Bekijk volle/desktop versie : Luis Vs Ruiz



15-11-2009, 01:27




VS






wat denken jullie wie wint en wie scoort

15-11-2009, 01:37


Costa Rica en Uruguay strijden zaterdag en woensdag in een play-off om één WK-ticket. De confrontatie tussen beide landen is ook een duel tussen twee smaakmakers uit de Eredivsie: Bryan Ruiz van FC Twente en Luis Suarez van Ajax.

Het is te hopen Costa Rica en Uruguay op het veld zwaarder geschut inzetten dan in de voorbeschouwingen. Coaches en spelers van beide landen houden zich vooralsnog op de vlakte. 'Ik zeg niets, net zoals mijn collega Oscar Tabarez ook zijn mond dicht houdt', aldus Renê Simões, bondscoach van Costa Rica.

‘Het worden twee zware wedstrijden’, laat de Uruguayaanse aanvoerder Diego Lugano ook al weinig opzienbarends los. 'We dromen ervan het Uruguayaanse volk de vreugde en het geluk te schenken dat het verdient.'


Hoewel het gissen is naar de tactiek van beide landen, is het wel duidelijk dat Ruiz en Suarez een belangrijke rol zullen vervullen. Beide aanvallers zijn uitgegroeid tot een vaste waarde in hun nationale ploeg. Beide aanvallers zijn daarnaast uitstekend aan het huidige seizoen begonnen.

Suarez kan de beste cijfers overleggen. De Uruguayaan scoorde in de huidige jaargang al zestien keer in de Eredivisie. In totaal staat zijn doelpuntenteller op 77 competitiegoals voor Nacional, FC Groningen en Ajax. Suarez speelde inmiddels 26 wedstrijden voor de A-ploeg van Uruguay en kwam daarin negen keer tot scoren.

Ook Ruiz scoorde negen keer voor zijn land. Hij had daar 31 interlands voor nodig. Hoewel de Costa Ricaan tot voor kort niet bekend stond als goalgetter is zijn start bij FC Twente indrukwekkend. Mede dankzij negen goals van Ruiz is de club uit Enschede koploper in de Eredivisie. In totaal maakte de 24-jarige aanvaller 59 competitietreffers voor Alajuelense, AA Gent en FC Twente.

15-11-2009, 02:08
Uruguay natuurlijk.

Forlan

15-11-2009, 02:16
ze spelen vandaag wel uit !! 3 uur nederlandse tijd


denk 1-3 uruguay !!

en zoiezo prikken forlan en suarez