Bekijk volle/desktop versie : ¤ Onoverwinnelijk ¤



Pagina's : [1] 2

23-08-2009, 15:44

Onoverwinnelijk.[/SIZE][/FONT]




Citaat:
[FONT="Trebuchet MS"]‘En daarmee is onze deal afgesloten.’ Hij kijkt mij trots aan en ik gun hem een knipoog. Verleidelijk, sterk, onoverwinnelijk. Zo kon je ons noemen, wij lieten niemand ontgaan. Ik, Amira Lallouassi werk in een familiebedrijf. De grootste mode-bedrijf ten alle tijden in Amerika.

‘Dat is dan een deal mevrouw Lallouassi, ik vertrouw op u woord.’ ‘Mijn woord is de waarheid, maakt u maar geen zorgen.’ Mijn broer kijkt mij trots aan en zo verzoek ik de bijeenkomst als gesloten. Ik gaf iedereen een hand en nadat iedereen de kamer had verlaten, bleef mijn broer zitten. ‘Je hebt het weer voor elkaar gekregen zusje, nu begrijp ik waarom papa jou als enige zakenvrouw in onze bedrijf heeft aangenomen.

‘Wij hebben het voor elkaar gekregen broer, en ik ben zijn dochter, zijn bloed en aderen. Ik begrijp hem zoals hij mij begrijpt.’ Hij knikt, hij wist dat zijn vader de beste band had met zijn zusje. Vader's enige dochter, die zijn hersenen had en het altijd met hem eens was.

Amira Lallouassi was ook niet zomaar iemand, zij was de dochter van de beroemdste zakenman ter wereld. Hij heeft 45 jaar gestreden als Marokkaanse zakenman, maar het trof hem beter. Hij werd de beste zakenman, van binnen en van buiten. Hij had alles wat hij wilde, alles wat hij kon wensen. Hij trouwde een gelovige vrouw, prachtig van binnen en van buiten. Zij trof het beter, van arme gezin naar een man waar ze van hield. Allah had haar beloont, zij heeft gekregen wat zij wilde en 4 prachtige kinderen.
[/FONT]

[SIZE="4"]

[FONT="Arial Narrow"]Inhoudsopgave hieronder.


23-08-2009, 15:58


Hmm.. Ben benieuwd!

23-08-2009, 16:04
Eerste fan! Uppp

23-08-2009, 16:15
ga snel verder..!!

xx.berkaniia(l)

23-08-2009, 17:12


Inhoudsopgave.

[/SIZE]
[SIZE="2"]
#_1
#_2
#_3
#_4
#_5
#_6

23-08-2009, 17:15

Citaat door Miss_Tahmiina:
Hmm.. Ben benieuwd!

Ik wens je welkom meid!


Citaat door GeakkeMarokkaan:
Eerste fan! Uppp

Welkom!


Citaat door berkanelady14:
ga snel verder..!!

xx.berkaniia(l)

Dankjewel lieverd, blijf lezen!

23-08-2009, 17:16
Haar hakken die een geluid maakten bij elke stap die ze maakte, en haar prachtige bruine lokken die dansen over haar schouders. Ze belde met haar beste vriendin en een lach die ze naar buiten bracht was niet te vergeten. Wanneer ze blij was, dan kon iedereen dat merken. Ze straalt en haar gezicht glanst, maar wanneer ze boos werd dan moet je uitkijken. Haar wil is wet, zo noemt zij het altijd. Boos werd ze niet vaak, maar wanneer ze dat werd dan kon je alles van haar ogen aflezen.Zo kwetsbaar, zo sterk, zo zwak en toch zo onoverwinnelijk.

‘Isgoed lieverd, ik bel je straks. En doe de groeten aan Amir hè! Isgoed schatje, doeg!’ Ik liep naar mijn kantoor en pakte uit een la mijn mappen.
‘Voorzieningen.’ zei ik hardop en las de dingen die daarop stonden. Ik maakte een paar correcties hier en daar en hoorde mijn telefoon ringen.
‘Ja hallo?’ ‘Hey schat, met Amir.’ ‘Hey grote, ik moet wat met je bespreken. Papa heeft net gebeld over de voorzieningen en ik heb een aantal correcties gemaakt die jij wel nodig zal hebben daar.’ ‘Klopt, daarom belde ik jou. Ik kom morgen inschaAllah langs met Nora en dan kijken we wel verder.’

Haar grootste broer, Amir Lallouassi woont in Canada en heeft 4 kinderen. Daar is een vestiging van het familiebedrijf, en rondom Canada worden daar de besluiten gemaakt die weer over worden gebracht naar Amerika. Zijn vrouw, Nora, is zijn zakenpartner en de beste vriendin van Amira.
Hun zijn onafscheidelijk, ondanks de ruzies die ze krijgen omdat hun eigenschappen weleens botsen. Perfecte koppel, zoals het hoort.

23-08-2009, 17:18
Leuk begin stuk, ben benieuwd naar de rest..

Up

25-08-2009, 00:02

Vooraf:
‘‘Zijn vrouw, Nora, is zijn zakenpartner en de beste vriendin van Amira.
Hun zijn onafscheidelijk, ondanks de ruzies die ze krijgen omdat hun eigenschappen weleens botsen. Perfecte koppel, zoals het hoort. ’’

--

‘Ja, dankjewel Gina.’ zeg ik met een lief gebaar en ze knikt. ‘Het is geen probleem.’ Terwijl ik een slok neem van mijn warme chocolade-melk komt Nassir binnen. ‘Nou grote zus, ik heb het gehoord van Naoufal.’ zegt hij en ik knik. ‘Je kon niet anders verwachten.’ zeg ik tegen hem en hij begint te lachen. ‘Jep, zo ken ik jou. Gefeliciteerd, maargoed ik ben hier voor een ander reden.’ ‘Vertel 't eens.’ ‘Ik heb hier de jaaropgave gekregen tot nu toe, en er staan een paar fouten tussen. Wat moet ik doen?’ Ik zei dat hij de deur dicht moest doen en kwam verder.

Mijn broertje Nassir, hij is de jongste van ons vier en loopt daarom ook stage in onze familiebedrijf. Hij volgt nu HAVO en zal volgend jaar inschaAllah verdergaan op VWO. Uiteindelijk wilt hij een zakenman worden, en zal hij ook diegene zijn die 't als laatst zal runnen. ‘Okè, dat zal ik doen.’ ‘Isgoed schat, als je wat nodig hebt geef maar een gil.’ hij gunde mij een knipoog en liep uit mijn kantoor. Ik pakte mijn bladen uit de kast en sloot mijn computer af. Ik liep naar mijn andere tafel en legde daar mijn papier neer. Ik pakte mijn hechte potlood en begon zo te tekenen. Uren naar uren, zat ik te bedenken wat onze volgende model eruit kon zien, ik was namelijk niet alleen een zakenvrouw, maar tekenen en dingen bedenken daar hield ik wel van. ‘Moet mevrouw geen rust hebben nu?’ Ik kijk naar achter en zie mijn broer Naoufal leunen tegen de deur. ‘Hoelaat is het?’ ‘Al half 9’

‘Ik ben het ook niet anders gewend, kom op dan gaan we samen naar huis.’ Ik knik en zei dat hij nog even moest wachten. ‘Wat vind jij hiervan?’ ‘Wauw, wat wil je deze keer bereiken?’ ‘Ik wil een damesjurk laten naaien door onze lieve barbara, maar kijken of dit wel een goede ontwerp is. Het is zegmaar een lange jurk dat van zijden moet worden, lichtroze en met een ketting maak je het vast aan je nek. Zo krijg je ook een andere vorm in je lichaam, en komen de vrouwelijke ronden ook even in beeld.’

Hij begon met zijn wenkbrauwen op en neer te gaan en ik gaf hem lachend een klap. ‘Niet zo sukkel.’ Hij grijnst breed. ‘Was maar een grapje zusje, maar papa heeft net gebeld.’
‘Oke oke, ik kom eraan.’ Ik legde mijn spullen aan de kant en pakte mijn chanel-tas. ‘Dames eerst.’ en ik loop als eerst uit de deur. Hij doet de deur op slot en op naar de auto.

‘Hahahaha! Nee, dat is echt niet leuk hahaha!’ schreeuw ik van 't lachen, terwijl we met zn alle net klaar waren met 't eten. Mijn broers wrijven over hun buik heen en zeggen dat ze gaan opstaan om te bidden. ‘Ik ga nu even Nora bellen.’ Ik liep naar onze tuin en deed mijn voeten in het zwembad. ‘Ja hallo?’ ‘Dag lieverd! Met mij, wat doe je?’ ‘Haha hey schat, ik zit Younes te voeden.’ ‘Haha lieverdje toch, je hebt hem vast en zeker laten verhongeren deze dagen.’ ‘Nee joh, je kent me toch!’ ‘Ja, goed genoeg om te weten dat je super streng bent.’ ‘Pfoe, ik mis onze tijden echt wel schat. Nu alleen maar serieus, je bent pas 21 en nu al een zakenvrouwtje.’ ‘Doe toch normaal man, ik ben nog steeds een klein kind en dat weet je. Wacht maar als jullie komen inschaAllah, we gaan 'm "spacen" ’ zei ik chique.

Ze begon te lachen en wij kwebbelden verder. Na een uurtje zei ze dat ze moest ophangen aangezien mijn broer weer eens tegen haar zeurt. Ik geef d'r een dikke kus vanuit de telefoon en klap mijn telefoon dicht. Ik liep naar boven, en dacht bij mezelf wat ik allemaal heb meegemaakt nadat mijn beste vriendin met mijn broer ging verhuizen.

25-08-2009, 00:13

Citaat door BerkaneChickkie:
Leuk begin stuk, ben benieuwd naar de rest..

Up

Blijf lezen, je zal niet teleurgesteld zijn!


Citaat door mardia_:
Oepa


25-08-2009, 00:30
Ik zal zometeen een vervolg plaatsen,
Kus!

25-08-2009, 00:42
nieuwe fan

25-08-2009, 00:57



Vooraf:
‘‘ Ik liep naar boven, en dacht bij mezelf wat ik allemaal heb meegemaakt nadat mijn beste vriendin met mijn broer ging verhuizen.’’

--

Soms had ik tijden wanneer ik wilde stoppen. Het was alsof iemand in je oor fluisterde dat je het niet kon, dat je er maar mee moest stoppen. Ik had dat vaak genoeg, wanneer ik werd gecorrigeerd op mijn fouten, wanneer mij iets niet wilde lukken. Toch bleef ik doorvechten. Wie dat was? Ik heb geen idee, want zo sterk ben ik namelijk niet. Ik houd er niet van om mijn emoties te tonen, maar ik houd er ook niet van als iets niet lukt. Ik heb altijd geleerd om sterk te blijven, al wil je jezelf zo graag de graf in wensen.

Mijn broertje kwam mijn kamer binnen met de huistelefoon in handen. ‘Een hele goede middag met Amira Lallouasi.’ ‘Een hele goeden middag mevrouw Lallouasi, ik ben Nadim Verhagen van Vogue international. ’ Ik keek mijn broertje gefronsd aan. Nadim Verhagen? Wat een bijpassende achternaam bedacht ik me en wilde het liefst keihard lachen. ‘Ik heb zowel van uw broer uit Canada een uitnodiging gekregen om zaken te bespreken als we het hebben over onze samenwerking.’ ‘Dat kan kloppen ja.’ geef ik weer als antwoord en hij kuchte. ‘Ja, zou het geschikt zijn als we morgen een zakenlunch houden?’ Dat was wat ik graag wilde horen. Mijn charmes in de strijd leggen, dat kon ik als geen andere. Ik begreep nu waarom Amir mij had verkozen. Ik krijg ze altijd binnen, zakenlunchen waren mij specialiteiten. ‘Een moment alsjebliefd, ik zal even in mijn agenda kijken.’

Al wist ik dat ik morgen niks van plan was, wat ik geleerd had is dat ik mij soort van "hard to get" moest gedragen, als ik professioneel wil lijken. ‘Ik ben weer terug, dat is inderdaad geschikt en komt goed uit. Wat dacht u van half 2?’ ‘In La Journee de france?’ ‘D'accord.’ antwoord ik in het frans en hoor hem lachen. ‘Fijne dag verder mevrouw.’ ‘Ingelijks Verhagen.’ Na wat achter de computer gezeten, gespeurd en tv gekeken vond ik het wel tijd om te gaan slapen. Ik pakte mijn créme's en smeerde mijn gezicht, handen en voeten in. Tandenpoetsen, en naar bed.

Terwijl ik mijn ogen openden luisterde ik naar 't geluid van de vogels die rondvliegen rondom ons huis. Zonnetje schijnt en ik keek naar de klok, beseffend dat het half 12 was. Ik pakte mijn zakelijke pak & rok, en begon te douchen. Mijn haren in een deftige knot, en hiermee zal ik schijnen. Ik giechelde terwijl ik mezelf in de spiegel zag. Ik was misschien wel een zakenvrouw, maar een klein kind zal ik altijd blijven. Ik loop naar beneden en zie mijn vader ontbijten. ‘Salaam a baba.’ zeg ik. Hij kijkt naar me op en begroet me weer.Ik geef hem een kus op zijn voorhoofd en loop naar mijn moeder die buiten haar voeten in de zwembad stopte. ‘Salaam a yemma.’ zeg ik weer en geef haar een kus op haar wang.

‘Je broers zijn al weg lieverd, moet je nog wat eten?’ ‘Nee shokran, ik neem wel actifit want ik ga zometeen lunchen.’ Ik pakte mijn hakken en verliet het huis. Klikte op mijn sleutel en stapte in de auto. ‘Here we go.’ zeg ik tegen mijzelf en zet keihard muziek op. Muziek, dat was mijn leven en mijn reddingsnoot. Wanneer er iets met me was, kon ik mijzelf altijd daarin verstoppen. ‘Yes, use a sexy bitch!’ schreeuw ik lachend terwijl ik mijn raam open zet. Het was vandaag 36 graden, strand weer in dit geval maar ik zal winnen.

Ik liep naar binnen en zag de obers al voor me staan. ‘Mevrouw Lallouasi.’ zei ik en hun knikten. ‘Welkom mevrouw, kom verder.’ en ik geef ze een hartelijke lach. Terwijl ik rondkijk zie ik één prachtige good-looking alleen aan tafel zitten. Hij had een pak aan, en zijn haren in stekels. Hij voelde waarschijnlijk iemand naar hem kijken want voordat ik het wist ontmoette ik zijn blauwe ogen. Hij schonk me een prachtige lach en kwam naar mij toelopen. ‘Amira Lallouasi?’ ‘Uiteraard.’ antwoord ik en hij begon te lachen. Hij stak zijn hand uit. ‘Ayman Achraffi, aangenaamd.’ en ik schud zijn hand.

‘Ingelijks, heb ik geen afspraak met Nadim Verhagen?’ ‘Dat klopt, hij kon het niet redden wegens meerdere zaken die hem overtroffen en daarom ben ik als zijn zakenpartner ingeschakeld.’ ‘Juist, nou laten we zitten dan maar.’ zeg ik terwijl ik hem weer een lach schonk. Hij knikte en zo charmant als hij zich gedroeg trok hij mijn stoel naar achteren en liet mij zitten waarna hij het weer naar voren schoof. ‘Dankuwel jongeman.’ ‘Het was geen moeite, wat wilt u bestellen?’

25-08-2009, 00:59

Citaat door maroc123__:
nieuwe fan

Welkom schat,

25-08-2009, 01:26

Vooraf:
‘‘Hij knikte en zo charmant als hij zich gedroeg trok hij mijn stoel naar achteren en liet mij zitten waarna hij het weer naar voren schoof. ‘Dankuwel jongeman.’ ‘Het was geen moeite, wat wilt u bestellen?’ --

--

‘Dat wordt dan €72,- ’ ‘Dat wordt dan op mijn kosten.’ ‘Niks daarvan.’ Dit moest ik dus elke keer meemaken. De man die graag wilt betalen, daar kon ik niet tegen. Ik heb mijn eigen geld, mijn eigen kosten. ‘Splitsen door de helft dus.’ Ik pakte mijn portemonnee en pakte een briefje van 10 en 20. ‘Haha, dacht het niet mevrouw. Hij had zijn geld al klaarstaan en gaf hem honderd.’ ‘Dankuwel meneer, en alstubliefd.’ Hij kreeg 28 euro overhandigd en schonk hem een gemeende lach. Ik keek hem woest aan. ‘Dit is mij letterlijk nog nooit gebeurd.’ ‘Jongedame, accepteer nou eens dat ik van prachtige intelligente vrouwen geen geld aanneem.’ ‘Meneer de charmeur, accepteer nou eens dat ik immuun ben van jou charmante acties, en dat we nu over onze zaken gaan praten.’ ‘Ik vind 't best.’ grinnikt hij en ik begon me eraan te irriteren.

Ik was meestal degene die complimenten kreeg, complimenten gaf en onze gesprekken leidde. Dit keer zorgde hij er wat anders voor, het was dan ook dat ik voor 't eerst met een jongeman te maken had. De meeste zakenpartners waren ervaren, boven de 30 jaar. Deze leek mij nog jong. ‘Is er wat?’ ‘Ja, eigenlijk wel. Het valt me op dat jij degelijk jong bent, voor een eigen bedrijf.’ Hij schrok van mijn eerlijkheid en begon daarna weer te lachen. ‘Ik ben niet zo jong, 25 jaar maar je hebt wel gelijk. Ik ben de schoonbroer van Samir, ik heb een familiebedrijf en daar ben ik momenteel bezig.’ ‘Precies als mij dus.’ ‘Klopt, ik heb ook veel over jou gehoord. 21 jaar en nu al zo gespecialiseerd?’ Ik knikte.

‘Ik loop al stage sinds mijn 16'e, het zou mij verbazen als dat niet zo was.’ ‘Dat klopt dan weer ook, maar even over de zaken. Het is dat wij hebben gehoord, dat u weer bezig bent met een nieuwe ontwerp.’ ‘Uiteraard.’ ‘Zoals Samir al heeft besproken, zullen wij u ontwerp promoten als wij 40% van de opbrengst kunnen ontvangen.’ Ik begon keihard te lachen. ‘40%, ik mag dan wel een jongedame zijn maar vergeet niet dat ik ervaring heb. Ik zal hier nooit mee eens zijn, promoten kunnen wij net zo goed ook.’ ‘Dat kan, maar u weet zelf wel dat Vogue alleen de beste van de beste kan krijgen, de promoties worden uitgereikt en aangezien wij over de hele wereld onze bladen etc. hebben zult u alleen met ons een garantie krijgen.’ En alweer, de eerste keer dat mijn mond werd gesnoerd. Hij had zijn argumenten al klaar staan, maar ik zal mij nooit van kant laten maken.

‘Dat mag dan wel zo zijn, maar vergeet niet dat mijn vader één van de beste bedrijven heeft door heel Amerika en Canada. Wij zullen, als god het wilt, onze bedrijven dan ook uitbreiden in Europa en Azië. Mijn vader behoort tot de beroemdste zakenmannen, en daar kan Vogue niet tegenop. Het mag wel spreken van meerdere connecties, maar die zullen wij, als de tijd rijp is, ook wel bouwen. Tot dan is mijn ontwerp nog niet klaar, dus zal dat ook geen mogelijkheid op complicaties brengen.’ Hij knikte en begreep dat hij met een dame te maken had waar niet mee te spotten valt. ‘Magnifique, ik ben onder de indruk.’ Ik grijnsde breed, dit waren de opmerkingen waar ik van hield. ‘InschaAllah Amira, moge jullie het geluk hebben.’ Ik knikte en zag zijn liefdadigheid in zijn ogen. Het straalde iets warms uit, iets wat elke jongeman moet hebben. Het beviel mij, tot zekere maat.

Pagina's : [1] 2