Marmer koekjes:
Ik doe de pindas en koekjes op gevoel
ongezouten pindas
pak maria koekjes
1 blikje nestle melk
witte chocola
melk chocolade
Maal de noten in de keukenmachine niet al te fijn en niet te grof.
zo ook met de koekjes
Doe de melk erbij en goed kneden met je handen, het is een heel plakkerig mengsel
Doe het mengsel op een dienblad of bakplaat die je heb bedekt met plastic,leg wat plastic op het mengsel en rol daarover heen met een deegroller(deegroller mag niet in aanraking komen met het mengsel want het blijf er aan vast plakken).
Als je de goede dikte heb,smelt je de de witte chocola aubain-marie met 1-2 eetl olie en smeert het over het notenmengsel dan nog even schudden met de bakplaat totdat je geen afdrukken ziet.
Laat het hard worden(koelkast)
Als het hard is geworden draai je het om en smeert de rest van de witte chocolade erop,smelt de melkchocola doe het in een spuitzak,hennanaald of gebruik net als ik een diepvrieszakje,of een puntsnoepzak en knip dan en beetje van het puntje,maak verticale lijnen en dan horizontale lijnen.
(zelf doe ik de strepen aan beide kanten, maar dat is aan jou)