een bemiddeling. Sommigen doen dit kostenloos. Alle beetjes helpen en wellicht dat we wat voor elkaar kunnen betekenen op zakelijk gebied. Het lijkt me leuk om elkaar te helpen aan een nieuwe baan. Aub alleen serieuze reacties Groetjes Sofia :zwaai:

LadyBerkania
09-06-2004, 15:20
Ik zal het in me achterhoofd houden. Ik heb zelf namelijk ook een goeie baan gevonden d.m.v van netwerken enne connectie's natuurlijk :o.......... Liefs, LadyBerkania ps succes :zwaai:

Sofia30
09-06-2004, 15:43
Dank je. Mocht je iets weten, je kunt me altijd mailen.. Gr. Sofia

LadyBerkania
09-06-2004, 15:46
Afiouan.......doe ik zekers inchallah

Endless
09-06-2004, 15:50


Ook aan mij doorgeven s.v.p..Zoek ook een baantje, maar goed de laatste tijd..je begrijpt wel ;)

Sofia30
09-06-2004, 15:50
Hi meid, Hier mijn emailadres: oujdia30@hotmail.com. Dit geldt ook voor de andere mensen. Gr. Sofia

Endless
09-06-2004, 16:17
Specifiek zoek ik naar een baantje in een callcenterbedrijf, liefst marktonderzoek..of teleservice. ;)

Sofia30
09-06-2004, 16:18
Wat toevallig ik zoek juist voor een client een stageplaats bij een ICT bedrijf. Hij moet 3 maanden stage lopen waarbij hij maximaal 3 dagen werkzaam is. Het gaat hier om de volgende functie namelijk assistent-systeembeheerder. Zou jij mij de naam van het bedrijf kunnen doormailen naar dit emailadres: oujdia30@hotmail.com Thanks gr. Sofia

Sofia30
09-06-2004, 16:22
Origineel gepost door Endless Specifiek zoek ik naar een baantje in een callcenterbedrijf, liefst marktonderzoek..of teleservice. ;) Kun je dan beter niet op monsterboard.nl kijken of www. stepstone.nl of www.vacaturebank.nl of www.vacature.pagina.nl gr. Sofia

Endless
09-06-2004, 18:24
Origineel gepost door Uhhh Gemiddelde werkgever zoekt een autochtoon, om wat voor reden dan ook. Dat is al zowat algemeen bekend, zeer triest.

klonbyz
09-06-2004, 20:16
Origineel gepost door Uhhh Je kan je natuurlijk afvragen wat de oorzaak is, en of Marokkanen hier niet zelf voor verantwoordelijk zijn. Apartheid weet je nog :rolleyes: ......er staan nog net geen borden met slegs vor blanke

Endless
09-06-2004, 20:20
Het zijn geen moslims. En er zijn geen vooroordelen over mensen uit Polen, Marokkanen, turken etc zeker wel. Dames uit polen dragen geen hijaab. Weet je hoeveel mensen ik ken, die bezig zijn met hun studie laatste jaars..maar ze kunnen maar niet afstuderen..omdat ze geen stage plek kunnen vinden? Terwijl ene Wilma meteen plek krijgt..maar voor een Rachida is er geen plek. Dus zo zie je maar weer, er zijn genoeg harde werkers in nederlands van marokkaanse afkomst..alleen ze krijgen geen kans..daarom !

klonbyz
09-06-2004, 20:46


Origineel gepost door Uhhh Het is natuurlijk ook een beetje vreemd om met een hoofddoekje om naar je werk te gaan. Een Nederlander kan toch ook niet met een zichtbare tatoo naar zijn werk. Dat snap je zelf toch ook wel. En als je dat niet snapt ben, is gebrek aan intelligentie het probleem waarom je niet wordt aangenomen. Hoofddoekjes vergelijken met tatoos is pas een gebrek aan intelligentie :rolleyes:

Endless
09-06-2004, 21:37
Origineel gepost door Corrie Polen zijn goedkoper, dat scheelt en heleboel.... Wat betreft stage, daarvoor hoeft die werknemer haast niet te betalen..dus het ligt niet meteen specifiek aan wie goedkoper is. Zoals ik zei, bij de meeste stages hoeft de werknemer geen loon te geven..en dan nog nemen ze buitenlanders niet aan..

klonbyz
09-06-2004, 21:56
Origineel gepost door Uhhh is goed met elkaar te vergelijken, beide zijn persoonlijke uitingen en aan beide worden door meerdere mensen aanstootgevend opgevat Inderdaad,je hebt helemaal gelijk......mensen zetten tatoos uit religieuze overtuiging :rolleyes: ,en anderen dragen een hoofddoek om hun lichaam te versieren. hee moet jij niet ff zoeken op het net naar kinderporno....heb begrepen dat jij hollander bent.Er is niets meer aanstootgevend dan pedo's....Hollanders zijn pedo dus....dat maakt jou ook aanstootgevend


Pagina's : [1] 2