Advertentie: bereik met Marokko.nl vrijwel alle Marokkaanse jongeren


Bekijk volle/desktop versie : Gemengde trouwfeesten en verlovingsfeestenPagina's : [1] 2 3 4 5 6

CharlieDaSilva
01-06-2004, 12:54


Wat vinden jullie daar nou van? Moet het kunnen of niet? En onder welke voorwaarden moet het kunnen? Famillie mag je wel mengen? En zijn niet-gemengde feesten saaier dan gemengde?

xxMirjam
01-06-2004, 13:59
natuurlijk vind ik het kunnen en gemengde en niet-gemengde feesten zijn even leuk, er is niet echt verschil, het hangt gewoon van de mensen af

salwa23
01-06-2004, 15:03
apart is veel leuker anders ga ik gewoon niet

GataarLady
01-06-2004, 17:38
Ligt eraan.. ik vind het opzich wel kunnen

-Reda-
01-06-2004, 18:11


Origineel gepost door Pornflakes Gemengde feesten zijn over het algemeen altijd leuker. Plus ik vind dat zowel de mannen als de vrouwen een plezierig feest mogen ervaren, niet alleen de vrouwen. Het schijnt er bij de gescheiden feesten dodelijk saai aan toe te gaan bij de mannenkant. Dat lijkt me niet erg gastvrij van de organisatie, een goede gastheer of gastvrouw dient ervoor te zorgen dat alle gasten het naar hun zin hebben. Kon het zelf niet beter zeggen.

saraa
01-06-2004, 18:18
ik vind een bruiloft in nederland zoiezo nix..

MissSoeraya
01-06-2004, 22:01
Salaam aleikom wa rahmatoelahi wa barakatoe, Ik denk persoonlijk dat het toch beter is om een bruiloft gescheiden te vieren. Het mixen van mannen en vrouwen moet vermeden worden. Het mixen leidt er naar toe dat de bruidegom en de bruid gefeliciteerd zullen worden door mannen en vrouwen, mannen die vrouwen zullen begroeten, dansen van mannen en vrouwen door elkaar, dit alles leidt naar fitna. De meeste vrouwen maken zich op om naar een trouw te gaan, iedereen draagt zeer mooie kleren, dat zal dan, bij een mix, toch wel een slechte invloed hebben ? Dit is wat ik ervan vind, en ik zal later, met de wil van Allah, Verheven is Hij, mijn trouw gescheiden houden Wa aleikom salaam wa rahmatoelhai wa barakatoe zusterlijke groetjes

MissSoeraya
01-06-2004, 22:24
Ik heb zelf ook alleen nog maar gemengde trouwen meegemaakt, maar voor mezelf weet ik dat ik dat niet zou willen. Ik zou me, als bruid, ook meer op mijn gemak voelen tussen aaleen vrouwen, en ook gerustgesteld omdat mijn huwelijk dan op de islamitische manier gebeurd, wat toch wel het belangrijkste is, denk ik InshaAllah wa Ta'ala zullen we allemaal met Zijn Zegen trouwen amien! wa aleikom salaam

LalaFadmaaaaaaa
02-06-2004, 22:30
Origineel gepost door CharlieDaSilva Wat vinden jullie daar nou van? Moet het kunnen of niet? En onder welke voorwaarden moet het kunnen? Famillie mag je wel mengen? En zijn niet-gemengde feesten saaier dan gemengde? op mijn verloving bruiloft ga ik het niet gemengd doen. mannen en vrouwen gescheiden. zo hoort en zo moet het.

Endless
02-06-2004, 23:27
Het is natuurlijk algemeen bekend dat gemengde feesten leuker zijn. Tja voor vrijgezellen top natuurlijk, man ziet vrouw..vrouw ziet man het begint met oogcontact..2 uur later gaan ze helemaal los samen op de dansvloer. Kortom dat is niet mijn stijl, en daarom ben ik tegen een gemengde bruiloft. Wat ik hier ook heb gelezen, dat het nogal saai kan zijn bij de mannen gedeelte..dat komt omdat mannen dat zo maken..als ze er zelf voor zorgen dat het plezierig kan zijn is het net zo leuk als bij de vrouwen. Enige reden wat men zo ''leuk'' vind aan gemengde bruiloften is puur omdat het ene geslacht bij de ander kan zijn. Kortom fout.

rachidabella
03-06-2004, 01:37
Origineel gepost door Endless Het is natuurlijk algemeen bekend dat gemengde feesten leuker zijn. Tja voor vrijgezellen top natuurlijk, man ziet vrouw..vrouw ziet man het begint met oogcontact..2 uur later gaan ze helemaal los samen op de dansvloer. Kortom dat is niet mijn stijl, en daarom ben ik tegen een gemengde bruiloft. Wat ik hier ook heb gelezen, dat het nogal saai kan zijn bij de mannen gedeelte..dat komt omdat mannen dat zo maken..als ze er zelf voor zorgen dat het plezierig kan zijn is het net zo leuk als bij de vrouwen. Enige reden wat men zo ''leuk'' vind aan gemengde bruiloften is puur omdat het ene geslacht bij de ander kan zijn. Kortom fout. KOn het zelf niet beter zeggen :goedzo:

Najib26
03-06-2004, 02:40
Origineel gepost door CharlieDaSilva Wat vinden jullie daar nou van? Moet het kunnen of niet? En onder welke voorwaarden moet het kunnen? Famillie mag je wel mengen? En zijn niet-gemengde feesten saaier dan gemengde? Ik ga niet naar gemengde trouwfeesten. Mensen die gemengde feesten organiseren hebben meestal niet zoveel met de islam op. Ik hoef als moslim geen vrouwen voor me te hebben die met hun achterwerk schudden. Dan kun je net zo goed naar een disco gaan. Zoiets noem ik geen trouwfeest.

dariffa
03-06-2004, 10:29


ik vind het alleen kunnen als er mensen even foto's willen maken met het bruidspaar.....maar om ze nou de hele avond gemengd te hebben daar voel ik niet veel voor!!

Farkoessa
03-06-2004, 11:46
Origineel gepost door Najib26 Ik ga niet naar gemengde trouwfeesten. Mensen die gemengde feesten organiseren hebben meestal niet zoveel met de islam op. Ik hoef als moslim geen vrouwen voor me te hebben die met hun achterwerk schudden. Dan kun je net zo goed naar een disco gaan. Zoiets noem ik geen trouwfeest. rabi galik!!!! daar dacht ik net aan.....

Farkoessa
03-06-2004, 11:48
Origineel gepost door MissSoeraya Salaam aleikom wa rahmatoelahi wa barakatoe, Ik denk persoonlijk dat het toch beter is om een bruiloft gescheiden te vieren. Het mixen van mannen en vrouwen moet vermeden worden. Het mixen leidt er naar toe dat de bruidegom en de bruid gefeliciteerd zullen worden door mannen en vrouwen, mannen die vrouwen zullen begroeten, dansen van mannen en vrouwen door elkaar, dit alles leidt naar fitna. De meeste vrouwen maken zich op om naar een trouw te gaan, iedereen draagt zeer mooie kleren, dat zal dan, bij een mix, toch wel een slechte invloed hebben ? Dit is wat ik ervan vind, en ik zal later, met de wil van Allah, Verheven is Hij, mijn trouw gescheiden houden Wa aleikom salaam wa rahmatoelhai wa barakatoe zusterlijke groetjes Djazakoe ALLAHOE gayran.. je kon het niet beter zeggen ;) en zoo hoort een bruiloft ook .. wat ben je nou meer: marokkaan of moslim????


Pagina's : [1] 2 3 4 5 6