Bekijk volle/desktop versie : Top Tips: tips 4 Everyone!24-05-2004, 21:41
Ik Start hierbij mijn eigen topic die ik Top Tips noem:
Tips die elke aangelegenheid tussen man en vrouw uiteen zetten en die voor ieder getrouwd paar of singles die wat wijze lessen willen opdoen handig zijn!

WELKOM OP TOP TIPS !


10 tekenen dat hij ontrouw zou kunnen zijn

Als je het vermoeden hebt dat je kerel ontrouw is, heb je hier een aantal aanwijzingen waar je op zou moeten letten. Samen zouden ze gevaar kunnen betekenen.

Ontrouw zijn vereist heel veel energie en aandacht voor detail. Alleen al het liegen is een vermoeiende zaak en vereist een perfect geheugen. De druk van een dubbelleven leiden leidt onvermijdelijk tot losse eindjes, kleine aanwijzingen die zich opstapelen tot bewijs van vreemd gedrag.

Schuldgevoel maakt dat mensen zich vreemd gaan gedragen. Sommige mannen willen stiekem worden betrapt omdat ze het lef niet hebben toe te geven dat ze buiten de deur eten. Als je het vermoeden hebt dat je man ontrouw is zijn dit een aantal dingen om op te letten. Individueel genomen kunnen ze totaal onschuldig zijn, maar samen kunnen ze gevaar betekenen...

Hij knipt z'n teennagels op de vreemdste tijden
Als zijn persoonlijke hygiëne ineens ten top is, is er een kans dat jij het niet bent waarop hij indruk wilt maken. Hij stapt vanuit bed ineens niet meer in de kleding van de vorige avond, doucht en scheert zich vaker en kleedt zich leuk aan. Als hij er ook nog eens op staat om eerst te douchen voordat hij naar bed komt, maak je dan zorgen.

Hij heeft ineens interesse in de laatste mode
De ene dag denkt hij dat Prada een oost Europese auto is, de volgende draagt hij ineens Gucci. Een trendy kapsel en een geheel nieuwe garderobe kunnen tekenen aan de wand zijn dat hij achter een jongere ? of gewoon nieuwe ? vrouw aanzit.

Hij kleedt zich leuk aan om met de jongens uit te gaan...
...of de sportschool, of naar kantoor op zaterdag, daar waar hij normaal de eerste de beste kleren aantrok die in de buurt lagen. Hij begint bepaalde kleding op bepaalde tijden te dragen. Vaak zijn het cadeautjes van zijn minnares of in ieder geval wat zij leuk vindt. Zijn nieuw gevonden interesse over zijn uiterlijk strekt zich meestal niet zo ver uit wanneer hij met jou uit gaat.

Hij doet vaag over waar hij was en met wie
Hij is altijd weg met ?de jongens?, ?mensen van het werk? of gewoon ?kennissen?. Ze eindigen altijd in een tent die nog tot laat open is en hij kan zich nooit de naam ervan herinneren. Gedetailleerde excuses zijn te moeilijk te onthouden.

Hij doet geheimzinnig met zijn gsm en e-mail
Hij lijkt altijd wel schermpjes te sluiten op zijn pc wanneer jij in de buurt bent, of de pc staat op slot als hij er even niet aan zit. Voor zijn mobieltje is altijd een pincode nodig en de rekeningen ervan zijn niet gespecificeerd. Als je ontdekt dat hij een tweede telefoon heeft, wees op je hoede. Als het van zijn werk zou zijn, had je dat wel eerder geweten.

Hij is rusteloos en afstandelijk in jouw gezelschap
Zijn gedachten lijken ergens anders te zijn en zijn lichaamstaal en/of gedrag vertelt jou dat hij de rest van zichzelf graag bij die gedachten houdt. Hij wil zelden uit en dingen doen met jou en hij is thuis rusteloos en verveeld.

Hij weert intimiteit en genegenheid
Wanneer je naar zijn hand reikt trekt hij die bij de eerste de beste mogelijkheid weer terug. De zeldzame knuffel wordt de zeer zeldzame knuffel, doorgaans op initiatief van jou. Hij wil niet praten, raakt je niet aan en het lijkt wel eeuwen sinds jullie een normale conversatie hadden over wat dan ook.

Zijn libido is verdwenen
Zijn schuldgevoel kan een puinhoop in je seksleven veroorzaken. Hij doet zijn gebrek aan zin in seks af aan vermoeidheid, stress, overwerktheid, depressiviteit, wat dan ook. En nee, hij wil er niet over praten. Wanneer je toch probeert de liefde te bedrijven, is het afstandelijk en plichtmatig en zonder succes.

Zijn ?oude hand? heeft nieuwe trucjes geleerd
Het is vreemd wanneer jouw partner je na verscheidene jaren ineens op een andere manier aanraakt of een nieuwe techniek op je loslaat. Je zou jezelf moeten afvragen waar hij dat heeft geleerd.

Hij is verdedigend over alles
Als je opmerkt dat hij vaak tot laat doorwerkt, schiet hij in een lange schimprede over hoe hard hij werkt en hoe weinig jij dat waardeert. Als je vraagt waar hij uit is geweest wil hij weten waarom jij zo bezitterig, paranoïde of onzeker bent.

Wanneer jouw man maar één van deze bovengenoemde veranderingen toont, is er waarschijnlijk niets aan de hand. Maar wanneer het er meerdere of, erger nog, allemaal zijn, zou je je toch echt zorgen moeten gaan maken. Probeer hem niet te bespieden of op onderzoek uit te gaan, maar vraag het op de man af. Als je je partner goed genoeg kent, heb je snel genoeg door of hij de waarheid spreekt.

[bron: toostylish.com]

Tot Gauw, Tot TOP TIPS

24-05-2004, 21:47

10 passiekillers en de oplossingen


Is de vonk in je seksleven verdwenen? Dit zijn de tien meest voorkomende passiekillers, maar we geven ook gelijk de oplossingen erbij.

Probleem 1: Je wordt te close.
Sommige stelletjes eindigen als broer en zus. Yegh!

Oplossing: Krijg je onafhankelijkheid terug door je vrienden te zien en dingen te doen zonder hem in de buurt. Zorg ook dat je een tijdje geen seks hebt. Wanneer je dan weer samen bent zou je de kleren van elkaars lijf moeten scheuren.

Probleem 2: De grote carrière.
Grote carrièreverwachtingen hebben kunnen de grote seksuele verlangens vervangen.

Oplossing: Zet seks op de agenda net zoals je een werkdoel op je agenda zet. Wie weet, misschien vind je het net zo, of misschien wel meer, belonend als al die werkvergaderingen.

Probleem 3: Over een ex praten.
Dit is een echte domper. Maakt niet uit hoe vertrouwd je met elkaar bent, anekdotes horen van de oude lovers van je huidige liefje verwarmt doorgaans nou niet echt je hart.

Oplossing: Doe het niet! En als hij het doet en het stoort jou, vertel hem gewoon het niet te doen. Zorg ook dat je geen foto?s van je ex hebt staan of hangen. Stop ze in een doos en berg hem op.

Probleem 4: Trouwen . [voor ons geen probleem neem ik aan... ]
Gek genoeg, kan dit echt een dooddoener zijn. Veel stellen voelen alsof het betekent dat ze volwassen en saai moeten worden.

Oplossing: Blijf gewoon doen zoals jullie altijd al deden. Experimenteer met seks, doe gek, ga uit, en belangrijker nog: trouwen betekent niet per sé dat je kinderen, een stationcar en een rijtjeshuis hoeft te nemen!

Probleem 5: Eén van jullie heeft een affaire gehad.
Het kost heel veel praten, nieuw vertrouwen en tijd voordat seks weer een beetje fijn gaat worden.

Oplossing: Ga er samen een weekje tussenuit. Ga ergens heen waar jullie allebei nog nooit zijn geweest. Wat jullie nodig hebben is een frisse start en nieuwe ervaringen om de seksuele relatie weer nieuw leven in te blazen.

Probleem 6: Ziekte .
Omgaan met een zieke partner is moeilijk, en ja, ziekte kan betekenen dat de seks even helemaal van de baan is.

Oplossing: Als seks voor een lange tijd van het menu af is, zul je gewoon geduldig en begripvol moeten zijn. Je kunt echter nog steeds heel close zijn met enorm veel kusjes en knuffels. Deze zul je gewoon moeten peilen, afhankelijk hoe ziek de andere persoon zich voelt.

Probleem 7: Een kind krijgen.
Verloskundigen adviseren vaak dat je tot zes weken na de geboorte beter geen seks kunt hebben (soms zelfs langer, afhankelijk van hoe zwaar de bevalling was). Daarna vecht je niet alleen tegen fysieke problemen, maar ook tegen hormonale. Het ergste daarvan is dat je hormonen je vertellen dat je meer verliefd bent op je baby dan je vent.

Oplossing: Neem zo snel als mogelijk een babysit. Laat de baby even los voor het belang van je relatie. Doe ook van dag tot dag verwoede pogingen je partner niet te negeren.

Probleem 8: Te veel slechte seks.
Als je nooit een orgasme hebt zal er niet veel stimulans meer zijn om steeds maar weer seks te hebben.

Oplossing: Zo snel als slechte seks z?n intrede doet, hoe vervelens ook, praat erover en zorg er voor dat jullie beiden er aan willen werken het plezier weer terug te brengen in de slaapkamer, wat er ook voor nodig is.

Probleem 9: Onaantrekkelijk voelen.
Waarom zou hij zin in je hebben als jij denkt dat je niet iets over naar huis te schrijven bent.

Oplossing: Breng wat meidentijd met je vriendinnen door om je zelfvertrouwen een boost te geven, koop iets frivools en sexy, en overdenk je leven een beetje. Is het iets specifieks waardoor je je slonzig voelt? Een baan waar je de pest aan hebt? Een familierelatie? Een slechte dagcrème? Vind de oorzaak en je bent op weg het probleem op te lossen.

Probleem 10: Winden laten?
...en boeren, en neus peuteren, en puistjes uitknijpen... Moet je deze dingen echt doen in elkaars bijzijn? Voel je je daardoor meer intiem met elkaar? Of hebben we het hier over enorm interesse verlies? Ga er niet van uit dat samen leven met iemand een vrijbriefje is om alles maar te laten gaan.

Oplossing: Als je partner zijn ergernis uit voor sommige persoonlijk gewoonten van jou, of andersom, maak die gewoonte echt persoonlijk en doe het dus alleen als je alleen bent. Sommige dingen zijn simpelweg niet gemaakt om te delen!

[bron: toostylish.com]

Tot The Next Top Tips !

24-05-2004, 21:49
De geweldige kant van single zijn

Er zijn een aantal redenen waarom je zou moeten genieten van het single zijn:


Je kunt girly films kijken.

Je kunt je vrienden zo vaak als je wilt zien.

Je kunt je favoriete ontbijt als diner eten, en hoeft je niet druk te maken over het bereiden van een goede maaltijd.

Je kunt een baan in het buitenland accepteren.

Je kunt flirten zonder je er schuldig over te voelen.

Je leert meer afhankelijk te zijn van jezelf. Je kunt bijvoorbeeld een spijker in de muur slaan zonder iemand?s hulp.

Je hoeft op zondag niet te doen alsof je het leuk vindt om naar sport te kijken.

[bron: Toostylish.com]


24-05-2004, 21:53
en nu tips voor de mannen

24-05-2004, 21:54

10 tips als jij en hij ruzie hebben


Als jij en je partner veel kibbelen, dan zijn dit een aantal verdomd goede tips om de lucht te zuiveren zonder dat je relatie een deuk oploopt.

Onenigheden komen zelfs bij de meest gelukkige en de best bij elkaar passende stelletjes voor. En dat moet ook. Het is uitnodigend en essentieel. Niemand krijgt 100% perfecte tijd, en. Er is niets lekkerder dan een goede woordenwisseling om de lucht te zuiveren en stoom af te blazen. Als je echter niet voorzichtig bent bij een klein ruzietje, kan het escaleren in een oorlog. Dit zijn een aantal aanwijzers om eens lekker te kissebissen zonder dat je relatie op de klippen loopt.

1. Blijf rustig
Als het beest in je los komt, spreek dan met je partner af dat je vijf minuten pauze neemt. Ga stoom afblazen in een andere kamer. Als je meer tijd nodig hebt, vertel net hem en neem die tijd.

2. Persoonlijke beledigingen helpen echt niet
Zelfs als je vindt dat hij op dat moment een totale eikel is, heeft het echt geen zin om te gaan schreeuwen. Laat je niet verleiden om hem volledig af te branden.

3. Blijf bij de les
Het is zo gemakkelijk om er allerlei andere dingen bij te halen, waardoor je uiteindelijk ruzie aan het maken bent over alles wat hij ooit heeft gedaan om jou te ergeren, en je eigenlijk niet meer weet waar de ruzie om ging.

4. 'Altijd en nooit' zijn bijna nooit waar
Zeg niet "jij doet altijd dit" als hij datgene pas voor de tweede keer doet. Beschuldig hem ook niet dat hij nooit iets doet als je werkelijk bedoelt "ik wilde heel graag dat je dat voor me zou doen, maar je deed het niet." Dwing jezelf specifiek te blijven.

5. Zeg niet "ik haat je"
Maakt niet uit hoe boos of verdrietig je bent. Zeg iets niet als je het niet werkelijk meent. Zeg dan: "ik haat het als je dit doet/zegt/hoe ik me hierdoor voel," maar verklaar geen haat in het heetst van de strijd.

6. Alcohol en ruzie
Zorg dat je niet in een meningsverschil terecht komt als één van jullie of beiden te diep in het glaasje heeft gekeken. Je gaat waarschijnlijk dingen zeggen die je niet meent en je kunt het je later misschien niet meer herinneren. Vermijd beschonken ruzies, zelfs als dat betekent dat je iets even moeten laten rusten.

7. Maak van een mug geen olifant
Twee plus twee is nog steeds geen 38 en het heeft totaal geen zin iets uit z'n verband te rukken. Laat je door woede niet leiden tot het stellen van ultimatums of je relatie dood te verklaren. Waar het ook om gaat, één ruzie betekent nog niet het einde, dus sta jezelf niet toe de belangrijkheid van een incident op te blazen.

8. Niet onderbreken
Als jij niet onderbroken wilt worden, doe het zelf dan ook niet. Als je niet wilt dat er tegen je wordt geschreeuwd, verhef je stem dan zelf ook niet. (Een goede tactiek om iemand te laten stoppen met schreeuwen is door zelf rustig te praten. Hoe harder ze praten, hoe rustiger jij moet praten.) Probeer geduldig en tolerant te zijn en jezelf in zijn schoenen te verplaatsen. Als je dat niet doet, verwacht dan ook niet van hem dat hij het doet.

9. Eindig niet met ruziën om ruzie
Nadat je enkele grondregels over het ruziën hebt vastgelegd, moet je niet over zijn techniek gaan ruziën. Het is niet van belang wie wie onderbrak of wie begon met schreeuwen. Bij welk vernietigend gedrag je je ook maar lekker voelt, stop er mee.

10. Zeg sorry
Zelfs als je denkt dat je niet schuldig bent aan de ruzie, maar je wel in het heetst van de strijd dingen hebt gezegd waarvan je spijt hebt, verontschuldig je hier dan specifiek voor. De woorden “het spijt me” hebben een magisch effect op een schuldig geweten en zul je waarschijnlijk de verontschuldiging krijgen warvaan jij denkt dat je die verdient. Verontschuldig je niet voor iets waar je je echt niet schuldig over voelt en zeg niet “sorry maar…” Tenzij je zin hebt in de derde wereldoorlog.

Het beste deel van een ruzie is het weer goed maken. Ja, het is een cliché, maar wel waar. Maak het goed, verklaar elkaar weer de liefde en knuffel!


[bron: Toostylish.com]

Tot De Next TOP TIPS !

24-05-2004, 21:57
Up's and down's in de slaapkamer


We lezen vaak over vrouwen die bijna nooit zin hebben in seks, maar zelden over mannen met hetzelfde probleem. Het feit is dat de factoren die een lage libido veroorzaken zowel mannen als vrouwen kan raken.

Ondanks dat seks niet het enige belangrijke deel van een relatie is, kan een gebrek eraan schadelijk zijn voor een relatie. Als één van de partners niet in seks is geïnteresseerd zal de ander zich onvermijdelijk onaantrekkelijk of incapabel voelen, zowel in bed als als partner in het algemeen. Daarom is het zo belangrijk aan je seksleven te werken en aan je libido als dat het probleem is.

De meest voorkomende oorzaken van een lage libido zijn stress een slaapgebrek, maar sommige medische omstandigheden en medicijnen kunnen ook effect hebben op het libido. Seksueel misbruik in het verleden en andere problemen binnen de relatie kunnen ook een oorzaak zijn.

Wat kan er aan gedaan worden?

Als het komt door slaapgebrek of een stressvolle omgeving, bijvoorbeeld werk, is de oplossing niet zo simpel. Probeer regelmatig tijd vrij te maken van je werk en meer tijd door te brengen met je partner.

Overleg met je arts of een psycholoog als het probleem een medische of psychische oorzaak heeft.

Zorg voor voldoende beweging en slaap, en stop eventueel met roken.

Eet gezond. Veel groente en fruit en weinig vet. Je voelt je fitter als je gezonder eet.

Praat met je partner over de problemen in en buiten de slaapkamer en werk samen rustig aan de oplossing.

[bron: Toostylish.com]


24-05-2004, 21:57
1 tip voor het slapen gaan.

- Poets altijd je tanden, je weet nooit wie je in je dromen tegenkomt.

24-05-2004, 22:01

Citaat:
Origineel gepost door Teaser
1 tip voor het slapen gaan.

- Poets altijd je tanden, je weet nooit wie je in je dromen tegenkomt.
& niet te vergeten:

Doe altijd je meest adorabele slaapmuts op...

24-05-2004, 22:12

Citaat:
Origineel gepost door ZiLaaL
& niet te vergeten:

Doe altijd je meest adorabele slaapmuts op...
oh is dat een pleonasme, had ik niet achter je gezocht!!!!

21-09-2005, 12:41
leuk en zo.. de regels van leuk single zijn enz..
Maar volgens mij ga je niet echt wat missen hoor. je bent nu alleen samen met iemand alleen thuis.. that's it!

Je kunt girly films altijd kijken., sleep hem gewoon mee hahah

Je kunt je vrienden zo vaak als je wilt zien, waarom niet als je getrouwd bent ahah DUH..

Je kunt je favoriete ontbijt als diner eten, en hoeft je niet druk te maken over het bereiden van een goede maaltijd, zeker hij moet zich zorgen maken.. want hij kookt het eten ahah en o wee als het eten aanbrandt.. het eten moet klaar zijn om 7 uur. maak hem anders af hahah

Je kunt een baan in het buitenland accepteren, waarom niet als je getrouwd bent.. je doet opofferingen voor elkaar.. is toch leuk in het buitenland zijn in palats van Nederland.. kikkerlandje.. haha

Je kunt flirten zonder je er schuldig over te voelen, hoezo.. flirten met je man.. noot van gehoord of zo..

Je leert meer afhankelijk te zijn van jezelf. Je kunt bijvoorbeeld een spijker in de muur slaan zonder iemand?s hulp, doe dta al jaren en verwahct niets anders.. alleen heb ik nue xtra hulp erbij.. verandert niets aan.. ben al onafhankelijk genoeg..

Je hoeft op zondag niet te doen alsof je het leuk vindt om naar sport te kijken.. maar ik vind het leuk om naar sport te kijken vooral voetbal.. haha vind het raar hoor als je er niet van houdt..

[bron: Toostylish.com]

[/QUOTE]

21-09-2005, 13:07
Allemal leuk enz.. de regels van leuk single zijn enz.. maar het enigste wat verandert is dat je gewoon getrouwd bent en samen thuis bent in plaats van alleen.. voor de rest verandert er niets hoor...


Citaat door ZiLaaL:
De geweldige kant van single zijn

Er zijn een aantal redenen waarom je zou moeten genieten van het single zijn:


Je kunt girly films kijken, sleep hem gewooon mee hahah

Je kunt je vrienden zo vaak als je wilt zien, waarom niet als je getrowud bent.. je kunt ze gwoon zien als je wilt.. hij toch ook!

Je kunt je favoriete ontbijt als diner eten, en hoeft je niet druk te maken over het bereiden van een goede maaltijd, inderdaad hij ik ga me niet druk mken over het eten (aangezien ik toch niet kan koken) mar hij! En o wee als het eten anabrandt of als het eten niet klaar is voor zevenen.. hahah hij gaat dood hahah

Je kunt een baan in het buitenland accepteren, waarom niet als je getrowud bent.. opofferingen moeten egmaakt worden.. leuk toch lekker in het buitenland in plaats van in dit stomme koude landje..

Je kunt flirten zonder je er schuldig over te voelen, hallo nooit gehoord van flirten met je man.. DUH..

Je leert meer afhankelijk te zijn van jezelf. Je kunt bijvoorbeeld een spijker in de muur slaan zonder iemand?s hulp, doe altijd de klusjes bij mij thuis (mijn vader kan niets haha) dus ga het niet missen... ben al onfahankelijk genoegh.. alleen nu heb je iemand die je meehelpt hhah

Je hoeft op zondag niet te doen alsof je het leuk vindt om naar sport te kijken. Hallo naar sport kijken is leuk hoor.. vind het eiegnlijk raar als de jongen niet naar sport kijkt haha Bij mij thusi is het altijd footbalday.. voetbal voetball.

Weer wat geleerd dames.. ahahh

[bron: Toostylish.com]


21-09-2005, 13:23

Citaat door esmaralda:
Allemal leuk enz.. de regels van leuk single zijn enz.. maar het enigste wat verandert is dat je gewoon getrouwd bent en samen thuis bent in plaats van alleen.. voor de rest verandert er niets hoor...

21-09-2005, 22:02


Citaat door ZiLaaL:
De geweldige kant van single zijn

Er zijn een aantal redenen waarom je zou moeten genieten van het single zijn:


Je kunt girly films kijken.

Je kunt je vrienden zo vaak als je wilt zien.

Je kunt je favoriete ontbijt als diner eten, en hoeft je niet druk te maken over het bereiden van een goede maaltijd.

Je kunt een baan in het buitenland accepteren.

Je kunt flirten zonder je er schuldig over te voelen.

Je leert meer afhankelijk te zijn van jezelf. Je kunt bijvoorbeeld een spijker in de muur slaan zonder iemand?s hulp.

Je hoeft op zondag niet te doen alsof je het leuk vindt om naar sport te kijken.

[bron: Toostylish.com]

als dat flirten nou nog toegestaan was in de Islam als single zijnde, dan kon ik het nog begrijpen dat je liever alleeeeen bent...soms..... (rare reactie, maar ik zie echt geen voordeel in single zijn behalve dat je lekker strxnteigenwijs je eigen zin kan doen en nooit rekening hoeft te houden of dingen hoeft op te offeren of hoeft te doen alsof, t is alleen een beeeeeeetje saaaaaaai soms en irritant qua gevoelens en zo)

22-09-2005, 12:35

Citaat door Teaser:
1 tip voor het slapen gaan.

- Poets altijd je tanden, je weet nooit wie je in je dromen tegenkomt.
Teaser, ik wil jou

24-09-2005, 12:57
Ja daarom moet je trouwen met iemand die aantrekkelijk, succesvol, een goede vriend, trouw, respectvol en waarderend is.. dan kan niets mis mee gaan.. als je ook nog delzefde ideeen en meningen deelt, kan het leven niet meer stuk..