Bekijk volle/desktop versie : *** Je bent toch ziek in je hoofd als je dit doet***



18-08-2009, 14:57
Kinderdagverblijf bedreigd AMSTERDAM - De politie houdt een extra oogje in het zeil in het Gelderse Lunteren, waar kinderdagverblijf De Blauwe Das voor het weekeinde telefonisch is bedreigd. Er rijdt een extra politieauto rond om de instelling in de gaten te houden, meldde de politie dinsdag.


Kinderopvang De Blauwe Das Foto: Frans Ypma Ads door Google
Oma krijgt oppas-subsidie
De subsidieregeling blijft bestaan. Wacht niet langer en regel het nu!
http://www.viaviela.nl
KDVnet
Kinderdagverblijf administratie voor grote en kleine kdv's en bso's
http://www.kdvnet.nl
Baan in de kinderopvang
Wil je direct aan de slag. Ook voor een leuke bijbaan
http://www.hb-poolmanagement.nl
Het kinderdagverblijf maakte maandag melding van de bedreiging. Over de aard daarvan wil de politie niets zeggen. De politie neemt de zaak serieus en doet nauwgezet onderzoek naar de bedreiging. Dat onderzoek is in volle gang, stelt een politiewoordvoerster.

Volgens een woordvoerder van Stichting Kinderopvang Nederland (SKON) in Vianen, waarvan het kinderdagverblijf onderdeel is, zijn de bedreigingen van betekenis voor alle kinderen in de opvang. „Ze zijn zeker niet gericht op één specifiek kind”, aldus de woordvoerder.

De leiding van De Blauwe Das heeft extra veiligheidsmaatregelen genomen. Dinsdag speelden de kinderen onder controle buiten. „Dat betekent dat er niet buiten de hekken wordt gespeeld”, aldus de zegsman. Alle ouders zijn persoonlijk en per brief ingelicht over de situatie. Daarop hebben enkele ouders besloten hun kinderen voorlopig thuis te houden.

Op een school in Weesp werden in februari na een dreigtelefoontje soortgelijke veiligheidsmaatregelen in acht genomen. Het bleek toen te gaan om een grap van twee scholieren van 13 en 14 jaar oud.


wat bezielt de medemens toch de laatste tijd