>
>
> Wat voor saus bij pizza?
Bekijk volle/desktop versie : Wat voor saus bij pizza?
Chouaffa...
23-08-2009, 11:23
Ik gebruik zelf pasta saus daarmee besmeer ik de pizza' bodems maaar kun je ook iets anders gebruiken dan dit wat gebruiken jullie?
tomatenpurree met italiaanse kruiden doorheen is tot nu toe het lekkerst wat ik doe
Italianen laten tomaten passata inkoken met knoflook, peper en zout en Italiaanse kruiden.
Chouaffa...
23-08-2009, 11:40
Citaat door noona:tomatenpurree met italiaanse kruiden doorheen is tot nu toe het lekkerst wat ik doe
Is het niet te dik dan doe je er geen olie ofzo doorheen?
Citaat door Chouaffa...:Is het niet te dik dan doe je er geen olie ofzo doorheen?
nee werkte goed, en tegenwoordig doe ik alles met tomato frito. zo een pakje waar de tomaat vloeibaar in is. dat kan dus ook
vergeet niet wat zout toe te voegen
Chouaffa...
23-08-2009, 11:46
Citaat door noona:nee werkte goed, en tegenwoordig doe ik alles met tomato frito. zo een pakje waar de tomaat vloeibaar in is. dat kan dus ook
vergeet niet wat zout toe te voegen
Ja dat ken ik die gebruik in voor in de harira een half pakje! Maar is dat niet te vloeibaar voor pizza? Thanx voor je tips!
Chouaffa...
23-08-2009, 11:47
Citaat door noona:nee werkte goed, en tegenwoordig doe ik alles met tomato frito. zo een pakje waar de tomaat vloeibaar in is. dat kan dus ook
vergeet niet wat zout toe te voegen
Ja dat ken ik die gebruik in voor in de harira een half pakje! Maar is dat niet te vloeibaar voor pizza? Thanx voor je tips! Hier kun je dus ook die italiaanse kruiden en zout ingooien?
Soussiaatje02
23-08-2009, 11:51
ik doe altijd tomatenpuree mengen met pizzakruiden, zonder zout toe te voegen en dat werkt altijd!
Goed uitsmeren over de bodem en dan doe je de rest erop...
Succes!
Chouaffa...
23-08-2009, 11:53
Thanx meiden! Is wel goedkoper die blikjes tomatenpuree! Ga het ook voortaan zo doen dan!
Citaat door Chouaffa...:Ja dat ken ik die gebruik in voor in de harira een half pakje! Maar is dat niet te vloeibaar voor pizza? Thanx voor je tips!
ja hoor gaat prima
ik zal even een pizza van mij plaatsen waar ik de tomatenpurree met roomkaas vermengd heb
Citaat door Chouaffa...:Ja dat ken ik die gebruik in voor in de harira een half pakje! Maar is dat niet te vloeibaar voor pizza? Thanx voor je tips! Hier kun je dus ook die italiaanse kruiden en zout ingooien?
je kunt er alle kanten mee op
ik rasp er soms wat knoflook doorheen, wat peterselie , soms doe ik er wat pesto bij
tis maar net wat ik de koelkast heb staan en soms alleen tomatenpurree italiaanse kruiden en wat zout
Chouaffa...
23-08-2009, 12:04
Thanx meid!!!!! Kneed jij de pizzabodem zelf?
ja, dat is gewoon brooddeeg
dus bloem, evt griesmeel, gist, zout, suiker en goed kneden en heeeel soepel houden
laten rijzen, dan uitrollen en beleggen en dan onderin de oven bakken
Chouaffa...
23-08-2009, 12:14
Citaat door noona:ja, dat is gewoon brooddeeg
dus bloem, evt griesmeel, gist, zout, suiker en goed kneden en heeeel soepel houden
laten rijzen, dan uitrollen en beleggen en dan onderin de oven bakken
Thanx meid ik gebruik namelijk zelf altijd pitabroodjes doormidden snijden en dan gebruiken! Hoelang moet het rijzen dan het deeg?
Privacy |
Cookies©2000-2024 Marokko.nl Virtual Community's - La maison du Maroc. Powered by Marokko Media.