Bekijk volle/desktop versie : msemen



Pagina's : [1] 2 3 4

25-08-2009, 15:23
mislukt de hele tijd ik probeer het echt elke dag maar wallo ze zijn niet goed


kan iemand mij staps gewijs laten zien hoe het beste moet ?????



25-08-2009, 16:43



Citaat door pechvogel_1:
hey meid misschien heb je hier wat aan, maar ik zou niet alles volgen wat zij zegt. meestal hebben mensen het moeilijk met vouwen.

http://www.youtube.com/watch?v=eNiyTkBaIuo&feature=channel

ik zou zelf alleen.

bloem
smid
zout
en olie gebruiken

succes


dank je hbiba mag ik je vragen hoe jij het makat stap voor stap ??

25-08-2009, 16:49
wat mij niet duidelijk is of ik het deeg moet bedekken als ik al bolletjes gekneden heb ??

25-08-2009, 16:52

Citaat door aytoesia:
wat mij niet duidelijk is of ik het deeg moet bedekken als ik al bolletjes gekneden heb ??



ja je kan het deeg dan bedekken met plastic folie zodat ze niet uitdrogen. voor ongeveer 10min

dan pak je bolletje per bolletje.

hoop dat het je lukt

25-08-2009, 17:00


ik ga er nu aan beginnen je hoort het zo hihihih bedanktt hbiba[B][/B]

25-08-2009, 17:02

Citaat door aytoesia:
ik ga er nu aan beginnen je hoort het zo hihihih bedanktt hbiba[B][/B]



succes meid ik hoop dat het lukt,
laat me maar weten als je vragen hebt.


25-08-2009, 18:35

Citaat door pechvogel_1:
succes meid ik hoop dat het lukt,
laat me maar weten als je vragen hebt.





het is weer mislukt ze smaken naar meel of zo en ze worden binnen 5 min al kei hard wat doe ik fout


heb ik te veel smida gedaan of sow kan het ook zonder smida ??????????????



25-08-2009, 18:50

Citaat door aytoesia:



het is weer mislukt ze smaken naar meel of zo en ze worden binnen 5 min al kei hard wat doe ik fout


heb ik te veel smida gedaan of sow kan het ook zonder smida ??????????????





ach germ meisje toch,

niet te veel smid gebruiken, en goed kneden. en als je tot die vierkantje maakt moeten ze niet te dik zijn echt plat drukken. en bij het vouwen ook olie en beetje smid zodat ze uitelkaar bakken.

ik zou niet weten hoe ik het anders kan uitleggen,(is niet mijn sterkste kant) dat uitleggen dan. hahahaha

kom op dames laten we haar helpen, zijn er andere meiden die het beter kunnen uitleggen,

25-08-2009, 18:51
maar door dat olie is het toch bijna onmogelijk om het plat te houden

offe ....


25-08-2009, 19:48
ik heb ze gisteren gemaakt als je dit wat vindt, dan plaats ik het recept voor je

25-08-2009, 19:49

Citaat door laghmaniGirl:
Lemsemen met gehakt:






.

25-08-2009, 19:50

Citaat door aytoesia:



het is weer mislukt ze smaken naar meel of zo en ze worden binnen 5 min al kei hard wat doe ik fout


heb ik te veel smida gedaan of sow kan het ook zonder smida ??????????????



hoeveel gist gebruik jij??

Laat het me zo zeggen, vertel eens wat jij er allemaal in doet.

25-08-2009, 19:56



Citaat door laghmaniGirl:
hoeveel gist gebruik jij??

Laat het me zo zeggen, vertel eens wat jij er allemaal in doet.



meid die msemen met gehakt zien er lekker uit

hoe maak jij ze

25-08-2009, 19:57

Citaat door pechvogel_1:
meid die msemen met gehakt zien er lekker uit

hoe maak jij ze


Dankje meid,

Ik zal het recept na maghreb voor je uit typen, dat heb ik de andere ook beloofd.

25-08-2009, 20:00
Vriendin van mij maakte vroeger gevulde lemsemmen uit de oven. Zo lekker....... ik heb ze nooit zo lekker gekregen. Maar insha'allah ga ik binnenkort weer een poging wagen. Ik zie er altijd tegenop terwijl het best simpel is en ze meestal ook wel redelijk lukken bij mij. Ze worden niet zoals ik ze wil hebben, niet perfect. Dat is het denk ik. Perfectionist.

Pagina's : [1] 2 3 4