Bekijk volle/desktop versie : Moskee in Zoetermeer doelwit van een aanslag.



14-11-2009, 16:23
ZOETERMEER - De Zoetermeerse Al Qibla-moskee is weer het doelwit geweest van een aanslag. Onbekenden hebben vrijdagavond een molotovcockail naar binnen gegooid.

Er is een ruit ingegooid en de molotovcocktail is volgens de politie daardoor naar binnen geworpen. Volgens een woordvoerder van de moskee aan het Kerkenbos is de schade in het gebouw beperkt gebleven.

Ook in mei dit jaar werd er met een molotovcocktail een aanslag op de moskee gepleegd. De politie heeft enige tijd extra gesurveilleerd. Er is nooit iemand voor die aanslag opgepakt . De Al Qibla is de enige moskee in Zoetermeer die in 2005 werd geopend.

bron: http://www.westonline.nl/nieuwsitem/36721

14-11-2009, 16:24


Over marokkaanse straatratjes kunnen ze het wel hebben en dan zie je koeffar janken en zeuren om die ratjes, hoe ze hun prachtige wijken terroriseren.

Maar hoe hun tuig dit doet daar zeggen ze niets over. Nee, dan moeten wij ons bekken dicht houden.

Ik walg meer en meer van ze. Misselijke hypocrieten!

14-11-2009, 16:37
het wordt hier steeds griezeliger..

14-11-2009, 16:48

Citaat door yazzith:
het wordt hier steeds griezeliger..


Griezelig is nog te zwak uitgedrukt. Ze willen ons niet alleen onderdrukken met hun stink regels zehma allemaal ten kosten van hun mooie 'integratie', terwijl ze dondersgoed weten dat hun regels de integratie juist tegenwerken. Ze proberen nu over de ruggen van moslims rechtse kiezers aan te trekken in de hoop meer zetels te krijgen.