Advertentie: bereik met Marokko.nl vrijwel alle Marokkaanse jongeren


Bekijk volle/desktop versie : Steun Raymster!! Hij Moet Nr 1 Worden!!layla_moegroer
20-11-2002, 07:52


*** Marokkanen??! ’Shit als dit kan mijn dag bederven: als ik langs een vrouw loop en ik zie haar d’r tas verbergen. Maar ik ben hier geboren, dat kan je vast aan me horen. Je kijkt me vies aan van achter en eerlijk van voren. Mijn eerlijke woorden doen zeer aan je oren. Met zo’n mentaliteit gaat de wereld verloren.’ Aldus rapt MC Raymtzer in ’*** Marokkanen??!’, u kent het nummer intussen wel van de radio en u kunt erop stemmen in Humo’s Top-20. Op Tawiza (maar natuurlijk ook op de website van MC Raymtzer zelf) is de volledige tekst van de song te lezen. De Tawiza-site is een initiatief van Vlaamse en Nederlandse jongeren van Marokkaanse origine, die een hardnekkig misverstand uit de weg willen ruimen: dat het merendeel van de Marokkanen bij ons en in Nederland Arabieren zouden zijn, terwijl zij eigenlijk Imazighen (een Berbervolk) zijn. Die cultuur willen zij middels de site bij een breder publiek bekendmaken. WE MOETEN ERVOOR ZORGEN DAT RAYMZTER LANG NUMMER 1 BLIJFT DUS GA NAAR DEZE WEBSITE KLIKHIER (http://www.humo.be/index.asp?url=Toppers/start.asp) UIT DIE 2 KOLOMMEN MOET JE JE FAVORIETE CD/SINGLE PUNTEN GEVEN EN RAYMZTER MOET DRIE KRIJGEN ZODAT HIJ OP JIMTV (een soort mtv)OP NUMMER 1 STAAT :D DUS DOEN HE AUB :zwaai: :zwaai:

Junkie
20-11-2002, 08:58
Waarom moet die klier nummer 1 worden? Is het dan opeens wel een goed nummer?

layla_moegroer
20-11-2002, 10:47
Origineel gepost door Junkie Waarom moet die klier nummer 1 worden? Is het dan opeens wel een goed nummer? heb ik ooit gezegd dat het een slecht nummer is :kwaad: neen ik wil gewoon dat die op nummer 1 staat dan gaan de belgen er ook eens goed over nadenken net als de nederlanders en dan beginnen er weer discussies in belgie ik wil mijn mening zeggen over hoe men ons altijd aankijkt wat je ook doet, het is nooit goed!!! dus stem mee mensen :zwaai:

chadiaa
20-11-2002, 10:54
Waarom moeten we hem steunen? hij moet het gewoon verdienen om nummer 1 te worden en ik vind het geen mooie nummer.

Overspel
20-11-2002, 11:01


Niks Raymzter... Ik stem op Mussie (big brother)

RIFFICOBRA
20-11-2002, 11:08
tazz ges mena raymzter eni ..die boetagna en tjazit is niet eens en amagrabi loopt ie hier en beetje praatjes te verspreiden over marokkanen...als je het mij vraagt was dit en *one hit wonder* :D dus bezotrg ons geen koppijn en ga verder met vakken vullen bij albert heijn.. :p

Chatefemqemamu
20-11-2002, 11:11
Mmmhh ik vind m ook niks... waarom zou ik hem nou weer moeten steunen seg??? pfff... als ik iemand steun moet diegene wel in de smaak vallen.. at least met de muziek... maar dat is hier zeker niet het geval!!!! raymzter is gewoon een mannetje dat een half hypocriete en discrepante tekst heeft geschreven, vervolgens achter z'n pc'tje is gekropen.. MusicMaker5 heeft opgestart... need I say more.. bedoel niet echt muzikaal sterk dat nummer (+ de lyrics stinken nogmaalss!!)

layla_moegroer
20-11-2002, 12:58
jullie mogen zeggen wat jullie willen k respecteer ieder zijn of haar eigen mening maar k verander niet van gedachten ik vind het een mooi lied en die achtergrond muziek vind ik echt leuk zijn clip vond ik ook goed alleen die dansende poppetjes vond ik op niets trekken :D go raymzter go raymzter :D k blijf je steunen halfbloed of geen halfbloed het is een mocro ;) :zwaai:

Chatefemqemamu
20-11-2002, 14:08
Keeee dann Leyla!!!!You go girl.. Zo mag ik t horen.... ieder z'n mening!!! Ik bedoel maar... stel je voor dat wel allemaal dezelfde dingen leuk zouden vinden... zou ontiegelijk saai worden!

layla_moegroer
20-11-2002, 14:13
Origineel gepost door Lunatic007 Keeee dann Leyla!!!!You go girl.. Zo mag ik t horen.... ieder z'n mening!!! Ik bedoel maar... stel je voor dat wel allemaal dezelfde dingen leuk zouden vinden... zou ontiegelijk saai worden! absoluut daarom houd ik van discussie nooit zal iedereen het met elkaar eens zijn daarom vind ik dat zo leuk en iedereen mag reageren op mijn topic zo blijft hij lekker lang op de fraim :D (of hoe je het ook noemt) moehiem dan blijft het nog langer in zicht snappie :D :zwaai:

Armanii_girll
22-12-2006, 15:08
tazz ges mena raymzter eni ..die boetagna en tjazit is niet eens en amagrabi loopt ie hier en beetje praatjes te verspreiden over marokkanen...als je het mij vraagt was dit en *one hit wonder* :D dus bezotrg ons geen koppijn en ga verder met vakken vullen bij albert heijn.. :p hhhahahah 3as erhak:hihi:

Hezbollah
22-12-2006, 15:11
't Is een nepperd en die tekst was van Ali B of zo. Ook een nepperd.