Bekijk volle/desktop versie : Queiroz wil blessure van Ronaldo met eigen ogen zien



07-11-2009, 13:30
Carlos Queiroz piekert er niet over: Cristiano Ronaldo moet zich gewoon komen melden bij het Portugese elftal voor de barragewedstrijden tegen Bosnië-Herzegovina. De bondscoach kreeg van Real Madrid via de media te horen dat de aanvaller nog niet fit genoeg zou zijn om zich bij Portugal aan te sluiten, maar daar heeft Queiroz geen boodschap aan.

Volgens de medische staf van Real Madrid heeft Cristiano Ronaldo nog minstens twee weken nodig om hersteld te zijn van zijn enkelblessure. Queiroz is echter niet overtuigd en wil hem bij de groep hebben. “Onze medische staf moet zelf een inschatting kunnen maken. Het resultaat wat daar uit zal komen zal direct uitmaken of hij speelklaar is voor Portugal of niet”, aldus de bondscoach tegenover televisiezender TVI24.

Queiroz kan Ronaldo goed gebruiken, mits hij uiteraard fit is. “We hebben de Ronaldo nodig die geweldig kan voetballen als hij in vorm is. Onze prioriteit ligt dan ook bij het feit of hij fit genoeg is om te spelen. Of hij de eerste wedstrijd kan missen en de tweede speelt? Dat is nog te vroeg. We moeten hem eerst zelf kunnen zien voordat we daar uitsluitsel over kunnen geven.”

Bij Real Madrid is men absoluut niet van plan om Cristiano Ronaldo naar Portugal af te laten reizen. Directeur Jorge Valdano liet al weten dat ‘De artsen en gezond verstand Cristiano Ronaldo ervan weerhouden te worden opgeroepen.’ Ook Manuel Pellegrini, trainer van de Koninklijke, is het daarmee eens. “Het is onmogelijk voor Ronaldo om te spelen voor het nationale elftal.”

07-11-2009, 13:31


Dames & Heren ;

Vergeet niet te stemmen op marokko.nl

http://www.toleranceonline.nl/ru4real/Polls/stem.html

Om de 10 minuutjes kan je nog een keer stemmen.
Alvast bedankt!


07-11-2009, 13:52
Vind dit zo raar he, Real madrid heeft hem gekocht en betaald hem... met andere woorden zij hebben het voor het zeggen vind ik.