Bekijk volle/desktop versie : Bladerdeeg in muffinvorm met tonijn/roomkaas vulling



14-10-2009, 22:04
Ik heb dat recept is een keer hier van de website gehaald. Iemand had deze in zijn recepten staan. Uhm het bladerdeeg moest gesneden worden in 4 en dan in een muffinvorm en dan vullen met het mengsel van roomkaas, tonijn en uien enz..

kan iemand aub het recept geven? Ik kan m echt nergens vinden...

14-10-2009, 22:25


[Afbeelding: 2irr77n.jpg]

Ingrediënten:

3 Plakjes Bladerdeeg
200 gr roomkaas
1 grote ui
Beetje gehakte Oregano(gedroogd),bieslook(gedroogd) en koriander.
Snufje Zout
Peper

Bereidingswijze:

Laat de plakjes bladerdeeg ontdooien.
Meng roomkaas,ui,oregano,bieslook,koriander,zout en peper met elkaar in een kom.
Snij 3 velletjes bladerdeeg in vieren. Bekleed hiermee een muffinvorm met 12 vormen.
Schep hierin het roomkaas-uimengsel.
Zet daarna de muffinvorm ongeveer 20/30 minuten in de voorverwarmde oven op 200 graden.