Ik weet precies wat je bedoelt. Ik heb het dit jaar ook gekocht uit marokko. Het is eigenlijk net pasta, lijkt op pasta, voelt als pasta. Maar als je het in hete olie gooit, dan poft het zo heel snel, en is het ineens chips.
Je doet het in olie alsof je popcorn wilt maken.
Zitten niet alleen bugles vormpjes in maar verschillende vormpjes in zo'n zakje. Sterretjes enzo. Het is erg lekker, wel grappig dat ik dit zo lees want ik dacht dat niemand uit nl het kende, en heb het vanmiddag nog gepoft en gegeten. Het is erg lekker en smaakvol en smaakt naar chips haha kan het niet anders uitleggen voor de dames die het niet kennen.
De naam weet ik niet, ik at het dit jaar in marokko bij familie en toen heb ik het gelijk ook zelf gekocht, ik vroeg naar de chips die je moest poffen/bakken in olie en die man pakte het gelijk. Heb afgerekend, en heb een kilo gekocht, een kilo kun je maanden mee doen haha mn nichtjes daar lachten me uit dat ik zoveel kocht. Heeft geen naam denk ik? gewoon pasta-chips die je moet poffen?