Bekijk volle/desktop versie : Amrabat en Bakkal



15-11-2009, 15:12
willen ze nog voor marokko spelen denk je

15-11-2009, 15:23



Citaat door ArshaviN:
willen ze nog voor marokko spelen denk je


Dat is nou precies het probleem waarom we niks presteren dit soort kut vragen!
Een speler van Marokko ben je met je hart en nieren of helemaal niet!!
Als je zelf twijfelt hoef je ook niet te komen of aan Marokko te denken Marokko heeft mensen nodig die voor het land en volk strijd willen leveren die het land van hun vaders en overgrootvaders koste wat het kost willen verdedigen tot de laatste snik,mensen die het gewoon weten vanaf minuut 1!!
En niet mensen die over hun carriere zitten nee sorry kom dan liever niet dat voorkomt veel problemen!

15-11-2009, 15:25
dan mag heel die team oprotten, en hebben we geen spelers over.

15-11-2009, 15:55

Citaat door ArshaviN:
dan mag heel die team oprotten, en hebben we geen spelers over.


Nou ik geloof niet heel het team er zitten er een paar bij die echt met hun hart voor marokko uitkomen.
En nogmaals het ligt niet alleen aan de spelers dat is wel heel gemakkelijk om de schuld op hun te leggen daarmee vergeten we effe 10 jaar wanbeleid van de Marokkaanse voetbalbond die voor dit debacle hoofdverantwoordelijke is!!
Het is duidelijk dat je een topcoach nodig hebt maar laat hem dan ook gewoon zijn werk doen ga niet steeds vlak voor een groot toernooi nog effe van coach veranderen omdat hij je kont niet likt ,maar laat hem zijn werk doen.
Een voorbereiding op een groot toernooi en kwalificatie doe je niet in een week of maandje trainen dat begint 2 jaar ervoor met een aanstelling van een bondscoach waarin je vertrouwen uitspreekt en geeft en 2 jaar lang zijn werk laat doen ongeacht het resultaat van oefenwedstrijden of na 1 keer verlies.
Een team en coach moet aan elkaar wennen en naar elkaar toe groeien een team in opbouw heeft tijd nodig kijk naar Belgie met Advocaat bijvoorbeeld die is op de goede weg.
En niet een voorzitter die 4 coaches aanstelt voor 1 team??,en eigenlijk daarmee in Julie al aangaf dat hij het WK en Africa cup van 2010 uit zijn hoofd heeft gezet omdat hij niet verantwoordelijk wil zijn voor de shit van zijn voorganger!
Want vaderlandsliefde,trots en eer zijn niet de Europees gebasseerde spelers vergeten of vervreemd mensen in het dagelijkse bestuur van de voetbalbond kennelijk ook want men is bezig met zijn eigen straatje schoonvegen en eigen gewin in plaats voor een heel volk (dat al dagelijks lijd)een glimlach op hun gezicht te toveren en werkelijk een keer iets terug doen voor hun.
Ik word kotsmisselijk!! als ik een een ploeg zie die word afgedroogd in eigen huis terwijl de verantwoordelijken voor mooi weer spelen in de tribunes!!
En de eigen nationale pers die of echt het probleem niet ziet of niet wil zien en eromheen draait en maar links en rechts onzin loopt te verkondigen,terwijl toen L'emmere coach was hij letterlijk bijna werd geslacht door diezelfde pers (omdat hij idioten die niet weten dat er lucht in een bal zit)terwijl feitelijk die man nog geen jaar coach was van Marokko niet eens de tijd kreeg om een ploeg te bouwen en noodgedwongen terug greep op spelers die de omgeving van de ploeg kennen en internationaal ervaring hadden.
Willen we succesvol zijn in de toekomst dan moeten we echt dit soort problemen op tafel leggen en met het mes op tafel gaan onderhandelen want,anders luisteren Marokkanen niet.

15-11-2009, 16:07


is het de moeite waard om het te lezen???

15-11-2009, 16:16

Citaat door Anti-Turk:
is het de moeite waard om het te lezen???


als het je intresseert wel en anders niet.